Miért érdemes a NAIROBI Csoportot választanod?

jún 1, 2023 | Szolgáltatás, V.I.P Csoport eredmények, Tippküldés, Adózás, VIP csoportválasztás

A NAIROBI csoportot nem véletlenül szeretik sokan: ez a csoport a legjobb tippadók kiválogatott, leginkább profitot hozó tippjeit tartalmazza. Az elmúlt időszakban olyan nyereményszériákban volt részünk, amelyeket még én sem láttam az elmúlt évtizedben! Ahogy a korábbi hónapok eredményeiből is láthatod, a veszteséges hónapok nagyon ritkák, tehát ez a csoport gyakorlatilag egy profitot termelő gépezetként működik, amelyet csak el kell indítanod!

Az ajánlott fogadóiroda a Bet365, de természetesen más irodákkal is remek eredményeket érhetsz el! A NAIROBI csoport tippadói különböző területeken specialisták, és mindegyikük kimagasló eredményeket ér el. Imádjuk a profi elemzők tippjeit, hiszen a tippjeik által jelentős összegeket tehetünk a zsebünkbe!

Ez a csoport nagyobb hozamot és nagyobb bankroll ingadozást produkál, mint például a HELSINKI csoport, tehát ne várd, hogy csak felfelé fogsz menni. De ha következetesen végzed a dolgodat, vagyis robot módba kapcsolsz, és betartod a fogadási útmutató szabályait, hatalmas profitokat érhetsz el!

A NAIROBI csoport különleges figyelmet élvez nálunk, és amint találkozunk egy elemzővel, aki szinte „varázslatosan” jó, az hamarosan csatlakozik a tippadó csapathoz, hogy a követők minél többet profitálhassanak.

 

Nézd meg a NAIROBI csoportot

A NAIROBI csoport multisport, azaz számunkra mindegy, hogy milyen sportágban fogadunk, mert nekünk csak egy dolog fontos: a PROFIT! A fő sportágak a kosárlabda, labdarúgás, jégkorong, tenisz, futsal. A csoport követhetősége is kiemelendő, mert a gyorsan reagálók nagyon közel tudnak zárni a hónap végi eredményhez.

Természetesen, mint mindenhol, itt is fontos a bankroll menedzsment, hiszen a profit ingadozik, bár az esetek többségében felfelé haladunk, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének gyengébb időszakok. Tehát csak annyit kérünk tőled, hogy kövesd a fogadási útmutatót, tartsd be a bankroll menedzsmentet és fogadj mielőbb! Ezután már csak egy dolgod van, hogy kiutalgasd magadnak a profitot!

 

Ne várj tovább, csatlakozz hozzánk
és Fogadj úgy, mint a Profik!

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...