Olvass, tanulj és csak utána fogadj!

márc 10, 2020 | Alapismeretek, Stratégia, Fogadási alapismeretek

Vagy a saját hibádból tanulsz, vagy másokéból! Te akarod megfizetni a tanulópénzt, vagy inkább elolvasod mit is kell csinálni?!

Nemrég érkezett egy email az ingyenes teszt csoporttal kapcsolatban, amit szeretnék itt is megválaszolni ,hogy mindenki számára tanulságos legyen az eset.

„Tisztelt Ügyfélszolgálat!!! Az ingyenes tippekből eddig 3-ból 3 nem jött…Ez mínusz 3 egység….Nem tudom, hogy lehet-e ebből plussz profitot csinálni, én mindenesetre nem merem megfogadni a többi tippet, mert hát ez a 3-ból 3 vesztes, nem igazán meggyőző…. Elnézést kérek, de hát ezek az eredmények….”

UPDATE: A következő 4 tipp pedig nyertes lett! És a hónapot is profitban zártuk természetesen! (Tehát ismét azért veszítettél mert te jobban tudtad… ) Olvasd tovább az alábbi sorokat majd az összes blogbejegyzést és MINDIG KÖVESD 100%-BAN A FOGADÁSI ÚTMUTATÓT!  Legközelebb már tudatosan és eredményesen fogsz fogadni!

Az a gond, ha ilyesmit látunk, egyből tudjuk, hogy sajnos sokan nem olvassák át a weboldalt és a blogbejegyzéseket, holott anélkül nincs értelme belekezdeni a profi fogadásba. Már nincs arra lehetőségem hogy mindenkivel külön foglalkozzak és megtanítsam, elmondjam, hogy mit hogyan kell csinálni. Ezért írtam le a weboldalon a Fogadási útmutatóban az alapvető dolgokat, amelyek kellenek ahhoz, hogy valaki rendszeresen profitot érjen el. Innentől viszont mindenkinek a saját felelőssége, hogy azt komolyan veszi, elolvassa és pontról pontra be is tartsa! Értelemszerűen aki beleolvas a weboldalon lévő információkba, nem fog ilyen és hasonló e-maileket írni, mivel tisztában van vele hogy a sportfogadásban, nyertes és vesztes tippek és tippsorozatok váltakoznak tehát nincs olyan hogy minden tipp nyer. Na meg persze hogy csakis hosszútávban szabad gondolkodni!

A legjobb tippadók 60-65%-os találati aránnyal rendelkeznek 1.8-1.9 átlagodds körül. Ez azt jelenti, hogy egy tippadó pl 1000 db tippből 600-650 db-ot megnyer, viszont 350-400 db-ot elveszít. Nekünk ettől függetlenül szép profitunk lesz, mivel jóval magasabb a nyertes tippek profitja, mint a többi tipp vesztesége. Tegyük fel hogy hogy 3 hónap alatt van 1000 db tippünk, amivel elértünk mondjuk 20 egység profitot.  Első hónapban 25 egység profit másodikban 10 egység veszteség, harmadikban 5 egység profit. Bizony a profit ingadozik, hosszabb és rövidebb nyerő és vesztő sorozatok váltakoznak. Tehát a fenti példából kiindulva a tippadó, aki küldte azt az 1000 tippet ő jónak számít? Ha a 3 hónapot egyben nézzük akkor igen. És ha csak a második hónapot nézzük? Akkor is jónak számít, hiszen csakis hosszú távon szabad vizsgálni az eredményességet, persze minél nagyobb mennyiségen. Ezért érdemes legalább 6 vagy 12 hónapra tervezni, mivel akkor biztosak lehetünk abban hogy profitot érünk el! De ha csak kiragadunk egy gyengébb időszakot az nem mutat reális képet! Pl. A Bayern szinte folyamatosan nyeri a bajnokságot. NEM NYERI MEG AZ ÖSSZES MECCSET! De ha a teljes képet és a végeredményt nézzük, akkor bizony le a kalappal a csapat előtt! De ha csak egy meccset nézünk, amikor pl kikapnak valamelyik utolsó kutyaütő csapattól, akkor azt mondjuk, hogy de szar ez a Bayern! 

Pontosan emiatt kell betartanunk a kötelező tétméreteket és azt megfelelően menedzselni. (Igen erről is rengeteg szó esik a a cikkekben és a blogokban) Nem is fejteném ezt ki bővebben, hiszen már számtalanszor írtam róla. Ne felejtsétek, hogy a blog alján lehet lapozni van vagy 70db. Soknak találod? Hidd el sokkal több idő volt megírni és mindezt megtapasztalni.. Viszont ahhoz, hogy képben legyél és tényleg sok pénzt tudj nyerni, szükséges az, hogy kicsit bizony művelődj a sportfogadás területén is! Pár napja tettem ki egy blogbejegyzést erről az ingyenes teszt csoportról. Ott írtam arról hogy nem tudok olyat ígérni, hogy minden hónapot profitban zárunk. Láthatod a blogban a teszt csoport eddigi teljesítményét és bizony volt egy két gyengébb hónap is de összességében komoly profitot ért el az aki hosszút távon (nem pár db tipp és nem pár hét) követte a tippeket és betartotta az általunk leírt dolgokat. Tehát mi a teendő? Tedd fel magadnak a kérdést: Hajlandó vagy azért kicsit olvasgatni hogy egy eredményes sportfogadó váljon belőled? Olvasd el a weboldalon a vélemények részt, ott láthatod hogy miket írtak tapasztaltak az előfizetők. És nagyon sokan említik azt, hogy amikor nem követték a leírtakat, bizony megfizették a tanulópénzt, vagy hogy mekkora segítség volt a blogon ez vagy az az információ. Tehát ha a fenti kérdésre IGEN a válasz akkor azt tanácsolom hogy amíg nem olvastál el mindent ne fogadj meg egy darab tippet sem!

Tisztában vagyunk azzal, hogy minden lehetséges oldalon bombáznak a reklámokkal, szebbnél-szebb ígéretekkel. Ha te abban hiszel, hogy hosszú távon minden tipp bejön, vagy legalább 90-95%-ban és azt gondolod, hogy akkor leszel nyereséges, ha ilyen tippeket teszel, akkor sikeresek voltak a reklámok és abban a szerencsejátékos állapotban maradtál, ami pont hogy kedvez az irodáknak. Azt kellene megérteni, hogy amikor havi 10-20 tét profitot érsz el, azt ne gondold természetesnek vagy állandónak, mert a profit ingadozik, azaz maradj a földön, ne emeld a tétet és ne égesd el a bevételt. Ha azonban rövid távon a vesztes tippek dominálnak mert abból született több, akkor se vonj le hosszú távú következtetést, mert megint csak rossz útra visz. Ez kicsit olyan, mintha valaki a tőzsdén egy hosszú távú befektetéshez alakítana ki portfóliót és hetente változtatna rajta, mert a pillanatnyi érzelmei elragadják és nem képes racionális, hosszú távú döntést hozni, vagy megmaradni a kitűzött stratégia mellett. Ha pedig tudod magadról, hogy nehezen kezeled a vesztes sorozatokat, akkor csökkentsd addig a tétméreted, hogy ne okozzon ez gondot.

Először az elmélet legyen rendben és aztán a gyakorlat! Remélem sikerült legalább néhány emberrel megértetni azt, hogy ha valamiben jó akarsz lenni, akkor tegyél meg mindent annak érdekében! Ha hobbi fogadó vagy és a szerencsében bízol, akkor van egy drága hobbid! Mi a minőségi tippekben hiszünk és a profi hozzáállásban, ami évek óta hozza a profitot nekünk és a követőinknek!


 


Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...