Tényleg olyan nehéz követni a szabályokat?!?!

márc 27, 2019 | Alapismeretek, Stratégia, Fogadási alapismeretek

A profi sportfogadásnak szigorú szabályai vannak, amelyek nem betartása óriási összegekben kerülhet! Ha komoly pénzeket akarsz keresni, akkor törekedned kell arra hogy 100%-ban kövesd a Fogadási útmutatót!

Aki kicsit beleolvasott a protipsters.eu weboldalon szereplő információkba, akkor az tudja, hogy nálunk nem arról van szó, hogy valaki előfizet és ezért kap tippeket, amiket megfogadhat kedve szerint. A ProTipsters.eu szolgáltatásnál minden fontos információt megkaptok ami szükséges ahhoz, hogy hosszú távon szép profitot érjetek el, de ez csak akkor lehetséges, ha MINDENKI betartja azokat a szabályokat melyeket leírtam, mivel én is így fogadok és tulajdonképpen itt mindenki az én stratégiám szerint fogad, illetve azokat a tippeket teszi meg amelyeket én is. Ha te jobban tudod, vagy épp eltérsz a szabályoktól, akkor szinte biztos, hogy jóval gyengébb eredményt fogsz elérni! A TE dolgod csak annyi, hogy elolvasod a fogadással kapcsolatos infokat, betartod a szabályokat, előfizetsz valamelyik V.I.P. csoportra és lehetőleg mielőbb megfogadod az érkező tippeket. Kérlek ne légy okosabb vagy ügyesebb, tisztán és érthetően le van írva mit kell tenned, ez fog számodra eredményt hozni!

Sajnos folyamatosan látom az e-mailekben, hogy milyen hibákat követnek el az előfizetők, és ha belegondolunk abba, hogy még hányan lehetnek akiknél nem látom az elkövetett hibákat az már eléggé bosszantó. Mindenki a pénzért fogad, és ha ez a cél, akkor úgy kövesd a leírtakat mint a tízparancsolatot.. Ha az izgalomért vagy itt akkor nem jó helyen jársz, viszont a jó hír, hogy bármely más szolgáltatónál megkaphatod..

Néhány gyakori hiba amit sokan elkövetnek:

1.) Pénzkivétel az aktív vagy élő fogadásoknál, mert úgy gondolod, hogy majd te mindig meg tudod mondani mikor veszít a fogadás.

NEM VESSZÜK KI A TIPPEKET!!!!! (Néhány nagyon kivételes eset van de azt úgyis jelezzük) Tehát felejtsd el a pénzkivétel (cashout) opciót a fogadásoknál! Hosszú távon veszteséget fogsz vele termelni, arra pedig semmi szükség! Sehol nem írok ilyet a blogban vagy a cikkekben úgyhogy ami nincs leírva az TILOS!!!

Ebből következik, hogy: Ne kövessük élőben a mérkőzés alakulását! Mint korábban már több alkalommal leírtam, mi nem az izgalomért fogadunk, hanem a pénzért! Miután megfogadtuk a tippet, és visszaellenőriztük, lezárjuk a telefonunkat és addig nem nyúlunk hozzá, amíg új tipp nem érkezik! Nem szükséges beszurkolni az eredményt, vagy remélni hogy elcsípünk egy meccset ami veszítene de mi okosan kivesszük előtte a pénzünket! Abba hogy nyer e a tipp vagy sem nincs beleszólásod! Csak magadat stresszeled azzal ha követed a mérkőzést, ami hibákra késztet illetve arra hogy eltérj a stratégiától!

2.) Tétméretek és bankrollmanagement be nem tartása, kisligás tippeknél a javasolt maximális tétméretek átlépése.

Ez a legalapvetőbb dolog a profi fogadásban. Néha kb úgy tűnik hogy senki nem képes betartani a leírtakat, ami rendkívül bosszantó, mivel okkal vannak ezek a szabályok meghatározva.. Ha max. 10.000Ft a kisligás tippeknél a tétméret akkor nem 15.000 vagy 20.000Ft!!!! Okkal határoztam meg a max tétméretet ennyiben és elég komoly tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, szóval nincs arra szükség, hogy ész nélkül valaki emelje a tétméretet, mert épp a tippadó kiemelkedő szériában van. Leírtam pontosan hogy melyik irodát, hogy kell használni illetve melyiknél lehet trükközni ha limitálnak stb. Kérlek ne tudjátok jobban és tartsátok be a bankrollhoz tartozó tétméretet amely a Fogadási útmutatóban fel van tüntetve! Ha ezektől eltértek sok hiba és probléma fog adódni.

3.) Olyan fogadóirodák használata amelyeket nem javasoljuk, vagy a javasolt fogadóirodák nem megfelelő használata stb.

Minden V.I.P. csoporthoz le van írva hogy melyik fogadóiroda javasolt. Ha valami nincs ott akkor az NEM JAVASOLT vagy csak kiegészítő irodának használd! Szóval ne okosodjon meg senki, és legyen türelmetlen hogy akkor fogad ugyanabban az irodában egyszerre 3 néven vagy hasonlók mert meg fogja ütni a bokáját. Türelem! Ha van pl az egyik csoportban 40 tét profit egy hónapban és következő hónapban nyitsz még 4 irodát és akkor épp nem teljesít úgy a csoport, akkor nagyon csúnyán megszívatod magadat. Ilyenről nincs szó a blogban tehát tiltott! Ne trükközzön senki, csak azt lehet csinálni amit leírtam a blogban!

