Kereső funkció bevezetése és használata a Bet365 irodánál!

okt 11, 2018 | Alapismeretek, Fogadóirodák, Pénznem, Limitálás

Egyre több fogadóirodánál használhatjuk a kereső funkciót, amelynek köszönhetően sokkal gyorsabban találhatjuk meg a mérkőzéseket!

Az elmúlt időszakban több blogbejegyzés is született arról hogy miként lehet elkerülni/kitolni a fogadóirodánál a limitálást, illetve hogy milyen kiskapuk vannak ezzel kapcsolatban. Ez azért volt szükséges mivel már jódideje hónapról hónapra megduplázták az előfizetőink a bankrolljukat, amit bizony a fogadóiroda nem néz jó szemmel és idővel bekorlátozza a tétméretet. (Erről nem is írnék többet mert a korábbi blogbejegyzésekben részletesen kifejtettem)

100%-ig biztosat nem tudni, hogy pontosan mi alapján limitálják be a nyerő fogadókat, ezért próbálunk arra törekedni, hogy minden olyan szituációt kerüljünk el, amivel a fogadóiroda kiszűrheti, hogy ki az aki tudatosan és eredményesen fogad.

Mostanra már szinte minden fogadóiroda rendelkezik kereső funkcióval, ami a Bet365 irodánál is elérhető!

Ez megkönnyíti majd a dolgunkat, hiszen lerövidül a fogadási folyamat, így a lehető legjobb oddsokon tudunk fogadni ami további profitnövekedést jelent számunkra! Érdemes a fogadóirodát Angol nyelven használni mivel a tippek többségében nemzetközi formátumban érkeznek a világ legjobb tippadóitól, náluk pedig többnyire az angol nyelvhasználat a jellemző! Ha a tipp pl. Hungary v Italy és magyar nyelven használod az irodát, csak akkor kapsz megfelelő találatot ha azt írod be a keresőbe hogy Magyarország vagy Olaszország, de más csapatneveknél is lehet eltérés ezért célszerűbb az angol nyelvet beállítani! Ha mindenképp ragaszkodunk a magyar nyelv beállatáshoz (ami igazából felesleges hiszen már kívülről tudja mindenki hogy mi hol található az irodában) akkor ha egy meccset nem ad be a kereső akkor marad a manuális keresés és az adott liga megtalálása után át kell nézni az ott szereplő csapatneveket, de ez a folyamat már valamivel több időt vesz igénybe!

(Néhányan írtak azzal kapcsolatban hogy átállítják a nyelvet angolra és bejelentkezés után visszaáll magyarra. Persze hogy visszaáll mivel az az alapértelmezett beállításod. Azaz azt kell megváltoztatni. 1.) belépsz a bet365 fiókodba. 2.) jobb felül látod az egyenlegedet mellette sárga betűkkel a befizetés opciót, rákattintasz és bejön egy kis ablak. 3.) Ott a legfelső fülek közül balról a másodikat választod a “számlám”-at! 4.) Majd kiválasztod a legalsó 4 fül közül ismét balról a másodikat “Beállítások” Átállítod a nyelvet Angolra. 5.) A maximum tétlenségi időt átállítod 12 órára hogy minél később léptessen ki a fiókból így kevesebbszer kell belépned. Rákattintasz a Zöld “Frissítés” gombra. 6.) Zárd be a kis ablakot majd frissítsd a weboldalt. 7.) Ha így sem lett angol akkor lépj ki és lépj be, ezután biztosan működnie kell!)

 

A böngészőben bal oldalon felül, a Bet365 logo alatti “Search” -ra kell kattintani és lehet is írni a csapat nevet.
Mobiltelefonon felül, középen a Bet365 logot kell jobbra, vagy balra elhúzni és be is dobja a keresőt.

Csak annyi a dolgunk hogy PONTOSAN beírjuk a csapat nevet (vagy egy részét min 3 betű) és rákattintunk a megfelelő találatra. (Ha valamit nem találsz a keresővel akkor 95% az esélye hogy rosszul írtad be, vagy angolul másképp írják a csapat nevet, a maradék 5% ban pedig lehet hogy épp levették a mérkőzést a kínálatból, és azért nem található. Ilyenkor később újra kell próbálkozni)

Ha valaki meg van ijedve, hogy nem tud angolul azért ne essen nagyon kétségbe, mivel kb óvodás szint amit tudni, kell és nagyon gyorsan meg fogja szokni mindenki aktív használat mellett!

Ha valamit mégsem tudnál az első egy két napban, akkor használd a fordítót: https://translate.google.com/
Vagy a Google keresőjét: https://www.google.hu/

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

A kiképzés! – Szerencsejátékosból PROFI sportfogadó

Bevezető Ebben a blogbejegyzésben illetve blogsorozatban egy valós történetet olvashattok egy barátomról, akinek az egyik nyaralásunk alkalmával megígértem, hogy megmutatom milyen is az a bizonyos Profi sportfogadás és hogyan tud több millió forintos tőkét felépíteni,...

Miért kell hosszútávban gondolkodni a profi sportfogadásban?

A profi sportfogadásban, még a legjobb tippadóknál is ingadozik a profit, ami egy természetes dolog! De, ha minőségi tippeket fogadunk megfelelő stratégiával, akkor biztos profitot érünk el hosszútávon! Hogy miért hosszú távon? Azért mert a profit ingadozik és ha pont...

Szerencsejátékosok vs Profi Sportfogadók

Avagy Miért nem nyersz sosem?! Itt a válasz! Először is ott kezdeném, hogy aki könnyen megbántódik az lehetőleg ne vegye magára vagy ne is olvassa….   Fenét, ezt mindenképp el kell olvasnod!!!! Már bocs, hogy ezt kell mondanom, de ha nem tudsz rendszeresen pénzt...