Sziasztok!

Az elmúlt időszakban több blogbejegyzés is született arról hogy miként lehet elkerülni/kitolni a fogadóirodánál a limitálást, illetve hogy milyen kiskapuk vannak ezzel kapcsolatban. Ez azért volt szükésges mivel már jóideje hónapról hónapra 1,5-2x-ezték a tagok a bankrolljukat és bizony ezt a fogadóiroda nem nézi jó szemmel és idővel bekorlátozza a tétméretet. (erről nem is írnék többet mert a blogban részletesen kifejtettem)
100%-ig biztosat nem tudni hogy pontosan mi alapján limitálják be a nyerő fogadókat. Ezért próbálok arra törekedni hogy minden olyan szituációt kerüljünk el amivel a fogadóiroda kiszűrheti hogy ki az aki tudatosan és eredményesen fogad.
Korábban minden tipphez kitettem egy linket, amire rákattintva egyből meg is lehetett fogadni azt. Ez valóban kényelmes és felhasználó barát, annak ellenére hogy kis gyakorlás után már pár másodperc után meg is lehet találni az adott mérkőzést.
A probléma az hogy ezekben a linkekben szerepel az azonosító számom (ha be vagyok lépve) és ez a szám egy limitált fogadóirodához tartozik. Elképzelhetőnek tartom hogy ez alapján kiszűrhetik azokat a fogadókat akik a linket használva fogadnak. Persze ez csak egy tipp részemről, de jobb minden ilyesmit elkerülni. Ha úgy küldenék linket hogy nem vagyok belépve akkor nem lenne ott az azonosítóm, de ki tudja hogy milyen adatot tartalmazhat még a link ami esélyt adhat nekik a követésre, ezért nem kockáztatnék.

Tehát mindenkinek saját magának kell megkerseni a tippeket! Ez azért nem olyan bonyolult, és pár tipp után már nagyon gyorsan fog menni.

Tegnap egyik tagunk felhívta a figyelmet hogy a Bet365 fogadóirodánál is van kereső! Ami mégjobban megkönnyíti majd a dolgunkat.

Fontos hogy csak akkor van kereső ha a Bet365 nyelvét átállítjuk ANGOL-ra!! 

(Néhányan írtak azzal kapcsolatban hogy átállítják a nyelvet angolra és bejelentkezés után visszaáll magyarra. Persze hogy visszaáll mivel az az alapértelmezett beállításod. Azaz azt kell megváltoztatni. 1.) belépsz a bet365 fiokodba. 2.) jobb felül látod az egyenlegedet mellette sárga betükkel a befizetés opciot, rákattintasz és bejön egy kis ablak. 3.) Ott a legfelső fülek küzül balrol a másodikat választod a Saját számlám-at. 4.) Majd kiválasztod a legalso 4 fül közül ismét balról a másodikat “Beállítások” Átállítod a nyelvet Angolra. 5.) A maximum tétlenségi időt átállítod 12 órára hogy minél később léptessen ki a fiókból így kevesebbszer kell belépned. Rákattintasz a Zöld “Frissités” gombra. 6.) Zárd be a kis ablakot majd frissitsd a weboldalt. 7.) Ha így sem lett angol akkor lépj ki és lépj be, ezután biztosan működnie kell!)

A böngészőben bal oldalon felül, a Bet365 logo alatti “Search” -ra kell kattintani és lehet is írni a csapat nevet.
Mobiltelefonon felül, középen a Bet365 logot kell jobbra, vagy balra elhúzni és be is dobja a keresőt.

Csak annyi a dolgunk hogy PONTOSAN beírjuk a csapat nevet (vagy egy részét min 3 betű) és rákattintunk a megfelelő találatra. (Ha valamit nem találsz a keresővel akkor 95% az esélye hogy rosszul irtad be, vagy angolul másképp irják kicsit a csapat nevet, a maradék 5% ban pedig lehet hogy épp levették a mérkőzést a kínálatból, és azért nem található. Ilyenkor később újra kell probálkozni)

Ha valaki meg van ijjedve hogy nem tud angolul azért ne essen nagyon kétségbe, mivel kb ovodás szint amit tudni kell és nagyon gyorsan meg fogja szokni mindenki.

Ha valamit mégsem tudnál az első egy két napban akkor használd a forditót: https://translate.google.com/
Vagy a Google keresőjét: https://www.google.hu/