4.) Az érkezett tippek felülbírálása, szelektálása, a tippek kombinálása.

A V.I.P. csoportokban profi tippadók küldik a tippeket akik a világ legjobbjai közé tartoznak és rengeteg időt munkát tapasztalatot tesznek egy egy javasolt tipp kiválasztásába. Te nem vagy tippadó, te (profi) fogadó vagy és egy az egyben követed a szakértők tippjeit! Akkor is ha épp minden tipp nyer egymás után és akkor is ha épp gyenge széria van. Általában a mohóság vagy a veszteségtől való félelem miatt változtatnak az emberek, de a profik mindig minden körülmények között betartják a stratégiát.

5.) Az adott V.I.P. csoport leírásának nem elolvasása illetve az ott leírt fogadási szabályok be nem tartása

Egyszerűen nem értem meg, hogy miért van az, hogy olyan kérdések érkeznek a V.I.P. csoportokkal kapcsolatban ami megtalálható a csoport részletes leírásánál. Itt pénzről van szó, a TE pénzedről, szerintem az a minimum hogy mindent alaposan többször átolvasol és betartasz.  Pl Helsinki csoportnál a line változás pirossal kiemelve hogy max 4 pontos eltéréssel lehet megfogadni a tippet. A 4 pont az 4 pont nem 2 nem 3 nem 5 nem 7 hanem 4! Ez elég egyértelmű.. Ha úgy fogadsz ahogy le van írva, biztos profitod lesz hosszú távon, ha ettől eltérsz akkor meg sem közelíted majd azt. Ezért érdemes elolvasni és betartani mindent!

6.) Rövidtávban való gondolkodás és emiatt folyamatos elégedetlenkedés

Nemrég valaki írta: „X csoport nem hozta a hónapban az elvárt profitot” Itt nincs elvárt profit vagy fix profit! A profit ingadozik! Pl Helsinki csoportban most márciusban több tipp vesztes lett amiatt, hogy csak ponteltéréssel tudtuk megtenni az adott tippet. Persze ettől még profitban vagyunk, csak nem akkorában mint a tippadó. De van olyan hónap amikor meg alig van olyan tipp ami ez miatt lesz vesztes a számunkra és szinte ugyanazt a profitot hozzuk mint a tippadó. Ezért szabad csakis hosszútávban gondolkodni még a kis ligás csoportoknál is, és úgy tervezni a profittal. Vannak hónapok amikor százezreket nyerünk de vannak olyanok is, amikor csak pár 10 ezret vagy esetleg kisebb mínusszal végzünk, de ha pár hónapot nézünk egyben akkor már szép átlagprofit fog kijönni. Nagyligás tippeknél még nagyobb a variancia, pl Tokyo csoportnál ahol az elmúlt két hónapban veszteség született gyengének tűnhet a csoport, de nagy ligás tippeknél a variancia jóval nagyobb, viszont márciusban már akkora profit van hogy fedezi a korábbi veszteséget, de évek óta szép átlagprofitot hoz a csoport, tehát nem kell egyik csoportból a másikba ugrálni mert hogy ott épp jobb eredmény van, a hosszú táv a kulcs illetve hogy tartsuk be a szabályokat.

7.) Irreális elvárások egy egy adott csoporttal kapcsolatban

Ne várj olyasmit ami nem lehetséges! Nem fog minden tipp nyerni, nem lesz minden hónap óriási profitban, ne akarj egy hónap alatt meggazdagodni stb. A V.I.P. csoportokkal szép profitot lehet elérni, ha valaki a leírt szabályoknak megfelelően fogad. Minél hosszabb távról van szó, annál biztosabb profitról tudunk beszélni. Pl. a Rio csoport sok egymást követő hónapban óriási profitokat hozott, és miután a következő hónap már nem volt olyan erős, egyből jöttek a kérdések hogy mi van a tippadóval miért nem jönnek az eredmények. A profi sportfogadás nem csak egy hónapról szól!

8.) Téves következtetések levonás néhány tipp vagy pár hét után

A legjobb tippadóknak is vannak gyenge szériája, akár pár napon belül is, amikor több tipp is veszíthet egymás után. Pl egyik héten veszítünk 5 tét profitot, ekkor felesleges megállapítani hogy nem jó a tippadó, hiszen a világ legjobbjairól beszélünk, akiknek komoly eredmény van a háta mögött. Hosszú távon biztos profitot fog hozni mindegyik csoport, viszont mindig lesznek ingadozások akár napi, akár heti akár havi időtávról beszélünk.

9.) Saját fogadási ötletek használata és a leírt szabályok felülbírálása

Ehhez sokat nem is írnék.. Nincs szükség külön ötletekre, a tippek újraelemzésére, módosítására vagy a stratégiám megújítására! Ez így működik és így eredményes, ezért kérlek használd is így, pontosan ahogy le van írva!

Hirtelen ezek jutottak eszembe de biztosan van még jópár ami kimaradt, de egy a lényeg hogy a leírt szabályokat és stratégiát tarts be, és fogadd meg a tippeket mielőbb! Nincs szükség se többre se kevesebbre!

 

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...