Akik régóta követik ezeket a csoportokat egyhangúan azt mondják hogy igen! És valóban az, hiszen az elmúlt években számtalan alkalommal sikerült akár egy hónap alatt is megduplázni a bankrollunkat és rengeteg olyan hónap volt amikor is kimagasló profitban zártunk.

De mi van azokkal a hónapokkal amik gyengébben sikerültek? Vagy olyan nem volt? Hogy ne lett volna! Hiszen mint korábban számtalanszor leírtam a profit ingadozik, és nem lehet minden hónapban ugyanazt a teljesítményt elérni. De mit mond az aki pont egy gyegnébb honappal indít? Hát hogy nincs itt semmiféle pénznyomda.. De most akkor kinek van igaza? Esetleg valaki hazudik?! Igazából csak arról van szó hogy aki csak egy rövidebb ideje követi a csoportot és úgy von le következtetéseket és nem rendelkezik teljes információval az téved. Például ha a Barcelona egymás után veszít két mérkőzést és csak ezt vesszük figyelembe akkor megállapíthatjuk hogy bizony a Barcelona egy “gyenge” csapat hiszen 2/2 veszitett.. De ha nézzük az egész bajnokságot amit konkrétan már másodszor nyer meg egymás után, akkor bizony kijelenthetjük hogy bizony k**va jó csapat ez a Barcelona.

Ugyan ez történt korábban a Héra csoportnál is. Hónapról hónapra szállította a giga profitos hónapokat amikor is szinte hónapról hónapra dupláztuk a bankrollt, majd jött egy pár hónapos gyengébb széria, amikor is volt két nagyon kis profitos hónap illetve egy veszteséges. Ugye aki ebben az időszakban kezdett azt gondolta, hogy itt mégse dől a pénz, sőt sokan akik korábban szénné nyerték magukat megállapították, hogy a Héra csoportban már nem lehet nyerni. Ekkor jöttem én, és mindenkit megnyugtattam, hogy nem kell aggódni mert a profit ingadozik, és még a legjobb tippadóknál is van gyenge hónap, és ugyanúgy követni kell a csoportot hiszen jó tippadóról van szó és ez csupán a variancia miatt van. Természetesen szokás szerint senki nem hallgatott rám (ez költői túlzás természetesen de a lényeg így jobban átmegy), mert ugye mindenki jobban tudta.. Mi is történt az elmúlt két hónapban a Héra csoportban? Ismét volt két brutál nyerő hónap! És mi történt az Ártemisz csoportban? Decemberben és Februárban olyan durva nyerő hónapok voltak hogy alig volt vesztes tipp! Tehát fél éven belül a legtöbben 2x duplázták a bankrolljukat és most a “kisebb” profitos hónapokról nem is beszélek. Talán mondhatjuk azt hogy a Május “gyengébben” sikerült.. Habár ezt úgy mondjuk hogy az előfizetők több mint 92%-a profitban zárt. Igaz ennek a 92%-nak a fele csak néhány tét pofitot ért el, miközben a tippadó 10 tét profit körül zárt. De ez most rossznak számít?

Mielőtt megismerkedtetek velünk szinte mindenkinek volt már sportfogadással kapcsolatban tapasztalata. Vagy volt előfizető valahol vagy saját tippeket fogadott. Viszont kb mindenkire igaz hogy nagyon nem igen ért el komolyabb eredményeket, sőt a többség folyamatosan veszített és nem is kis összegeket. Jelen esetben pedig arról beszélünk, hogy néha becsúszik egy egy gyengébb hónap amikor “csak” pár tét profitot érnek el! (A kis ligás csoportoknál nagyon ritka az hogy veszteséggel zárjunk talán 1 vagy két hónap de ez is inkább azokra jellemző akiknél valami hiba csúszik a tippek követésébe, de összességében egy év alatt többszörözzük a bankrollt) Amikor elkezdtem a fogadást jópár évvel ezelőtt eszméletlen boldog lettem volna ha havi átlag 3-5 tét profitot el tudok érni! Ti már egy kitaposott úton jártok, mindent megkaptok ahhoz hogy ténylegesen nagy profitot érjetek el úgy hogy közben szinte nem is kell aggódni a veszteség miatt vagy hogy elveszik a bankroll. A legtöbb embernek az a legnagyobb aggodalma hogy egy adott hónapban nem “elég” az elért profit, vagy hogy esetleg mikor limitál a fogadóiroda a sok nyerség miatt. Sok visszajelzést kapunk régi követőinktől hogy pár hónap alatt visszanyerték azt amit a korábbi évek alatt elvesztettek, más, vagy saját tippjeik miatt, vagy hogy százezreket illetve milliókat profitáltak. Tehát a rendszer müködik, és a legtöbben jól tudják követni másolni azt amit én csinálok.

