Öt tanács a profi sportfogadáshoz!

júl 10, 2019 | Alapismeretek, Stratégia, Fogadási alapismeretek

– Türelem és ne tiltelj! 

Tág értelemben a tiltet arra a játékosra értjük aki olyan mentális állapotban van, hogy a továbbiakban nem képes racionális döntéseket hozni és érzelmei irányítják. Például, amikor egy játékos sokat veszít és próbálja ezt minél hamarabb visszanyerni úgy, hogy emeli a tét méretet, növeli a fogadások mennyiségét stb. 

– Gondolkodj hosszú távban, gondolkodj években!

Bizony a világ legjobb tippadóinak is vannak gyengébb időszakai. Ezek tarthatnak napokig, hetekig, vagy akár hónapokig is. De ha egy jó tippadót követsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy hosszabb távon a gyengébb időszakot bőven fogják kompenzálni az erősebb időszakok és összességében szép profitot fogsz elérni. Tartsd szem előtt hogy nem egy banki kamatról beszélünk ami minden hónapban hoz neked X Forintot. Lesznek jobb és kevésbé jobb hónapok is, melyek profitját ha átlagolod akkor láthatod hogy nagyon is eredményes voltál.

– A bankrollodra ne pénzként, hanem munkaeszközként tekints!

Ha azon stresszelsz, hogy épp mennyi fogadás van függőben és mekkora pénzösszeg van a megfogadott tippeken, illetve nehezen viseled, hogy akár több tét is elveszhet pár óra leforgása alatt, akkor nagy eséllyel nem megfelelő tétméretet használsz, vagy épp nem rendelkezel a szükséges fogadó tőkével. 

– Ne kövesd élőben a tippeket!

Csak saját magadat stresszeled vele, és olyan dolgokat fogsz belelátni az eredményekbe ami ott sincs. Mi nem az izgalom miatt fogadunk hanem a profitért! Ha nézed, ha nem az eredmény ugyanaz lesz.. Csak butaságokat fogsz csinálni mint az élő fogadások vagy épp a korai pénzfelvétel. 

– Ha nincsen pénzed, akkor NE FOGADJ!

Ne a sportfogadásból akard megoldani a pénzügyi gondjaidat! Ahogy befektetni sem szoktál ha nincs pénzed.. Mindkét esetben a profit kényszer miatt sok rossz döntést hozol, és az érzelmek befolyásolnak. Nem fogsz tudni hideg fejjel és profi mentalitással fogadni, és eltérsz a stratégiától, szabályoktól és nagyobb kockázatot vállalsz ami egyenes út a veszteséghez!

 

(Természetesen ez csak néhány tanács a sok közül, és arra az esetre vonatkoznak ha a mi stratégiánkat és az általunk elérhető minőségi tippeket követed.)

 

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

A kiképzés! – Szerencsejátékosból PROFI sportfogadó

Bevezető Ebben a blogbejegyzésben illetve blogsorozatban egy valós történetet olvashattok egy barátomról, akinek az egyik nyaralásunk alkalmával megígértem, hogy megmutatom milyen is az a bizonyos Profi sportfogadás és hogyan tud több millió forintos tőkét felépíteni,...

Miért kell hosszútávban gondolkodni a profi sportfogadásban?

A profi sportfogadásban, még a legjobb tippadóknál is ingadozik a profit, ami egy természetes dolog! De, ha minőségi tippeket fogadunk megfelelő stratégiával, akkor biztos profitot érünk el hosszútávon! Hogy miért hosszú távon? Azért mert a profit ingadozik és ha pont...

Szerencsejátékosok vs Profi Sportfogadók

Avagy Miért nem nyersz sosem?! Itt a válasz! Először is ott kezdeném, hogy aki könnyen megbántódik az lehetőleg ne vegye magára vagy ne is olvassa….   Fenét, ezt mindenképp el kell olvasnod!!!! Már bocs, hogy ezt kell mondanom, de ha nem tudsz rendszeresen pénzt...