Időről időre megjelennek az interneten/facebookon olyan hirdetések vagy ajánlatok amelyek a tuti fogadási és nyerési módszereket/stratégiákat ajánlják az embereknek. Persze ez mind kamu és átverés, ezért néha kiteszek egy posztot ezekkel kapcsolatban hogy aki hasonlot lát akkor egyből fogja tudni hogy messzire kerülje el az ilyeneket. Ezeket nagyon hamar felismerem mivel rengeteggel találkoztam már korábban, és bizony néha voltak olyanok amelyeknek énis bedőltem. Igaz itthon inkább a gagyibb verziók futnak, de mivel rengeteg a naív/mohó ember ezért ezért sokan könnyen belefutnak az ilyen átverésekbe.

Tehát akkor nézzük ezt a “tuti” stratégiát:

Szóval ebben a példában egy e-könyvről van szó. Ami 6 oldalas.. (ez azért már nagyon beszédes, legalábbis számomra..) Nem vagyok nagy könyvmoly de azt tudom hogy 6 oldal papírnak nem sok a fűtőértéke legalábbis ha nyomtatott formáról beszélünk 😀

A könyv írója és a stragétia megalkotója szerint, ez a legjobb és legbiztonságosabb módszer ha valaki meg akar élni a sportfogadásból (legalábbis az ő véleményük szerint)

Az első nagy kérdést az veti fel hogy miért is kapok INGYEN egy olyan tuti stratégiát amivel csomo pézt lehet nyerni? (Talán a srácok nem tudják hogy bizony a sportfogadás nehéz dolog és az emberek nagy része veszít?!) Kicsit furcsa hogy mindenért pénzt kérnek a mai világban akár jó akár rossz, itt viszont egy tuti dologról beszélünk, ami ha tényleg működik akkor azért komoly értékkel bír. Azért ez egyre gyanúsabb.. (Ezt a kérdést a cikk végén válaszolom majd meg)

Hát akkor nézzük azt a csoda stragégiát: Csináljunk 3 számlát Unibetnél , egyet a saját nevünkre kettőt pedig ismerős nevére és játsszuk ki tulajdonképpen a bonuszt. Egy meccsre fogadunk 1×2 kimenetelre és mindeigyk irodában megtesszük az egyik kimenetelt. Így egyik nyer, egyiknél visszajön a pénz a bonusz miatt mivel az első vesztett fogadásnál visszajár, illetve egy veszit. Így “kockázatmentesen” hozzájutottounk egy kis pénzhez. Azért azt jobb tudni hogy bizony az irodák nem szeretik ha valaki egy helyről használ 3 számlát még akkor sem ha különböző néven van. Főleg akkor nem, ha a bónusz kijátszásról van szó.. Szóval ha az iroda úgy dönt hogy emiatt nem fizeti ki a bónuszt akkor két számlán bukunk egyen pedig nyerünk, ami azért már nem hangzik olyan jól.. És persze még be is limitálhatnak illetve ki is tilthatnak..

De tegyük fel hogy szerencsénk volt és az iroda nem vette észre hogy egyszerre 3 számlán fogadtunk, és van egy kis profitunk. Majd fogadj a megnyert péznből plusz egy kicsit tegyél hozzá és a többit utald ki. Így szinte kockázat nélkül fogadhatsz tovább mivel csak egy nagyon minimális összeged van amiből fogadsz a többi a bonusz miatt megnyert összeg. Ez még ugye nem a spanyol viasz mivel sokan foglalkoznak bonuszvadászattal és rengeteg olyan verzió van amivel egy minimális összeget könnyedén ki lehet venni az irodából akár még kisebb kockázattal is mint az itt leírt. Bár magyarországon sajnos egyre kevesebb fogadóiroda elérhető mivel inkább arra ösztönzik az embereket hogy a jó magyar tippmixet haszánlják, erről korábban már írtam pár blogbejegyzést, hogy miért is kerülendő ez a magyar “termék”.