Aki nem tud hosszabb távon tervezni és egy két hónap alatt akarja megszedni magát, az lehet hogy csalódni fog, mert ő már a szerencsére bízza magát, mivel ha épp jó időszakban kezd akkor akár egy hónap alatt is komoly profitot ér el, ha viszont gyengébb időszakot fog ki akkor nem biztos hogy elég egy vagy két hónap. De aki hosszú távon követi ezeket a csoportokat, biztos hogy komoly profitot fog elérni függetlenül attól hogy erős vagy gyengébb időszakban kezdett, hiszen minél hosszabb távról beszélünk annál kisebb szerepe van a szerencsének. Aki már követte ezeknek a csoportoknak valamelyikét, láthatta hogy a kosárlabda tippeknél a line változik és a legtöbb tippet néhány pont eltéréssel tudjuk cska megfogadni, a foci tippeknél pedig az odds változik és valoban gyorsnak kell lennünk ha minidg az ajánlott oddsot szeretnénk elcsípni. Néhányan már egy két tipp után megállapítják hogy ezek miatt az elétérések miatt nem lehet profitot elréni ezekkel a csoportokkal, pedig én illetve legtöbben mégis ezt csináljuk hónapok vagy évek óta! Én is a push üzenetek alapján fogadom meg a tippeket ahogy mindenki, a profit pedig ingadozik mindegyik csoportnál, viszont a bankrollunk szépen gyarapszik, és van aki repülőrajtot vesz mint például a kiképzés projekt főszereplője de lesz olyan is akinek döcögősebben indul. A kulcs a türelem és a szabályok betartása.

Bizonyos mértékben befolyásolja a profitot az hogy ki milyen gyorsan reagál, mennyi tippet hagy ki milyen irodákat használ illetve még néhány dolog, de ha valaki nem követ el nagyon kirivó hibákat akkor az eredmény sem marad el.

De..

..ha valaki nem tud hosszú távban gondolkodni az felejtse el a sportfogadást! Az ingadozó profit miatt megfelelő időtáv is szükséges ahhoz hogy tényleg profitban legyünk hiszen előfordulnak gyengébb hóanpok is és nincs beígért vagy elvárt havi profit.

..ha nincs meg a megfelelő bankrollod ugyancsak gondban leszel hiszen a pénz itt munkaeszköz, és ha nem rendelkezel a megfelelő feltételekkel, akkor a profit tul kicsi lesz ahhoz, hogy úgy érezd hogy megéri csinálni, hiszen az előfizetési díjat is bele kell számolni, illetve azt is hogy “dolgoznod” kell vele.

..ha egy két hónap után 2x-3x ozod a tétméretet egy jobb széria után majd egy gyenge időszakkal a nagy tét miatt lefaragod a profitot és akár a tőkét is az nem azért van mert a tippadó “szar”! Bankrollmanagement!

..ha nem reálisak az elvárásaid, és semmi nem elég, akkor bizony sosem leszel elégedett. Abból indulj ki mindig hogy a sportfogadók többsége hónapról hónapra veszteséggel zár, neked pedig lehetőséged van arra hogy 4-6 hónap alatt legalább megduplázd a bankrollodat (persze aki jó szériában kezd az már az első hónap el is érheti ezt) de ezek alatt a hónapok alatt lehet olyan honap is amikor nincsen megfelelő profit amit szeretnél.

Végszónak pedig annyit hogy ez a történet akkor működik a legjobban ha elfelejted mindazt amit a fogadásról tudsz, és egyszerűen csak annyit csinálsz amit leírtam, követed a szabályokat , betartod a tétméretet és a lehető leggyorsabban reagálsz a tippekre. Saját döntésre, mérlegelésre, elemzésre és még sorolhatnám nincsen szükség! Természetesen “dolgozni” kell a profitért hiszen viszonylag sok fogadást meg kell tenni, de a rászánt idő bőven kifizetődik.

Pár kép arról hogy mit is tudnak a “kis ligás” csoportok tippjei: