Mit kell tudni a Helsinki csoportról?

szept 24, 2021 | Hírlevél

Aki átolvasta a weboldalunkat az pontosan tudja, hogy én nem tippadó vagyok, hanem egy profi sportfogadó, azaz én a fogadóirodák és a tippadók között állok, és megmutatom nektek, mit(kinek a tippjeit), hol(melyik fogadóirodánál) és hogyan(milyen stratégiával) kell megfogadni ahhoz, hogy egy nagyon komoly bankrollt építhessetek fel! Tehát nektek nincs más dolgotok csak annyi, hogy biztosítsátok azokat a feltételeket, amelyek szükségesek a minőségi fogadáshoz! (Minél gyorsabb reakció, megfelelő fogadóiroda, a szabályok 100%-os betartása) Minél gyorsabban fogadod a tippeket, minél inkább az ajánlott irodákat használod és minél jobban betartod a szabályokat, annál több profitot érsz el! Nem kell szuperBETmennek lenned, mivel mindenki más-más fogadási paraméterekkel rendelkezik, azaz ha nem tudsz mindig gyorsan reagálni, vagy ha csak egy irodát tudsz használni, az nem probléma, de fogadd el hogy ebben az esetben az elért profitod kevesebb lesz azoknál, akik valóban komolyan veszik és mindent megtesznek a profitmaximalizálás érdekében!

Ebben a csoportban olyan tippadóktól érkeznek a tippek, akik a legkiválóbbak a saját területükön. 30 tét profitnál járunk a hónapban ami eszméletlenül jó eredmény! Ami viszont ennél is jobb hogy az elmúl fél évben, szinte minden hónapot kiemelkedő eredménnyel hoztak! (Akárcsak az előfizetőink!) Viszont nem mondhatom meg nekik, hogy mikor küldjék a tippeket! Azt sem mondhatom meg nekik, hogy melyik irodákra küldjék a tippeket! Azt sem mondhatom meg nekik, hogy csak olyan tippeket küldjenek, amelyeknél nem változik az odds vagy a line! Egy dolgot tudok megmondani, mégpedig azt, hogy hol és hogyan fogadd meg ezeket a tippeket ahhoz, hogy a lehető legtöbb profitot tudd elérni! A lehető legtöbb profitot, azaz nem ugyanazt a profitot! Ugyanis az lehetetlen, hiszen a tippadó mindig a legjobb irodára, a legjobb oddson, a legjobb ponthatáron, küldi ki a tippet, mi pedig arra törekszünk, hogy megpróbáljunk lehetőleg minél közelebb fogadni az ajánlott tipphez. Mivel nem lehetséges ugyanazokkal a feltételekkel fogadni, ezért valamivel kevesebb profitot fogunk elérni, attól függően hogy mennyire „dolgoztunk” jól! De azért legyünk tisztában azzal, hogy az a bizonyos „valamivel kisebb profit” még így is durván jónak számít! 

Csak Bet365-nél fogadsz? Semmi probléma, hiszen még így is rendszeresen fogsz profitálni a csoporttal! Én az elmúlt 4 évben többnyire csak Bet365-el fogadtam ezeket a tippeket! És mondhatni durva nagy profitokat értem/értünk el így is! Volt e olyan tipp amit nem tudtam megfogadni mert más irodára jött, vagy mert levették a tippet, vagy mert túl sokat változott a line? Még jó hogy volt! Amikor nagyon zavart, használtam kiegészítő irodát, vagy épp megfogadtam élőben! Nem akarsz kihagyni tippeket? Csináld te is ezt! Vagy elégedj meg azzal a profittal amit egy irodával lehet elérni.

Mint írtam nem mondhatom meg a tippadóknak előre, hogy milyen irodákra jöjjenek a tippek.. Volt korábban olyan hónap amikor szinte minden tipp Bet365-re érkezett, de volt olyan is amikor csak havi 2-3. De ettől függetlenül átlagban a tippek 85-90%-át meg lehet fogadni Beten ami az elmúlt években is brutális profitokat jelentett azoknak aki csak egy irodával követték a csoportot! Ja amúgy lehet ám 1 perc alatt beregelni valamelyik 1x klónhoz, aztán máris ott a lehetőség hogy szinte minden tippet meg tudj tenni! Meg még ott a Bwin, Cbet stb irodák amiket ugyancsak használhatsz, ha nem tudsz már 1x klón irodát regelni! Mint mondtam az hogy mennyi profitot érsz el ezekkel a tippekkel csak tőled függ! 

Az elmúlt napokban több olyan tipp is volt amely csak pár nappal múlva kezdődnek, és a Bet csak később teszi ki ezeket a ligákat, így ezeket csak később lehetett megfogadni. Ha pedig változott a line, akkor vagy élőben kell megpróbálni vagy ki kell hagyni! A csoport havi átlag tippszáma 100 db! ebben a hónapban több mint 200 db tipp fog kimenni aminek a 80%-a fogadható Bet365nél! Szóval ha csak a Betet akarod használni, akkor engedd el azokat a tippeket amiket nem lehet megfogadni és elégedj meg azzal, ami fogadható számodra, és még így is bőven többet kapsz mint amit ígértünk a csoport leírásban! Vagy regisztrálj egy alternatív irodát!

Változnak a ponthatárok mert nem mindig tudsz egyből reagálni? A tippeket 4 pontos eltéréssel fogadjuk! Erre koncentrálj! Ha ezen belül meg tudod fogadni, akkor fogadd meg! Ha maratonra jön a tipp és beten más a ponthatár, az nem azért van mert változott, hanem azért mert eleve más irodáról van szó, amely más ponthatárt ad. Értsük meg azt is hogy ezek minőségi tippek, amelyekben óriási érték van és nem várhatjuk el hogy az iroda ne korrigáljon egészen addig amíg mi hajlandóak vagyunk azt megfogadni! A te dolgod hogy max 4 pontos eltéréssel fogadd meg a tippet! Ha több ki kell hagyni! Én ha több profitot akartam, akkor élőben próbáltam megtenni azokat a meccseket amiket nem tudtam korábban megfogadni! Csináld te is ezt! Vagy elégedj meg azzal a profittal amit egy irodával lehet elérni.

A sportfogadásban nem mi hozzuk a szabályokat! Mi nekünk kell alkalmazkodni! Minél jobban alkalmazkodunk annál több profitot érünk el! Tehát az, hogy személy szerint te mennyi profitot érsz el, legnagyobb részt tőled függ!

A tippek mellett találod a Helsinki csoport fogadási segédletet: Link Itt minden fontos paramétert megtalálsz a csoport követésével kapcsolatban! Megkérek mindenkit hogy ezeket olvassa el újra hiszen a te érdeked, hogy minél jobban tudd követni a csoportot, hiszen így több profitot érhetsz el!

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...