Figyelj oda, mert át akarnak verni!

ápr 30, 2019 | Alapismeretek, Stratégia, Fogadási alapismeretek

A sportfogadással kapcsolatban rengeteg csalásba vagy átverésbe beleszaladhat az ember, ezért érdemes egyből gyanakodni ha valami olyasmit látunk ami túl szép, hogy igaz legyen! 

Hiába találtatok ránk, azaz egy olyan szolgáltatásra amellyel valóban profitot érhettek el, (hiszen a háttérben egy profi és kiemelkedő eredményekkel rendelkező sportfogadó van, akinek a tudása a garancia arra, hogy végre te is profi módon fogadhass.) mégis egy idő után a többség megokosodik, és azt gondolják, hogy a velünk elért sikerek saját maguknak köszönhető! És a még több profit reményében, „továbbfejleszti” a stratégiánkat, vagy más tippadókkal egészíti ki a portfólióját. Aztán meg sírva jönnek vissza, hogy átverték, vagy hogy mekkora bukót hoztak össze neki! A profi sportfogadás egész tortájából te csak egy kisebb szeletet fogsz megismerni a ProTipsters segítségével, ami a legfontosabb dolgokat biztosítja ahhoz, hogy sikeres és eredményes legyél. Mindent megmondunk, mit, hol és hogyan kell fogadnod, és a te dolgod csak annyi hogy megfogadd a tippeket! Mégis miből gondolod hogy te jobban tudod mikor milyen stratégiával érdemes fogadnod, vagy hogy kinek a tippjeit kell vagy épp nem kell megfogadni? Millió buktató van a sportfogadásban amelyeket kizárólag azért tudsz elkerülni mert megmondjuk mikor mit kell csinálni!

Időről időre megjelennek az Instagramon/Facebookon olyan hirdetések vagy ajánlatok, amelyek a tuti fogadási és nyerési módszereket/stratégiákat ajánlják az embereknek. Persze ez mind kamu és átverés, ezért néha kiteszek egy posztot ezekkel kapcsolatban, hogy aki hasonlót lát akkor egyből fogja tudni hogy messzire kerülje el az ilyeneket. Ezeket nagyon hamar felismerem, mivel rengeteggel találkoztam már az évek során, és bizony néha voltak olyanok, amelyeknek én is bedőltem. Igaz itthon inkább a gagyibb verziók futnak, de mivel rengeteg a naív/mohó ember, ezért ezért sokan könnyen belefutnak az ilyen átverésekbe.

Tehát akkor nézzük ezt a „tuti” stratégiát:

Szóval ebben a példában egy e-könyvről van szó. Ami 6 oldalas.. (ez azért már nagyon beszédes, legalábbis számomra..) Nem vagyok nagy könyvmoly, de azt tudom hogy 6 oldal papírnak nem sok a fűtőértéke legalábbis ha nyomtatott formáról beszélünk. 😀 A könyv írója és a stratégia megalkotója szerint, ez a legjobb és legbiztonságosabb módszer, ha valaki meg akar élni a sportfogadásból.

Az első nagy kérdést az veti fel hogy miért is kapok INGYEN egy olyan tuti stratégiát amivel csomó pénzt lehet nyerni? (Talán a srácok nem tudják, hogy bizony a sportfogadás nehéz dolog és az emberek nagy része veszít?!) Kicsit furcsa, hogy mindenért pénzt kérnek a mai világban, akár jó akár rossz, itt viszont egy tuti dologról beszélünk, ami ha tényleg működik, akkor azért komoly értékkel bír. Azért ez egyre gyanúsabb.. (Ezt a kérdést a cikk végén válaszolom majd meg)

Hát akkor nézzük azt a csoda stratégiát: Csináljunk 3 számlát Unibetnél , egyet a saját nevünkre kettőt pedig ismerős nevére és úgy játsszuk ki tulajdonképpen a bonuszt. Egy meccsre fogadunk 1×2 kimenetelre és mindegyik irodában megtesszük az egyik kimenetelt. Így egyik nyer, egyiknél visszajön a pénz a bonusz miatt mivel az első vesztett fogadásnál visszajár, illetve egy veszít. Így „kockázatmentesen” hozzájutottunk egy kis pénzhez. Azért azt jobb tudni hogy bizony az irodák nem szeretik, ha valaki egy helyről használ 3 számlát, még akkor sem ha különböző néven van. Főleg akkor nem, ha a bónusz kijátszásról van szó.. Szóval ha az iroda úgy dönt hogy emiatt nem fizeti ki a bónuszt akkor két számlán bukunk egyen pedig nyerünk, ami azért már nem hangzik olyan jól.. És persze még be is limitálhatnak illetve ki is tilthatnak..

