A ProTipsters.eu ingyenes teszt telegram csoportjának júliusi hónapját ezennel lezárjuk. Igaz még csak 22.-e van de a tegnapi 2 tipp is nyertes lett és már bőven meghaladtuk az 5 tétes profitcélt amit terveztünk.

Tehát ebben a hónapban már nem lesznek ingyenes tippek, de ne felejtsétek el, hogy ennek a csoportnak csak annyi a célja, hogy megmutassuk mit tudunk azok számára akik esetleg bizonytalanok az előfizetéssel kapcsolatban, illetve hogy le tudjátok tesztelni a szolgáltatásunkat illetve a tippek minőségét. A hátralevő durván egy hétben, kikerül majd néhány komolyabb eredmény összegzés a V.I.P csoportjaink közül https://protipsters.eu/vip-tippadok/, illetve ha lesz egy kis időm, írok egy rövidebb blogbejegyzést valamelyik fogadással kapcsolatos érdekes/fontos témáról, de ezt azért nem ígérem 100%-ra. Tehát aki úgy dönt hogy meggyőző volt ez a hónap (vagy hónapok) és előfizet, akkor számára az első lépés, hogy a weboldalon lévő “Légy profi” cikket és az összes blogbejegyzést alaposan átolvassa. Aki pedig nem olyan régóta csatlakozott a telegram csoporthoz, nekik ugyanezt javaslom, de nem árt ha a telegram csoportban is visszanézi akorábbi posztokat és bejegyzéseket mert így teljesebb képet kap a munkánkról és a. hozzáértésünkről. Tudom hogy már kezd unalmas lenni, hogy olvasd el ezt, olvasd el azt, bla bla bla.. Hiszen mindenkinek csak a jó tippek kellenek. De ne felejtsétek el a jó tippek csak egy része a profi sportfogadásnak, viszont önmagukban nem garantálják a kiemelkedő eredményeket. Ezért szükség van arra hogy jobban beleláss hogyan is működik, mi miért történik, milyen reális elvárásokat kell támasztanod, hogyan kell gondolkodnod stb. Komoly pénzekről beszélünk és nem mindegy hogy ezeket megnyered, nem nyered meg, vagy éppen elveszíted! Ezért az a minimum hogy utánaolvasol a dolgoknak hiszen ez nagyban befolyásolja majd az elért eredményeidet. Ha mindezek után még kérdés merül fel benned akkor irány a support. Zsolt minden felmerülő kérdésedre válaszol, ha írsz egy emailt az [email protected] emailcímre. FONTOS hogy először olsvass aztán kérdezz, hiszen a kérdéseid legnagyobb részére a weboldalon megtalálod a választ, és fordított esetben rengeteg plusz munkát adnál nekünk és neked is tovább tarta az információk megszerzése. 

Tehát, augusztusban lesznek csak újra ingyenes tippek, aki pedig ennél többet szeretne az választhat V.I.P. csoportjaink közül https://protipsters.eu/vip-tippadok/. Az alábbi tábláaztban pedig az elmúlt hónapok eredményeit láthatjátok. De mint láthatjátok időszakonként előfordulhatnak veszteséges hónapok is, tehát ne gondolja azt hogy mindig csak nyerünk. Ezért is használunk megfelelő bankrollmenedzsmentet, és meghatározott tétméretet, de a blogbejegyzések között ezekről is olvashatsz.