Itt egy kivételes alkalom arra, hogy a világ egyik legjobb kosaras sportelemzőjének a tippjeit fogadhasd!

márc 14, 2023 | Szolgáltatás, V.I.P Csoport eredmények

15 € kedvezmény az Aphrodité előfizetési díjából! Kizárólag ezen a héten, egészen péntek éjfélig érhető el ez a promóció! Ez azt jelenti hogy 40€ helyett, 25€ előfizetési díj ellenében aktiválhatod magadnak az Aphrodité csoport tippjeit 30 napra.

Ez az ajánlat elsősorban azoknak a követőinknek szól, akik már régebb óta velünk vannak, illetve azoknak akik követték már „A KOSARAS” csoportunkat. Az elmúlt bő 5 évben úgy gondolom hogy sikerült bebizonyítanom a követőink számára, hogy mi kizárólag csak a legjobb tippadók tippjeit fogadjuk, amelyekkel mi és a követőink, több százezer forintot hozunk el szinte havi rendszerességgel a fogadóirodáktól.

Mit kell tudni a tippadóról?

Sportág: Kosárlabda
Átlag odds: 1.9
Találati arány és hozam: 62% és 17% (single 22%)
Fogadás típus: Single, Kombi és Élő tipp
Tippmennyiség: Havi átlag 80 db tipp (Élő tipp havi átlag 15db érkezik)
Tétméret: Minden tippnél azonos tétméret (bankrollmenedzsment leírás szerint)
Fogadóirodák: Főként Bet365, 13%-a Ázsiai iroda de ezeket lehet fogadni Bet365 irodával is. A tippeket 22bettel, vagy kiegészítő fogadóirodákkal is profitábilisan lehet követni! A tippek egy része Tippmixpron is elérhető.
Fogadástípusok: Csapat győzelem, Hendikep, Pontok alatt/felett,
Profittáblázat info: A havi profit fix 10.000Ft-os tétmérettel lett számolva!

A legjobb fogadóirodák listája itt: Link

A tippadó, kiemelkedően teljesít, hiszen egymaga tudja azokat az eredményeket produkálni mint, más nagyon jó tippadók együtt, 2x-3x annyi tipp mellett! Természetesen ez a tippadó sem varázsló, azaz nála is lesznek gyengébb sorozatok vagy akár veszteséges hónapok, de mint a tippadó korábbi eredményeiből is láthatjátok, a profitos hónapok bőven kompenzálnak minket, és akár rövidebb idő alatt is nagy profitot érhetünk el. Tehát ez a tippadó az elmúlt években bizony végig kimagasló teljesítményt nyújtott és szinte alig van veszteséges időszaka, ezért nem kérdés, hogy tényleg az egyik legjobb a szakmájában és ezt az általa elért hatalmas profitok is alátámasztják. 

Ha szívesen fogadnád ennek a sportelemzőnek a minőségi kosárlabda tippjeit, amely az „Aphrodité” csoportnév alatt futna, akkor jelentkezz most!

[gravityform id="7" title="false" description="false" ajax="true"]

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...