– Türelem és ne tiltelj! 

Tág értelemben a tiltet arra a játékosra értjük aki olyan mentális állapotban van, hogy a továbbiakban nem képes racionális döntéseket hozni és érzelmei irányítják. Például, amikor egy játékos sokat veszít és próbálja ezt minél hamarabb visszanyerni úgy, hogy emeli a tét méretet, növeli a fogadások mennyiségét stb. 

– Gondolkodj hosszú távban, gondolkodj években!

Bizony a világ legjobb tippadóinak is vannak gyengébb időszakai. Ezek tarthatnak napokig, hetekig, vagy akár hónapokig is. De ha egy jó tippadót követsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy hosszabb távon a gyengébb időszakot bőven fogják kompenzálni az erősebb időszakok és összességében szép profitot fogsz elérni. Tartsd szem előtt hogy nem egy banki kamatról beszélünk ami minden hónapban hoz neked X Forintot. Lesznek jobb és kevésbé jobb hónapok is, melyek profitját ha átlagolod akkor láthatod hogy nagyon is eredményes voltál.

– A bankrollodra ne pénzként, hanem munkaeszközként tekints és fogadd el hogy ennek az értéke folyamatosan ingadozik!

Ha azon stresszelsz hogy épp mennyi fogadás van függőben és mekkora pénzösszeg van a megfogadott tippeken, illetve nehezen viseled hogy akár több tét is elveszhet pár óra leforgása alatt, akkor nagy eséllyel nem megfelelő tétméretet használsz vagy épp nem rendelkezel a szükséges fogadó tőkével. 

– Ne kövesd élőben a tippeket!

Csak saját magadat stresszeled vele, és olyan dolgokat fogsz belelátni az eredményekbe ami ott sincs. Mi nem az izgalom miatt fogadunk hanem a profitért! Ha nézed, ha nem az eredmény ugyanaz lesz.. Csak butaságokat fogsz csinálni mint az élő fogadások vagy épp a korai pénzfelvétel. 

– Ha nincsen pénzed, akkor NE FOGADJ!

Ne a sportfogadásból akard megoldani a pénzügyi gondjaidat! Ahogy befektetni sem szoktál ha nincs pénzed.. Mindkét esetben a profit kényszer miatt sok rossz döntést hozol, és az érzelmek befolyásolnak. Nem fogsz tudni hideg fejjel és profi mentalitással fogadni, és eltérsz a stratégiától, szabályoktól és nagyobb kockázatot vállalsz ami egyenes út a veszteséghez!

 

(Természetesen ez csak néhány tanács a sok közül, és arra az esetre vonatkoznak ha a mi stratégiánkat és az általunk elérhető minőségi tippeket követed.)