ProTipsters.eu Teszt szolgáltatás júliusi (fél)havi kiértékelése

júl 16, 2020 | Alapismeretek, Szolgáltatás, V.I.P Csoport eredmények

ProTipsters.eu Teszt szolgáltatás Júliusi (fél)havi kiértékelése:

Az említett idő alatt 5,86 tét  ( 58 600 Ft ha 10e Ft-os tétekkel volt fogadva ) tiszta nyereséget könyvelhettek el azok, akik követték a teszt csoportba küldött tippeket. 26 darab tipp került ki a hónapban, aminek a döntő többsége nyertessé vált, így még azok is jól kereshettek, akik nem tudtak túl jó reagálási időt biztosítani maguknak és mondjuk csak az értesítések kisebb részét vették észre.

Nagyon fontos, hogy a teszt időszak lényege az, hogy megismerhessetek minket, lássátok hogy pontosan hogyan dolgozunk, miket tudunk elérni és hogy valóban a sportfogadás jövedelmező oldalát képviseljük. Azonban azt is be kell látni, hogy a teszt csoporttal nem az a célunk, hogy nagyon sok tipp kerüljön ki, vagy olyan számokat érjünk el, amik még ennél is kiemelkedőbbek, hanem egy pont olyan szinten tartani ( havi 10 tét nyereség körülbelül ) ami már elég meggyőző ahhoz, hogy az emberek bizalmat szavazhassanak de nem olyan nagy, mint amekkorra a V.I.P szolgáltatásainkkal elérhető.

Tehát ha tudtatok élni a lehetőséggel, úgy érzitek hogy a sportfogadás ezen tudatos és szigorú szabályok melletti követése nektek való, akkor a teszt időszak lejárta után ( vagy közben ) mindenképp javasoljuk a prémium szolgáltatásainkat, hiszen jóval több tippet küldünk ki, amik mellé minden feltételt biztosítunk, hogy rendszeres és magas bevételt tudjanak elérni azok, akik megtisztelnek bizalmukkal.

Link: https://protipsters.eu/vip-szektor/

Ha a csoportokkal kapcsolatban bármilyen kérdés adódna, akkor az info@protipsters.eu címen tudtok kérdezni és szívesen segítünk!

Statisztika:

További nagyon érdekes és nagyon hasznos(!) írásaink: