Öt tanács a profi sportfogadáshoz!

júl 10, 2019 | Alapismeretek, Stratégia, Fogadási alapismeretek

– Türelem és ne tiltelj! 

Tág értelemben a tiltet arra a játékosra értjük aki olyan mentális állapotban van, hogy a továbbiakban nem képes racionális döntéseket hozni és érzelmei irányítják. Például, amikor egy játékos sokat veszít és próbálja ezt minél hamarabb visszanyerni úgy, hogy emeli a tét méretet, növeli a fogadások mennyiségét stb. 

– Gondolkodj hosszú távban, gondolkodj években!

Bizony a világ legjobb tippadóinak is vannak gyengébb időszakai. Ezek tarthatnak napokig, hetekig, vagy akár hónapokig is. De ha egy jó tippadót követsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy hosszabb távon a gyengébb időszakot bőven fogják kompenzálni az erősebb időszakok és összességében szép profitot fogsz elérni. Tartsd szem előtt hogy nem egy banki kamatról beszélünk ami minden hónapban hoz neked X Forintot. Lesznek jobb és kevésbé jobb hónapok is, melyek profitját ha átlagolod akkor láthatod hogy nagyon is eredményes voltál.

– A bankrollodra ne pénzként, hanem munkaeszközként tekints!

Ha azon stresszelsz, hogy épp mennyi fogadás van függőben és mekkora pénzösszeg van a megfogadott tippeken, illetve nehezen viseled, hogy akár több tét is elveszhet pár óra leforgása alatt, akkor nagy eséllyel nem megfelelő tétméretet használsz, vagy épp nem rendelkezel a szükséges fogadó tőkével. 

– Ne kövesd élőben a tippeket!

Csak saját magadat stresszeled vele, és olyan dolgokat fogsz belelátni az eredményekbe ami ott sincs. Mi nem az izgalom miatt fogadunk hanem a profitért! Ha nézed, ha nem az eredmény ugyanaz lesz.. Csak butaságokat fogsz csinálni mint az élő fogadások vagy épp a korai pénzfelvétel. 

– Ha nincsen pénzed, akkor NE FOGADJ!

Ne a sportfogadásból akard megoldani a pénzügyi gondjaidat! Ahogy befektetni sem szoktál ha nincs pénzed.. Mindkét esetben a profit kényszer miatt sok rossz döntést hozol, és az érzelmek befolyásolnak. Nem fogsz tudni hideg fejjel és profi mentalitással fogadni, és eltérsz a stratégiától, szabályoktól és nagyobb kockázatot vállalsz ami egyenes út a veszteséghez!

 

(Természetesen ez csak néhány tanács a sok közül, és arra az esetre vonatkoznak ha a mi stratégiánkat és az általunk elérhető minőségi tippeket követed.)

 

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...