De tegyük fel hogy szerencsénk volt és az iroda nem vette észre hogy egyszerre 3 számlán fogadtunk, és van egy kis profitunk. Majd fogadj a megnyert péznből plusz egy kicsit tegyél hozzá és a többit utald ki. Így szinte kockázat nélkül fogadhatsz tovább mivel csak egy nagyon minimális összeged van amiből fogadsz a többi a bonusz miatt megnyert összeg. Ez még ugye nem a spanyol viasz, mivel sokan foglalkoznak bonuszvadászattal és rengeteg olyan verzió van amivel egy minimális összeget könnyedén ki lehet venni az irodából, akár még kisebb kockázattal is mint az itt leírt. Bár Magyarországon sajnos egyre kevesebb fogadóiroda elérhető, mivel inkább arra ösztönzik az embereket hogy a jó magyar tippmixet használják, erről korábban már írtam pár blogbejegyzést, hogy miért is kerülendő ez a magyar „termék”.

Nézzük a stratégia többi részét.. Ezután jön a Martingale módszer.. Duplázd a téted két kimeneteles tippeken amiknek 2 es oddsa van legalább..  6 meccs csak nem megy el egymás után stb. ha mégis akkor csak pár ezer ft-t veszettél mert a többi a bónusz volt.. Időről időre megjelenik valaki hogy kidolgozta a tuti stratégiát.. Aztán meg kiderül hogy mégse működik.. Mindegy hogy 4-es 6-os 10-es sorozatokat nézünk és épp hogy próbáljuk meg belevariálni az ötletünket, ez a módszer megnövelheti a profitunkat, de ugyanakkor a kockázatot is. Azaz elkezdünk szerencsejátékról beszélni, aminek a vége a nagy bukó, hacsak nem száll ki valaki az első nyerőben. De ugye mivel az ember mohó, addig tolja amíg nem veszíti el a pénzt. Korábban teszteltem egy hasonló stratégiát csak az mögött nem egy 6 oldalas ebook volt, hanem egy hatalmas támogatási rendszer oktató videókkal profi tippekkel és még sorolhatnám. Ott 4-es sorozatok voltak, ahol profi tippek voltak fizetett tippadókkal, és 4 meccs csak nagyon ritkán megy el stb.. De amikor egy  hónapban, elment 4 ilyen sorozat is, akkor bizony elég giga bukó jött össze és ez két hónapban is megismétlődött. Persze hosszú távon működhet a sztori, de olyan brutál bankroll kell hozzá, amivel senki nem fog nekiállni, ha pedig nagyon kis téttel indít valaki, hogy ne kelljen akkora bankroll, akkor bizony annyira minimális profittal lehet számolni, hogy senki sem fog reggeltől estig fogadgatni mert nem éri meg. Ezt még persze lehetne hosszabban is boncolgatni, de szerintem a lényeg azért már látszik így is. Mit is ír a Wikipédia a Martingale módszerről: Leginkább kockázatkedvelő szerencsevadászoknak ajánlható.

De a fő kérdés miért is kapunk ingyen tuti nyerő stratégiát valakitől aki már két éve ebből él?
1.) Ha ugye működik, akkor értelemszerűen a stratégiának komoly értéke van, amiért rengetegen óriási összegeket fizetnének is. (Aha értem, segíteni akarunk embertársainkon.. bla bla bla..)
2.) De hát ingyen senki sem dolgozik, vagy mégis? Bizonyára sok munka volt az ebook megírása is, illetve ezt még valamilyen formában terjeszteni is kellene, hogy minél többen tudjunk nyerni. És persze fel lehet iratkozni az ingyenes tanácsadásra ahol 30 nap alatt 500.000Ft (igaz azt nem tudni hogy nyerni lehet vagy bukni, mert nincs odaírva) Szóval akkor miért éri meg mindezt ingyen csinálni számukra?? Külföldi oldalakon, illetve twitteren nagyon régi sztori, hogy itt a linkem egy adott fogadóirodához, és ha azon keresztül regisztrálsz akkor kapsz ingyen fogadást/bonuszt/visszatérítik a vesztes fogadást stb, és „úgy kezdhetsz el fogadni hogy igazából nem került pénzedbe”. Ez ugye a marketing szöveg, hogy használd az ő regisztrációs linkjét. De miért jó neki ha te az ő által ajánlott linken fogadsz? MERT HA VESZÍTESZ AKKOR PÉNZT KAP UTÁNAD! És mivel a Martignale stratégia vége mindig bukta, ezért ő mindenképp jól jár. Te meg feltöltesz újra és újra és ismét veszítesz miközben ő meg pénzt kap emiatt!

Hát ez nem valami szép fiuk…!!

Bízom benne, hogy aki végig olvasta ezt a blogbejegyzést nem fog bedőlni ezeknek a duplázós tuti stratégiáknak, mivel az kő kemény szerencsejáték, és idővel mindenképp bukás lesz a vége. Gondoljatok bele hogy egy olyan stratégiáról van szó amivel a legtöbb fogadó már találkozott valamilyen formában. El tudjátok képzelni, ha lenne bármi olyan formája ennek a stratégiának, ami valóban eredményes lenne, akkor az ne terjedt volna el és nem azt játszaná mindneki és csak abból élne?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...