Nézzük a stratégia többi részét.. Ezután jön a Martingale módszer.. Duplázd a téted két kimeneteles tippeken amiknek 2 es oddsa van legalább..  6 meccs csak nem meg el egymás után stb. ha mégis akkor csak pár ezer ft-t veszettél mert a többi a bónusz volt.. Időről időre megjelenik valaki hogy kidolgozta a tuti stratégiát.. Aztán meg kiderül hogy mégse működik.. Mindegy hogy 4-es 6-os 10-es sorozatokat nézünk és épp hogy próbáljuk meg belevariálni az ötletünket, ez a módszer megnövelheti a profitunkat de ugyanakkor a kockázatot is. Azaz elkezdünk szerencsejátékról beszélni, aminek a vége a nagy bukó hacsak nem száll ki valaki az első nyerőben. De ugye mivel az ember mohó addig tolja amig nem veszíti el a pénzt. Korábban teszteltem egy hasonló stratégiát csak az mögött nem egy 6 oldalas ebook volt hanem egy hatalmas támogatási rendszer oktató videókkal profi tippekkel és még sorolhatnám. Ott 4-es sorozatok voltak, ahol profi tippek voltak fizetett tippadókkal, és 4 meccs csak nagyon ritkán megy el stb.. De amikor egy  honapban elment 4 ilyen sorozat is akkor bizony elég giga buko jött össze és ez két honapban is megismétlődött. Persze hosszú távon működhet a sztori, de olyan brutál bankroll kell hozzá amivel senki nem fog nekiálllni, ha pedig nagyon kis téttel indit valaki hogy ne kelljen akkora bankroll, akkor bizony annyira minimális profittal lehet számolni hogy senki sem fog reggeltől estig fogadgatni mert nem éri meg.  Ezt még persze lehetne hosszabban is boncolgatni de szerintem a légnyeg azért már látszik így is.

Mit is ír a Wikipédia a Martingale modszerről: Leginkább kockázatkedvelő szerencsevadászoknak ajánlható.

De a fő kérdés miért is kapunk ingyen tuti nyerő stratégiát valakitől aki már két éve ebből él?

1.) Ha ugye működik akkor értelem szerűen a stratégiának komoly értéke van amiért rengetegen fizetnének is. (Aha értem, segíteni akarunk embertárasinkon.. bla bla bla..)

2.) De hát ingyen senki sem dolgozik, vagy mégis? Bizonyára sok munka volt az ebook megírása is, illetve ezt még valamilyen formában terjeszteni is kellene hogy minél többen tudjunk nyerni. És persze fel lehet iratkozni az ingyenes tanácsadásra ahol 30 nap alatt 500.000Ft (igaz azt nem tudni hogy nyerni lehet vagy bukni mert nincs odairva) Szoval akkor miért éri meg mindezt ingyen csinálni számukra?? Külföldi oldalakon illetve twitteren nagyon régi sztori hogy itt a linkem egy adott fogadóirodához, és ha azon keresztül regelsz akkor kapsz ingyen fogadást/bonuszt/visszatéritik a vesztes fogadást stb, és “úgy kezdhetsz el fogadni hogy igazából nem került pénzedbe”. Ez ugye a marketing szöveg, hogy használd az ő regisztrációs linkjét. De miért jó neki ha te az ő által ajánlott linken fogadsz? MERT HA VESZÍTESZ AKKOR PÉNZT KAP UTÁNAD! És mivel a Martignale stratégia vége mindig bukta ezért ő mindenképp jól jár. Te meg feltöltesz újra és újra és ismét veszítesz miközben ő meg pénzt kap emiatt!

Hát ez nem valami szép fiuk!!

A weboldalunkon nekünk is elérhető pl az 1xbet irodához regisztrácios link mivel szükség van a kis ligás fogadásokhoz erre az irodára. Csak ugye annyi a különbség hogy mi a kis ligás tippekkel brutál összegeket nyerünk havi szinten az irodáktól és mivel nincs veszteség nincs pénz sem tőlük..

Bízom benne hogy aki végig olvasta ezt a blogbejegyzést nem fog bedőlni ezeknek a duplázós tuti stratégiáknak mivel az kő kemény szerencsejáték, és idővel mindenképp bukás lesz a vége. Gondoljatok bele hogy egy olyan stratégiáról van szó amivel a legtöbb fogadó már találkozott valamilyen formában. El tudjátok képzelni ha lenne bármi olyan fromája ennek a stratégiának ami valóban eredményes lenne, akkor az ne terjedt volna el és nem azt játszaná mindneki és csak abból élne?