Hogyan hozzuk ki a legtöbb profitot a Bet365 fogadóirodából!

okt 4, 2018 | Alapismeretek, Fogadóirodák, Pénznem, Limitálás

Előbb vagy utóbb mindenkit utol fog érni a limitálás az európai típusú fogadóirodáknál, mint a bet365 vagy az 1xbet klónok. (Legalábbis ha minőségi és nyerő tippeket teszünk meg) Erről itt olvashattok bővebben: Link

5 pontban összeszedtem a főbb lépéseket, amivel a legtöbb profit érhető el:

  1. Nyitok egy Bet365 számlát és elkezdek fogadni amíg nem limitálnak.
  2. Majd nyitok egy 1xbet klón számlát és ott fogadok amíg hagyják.
  3. Ezután regisztrálok egy új Bet365 számlát rokon vagy ismerős nevére.
  4. Majd egy másik ismerős nevére, és ezt addig folytatom amíg lehetséges.
  5. Ezután több kisebb részletben fogadom a tippeket a limitált irodákban, ami igaz kicsivel több munka de cserébe komoly proft jár.
  6. Tovább folytatom a fogadást más Europai típusú irodáknál, illetve elkezdem követni a nagyligás csoportokat és azoknak a tippjeit az Ázsiai irodáknál fogadom meg! (További információért keress minket emailben: info@protipsters.eu)

Ha követed a leírást, akkor pár limitált bet365 számlával, havonta tudsz nyerni átlagosan 200.000-300.000Ft-ot de ezt már hosszabb távon!

Tehát mit is kell pontosan tenni?

  1. Regisztrálsz a Bet365-nél egy számlát, megcsinálod a hitelesítést. Befizetsz a számládra és elkezdesz fogadni!
  2. Miután limitáltak a bet365 számlád kiutalod a pénzed, majd regisztrálsz valamelyik 1xbet klónra befizetsz és elkezdesz fogadni. 1xbet klónoknál, ha limitáltak és ki szeretnél róla utalni, akkor először hitelesíteni kell a számládat.
  3. Regisztrálsz egy új Bet365 számlát rokon ismerős nevére szigorúan a leírtak alapján. Majd befizetés és indulhat a fogadás. https://protipsters.eu/hogyan-regisztraljunk-es-hasznaljunk-uj-bet365-szamlat-ha-limitaltak/
  4. Ha van lehetőség több ismerős/rokon nevére regisztrálni új Bet365 számlát akkor azt ki kell használni! Minden ilyen számla több száz illetve több ezer eurót ér, mivel ha mindent okosan csinálunk annyi pénzt tudunk kivenni belőle, illetve később is mikor belimitálva használjuk!
  5. Amikor már nincs lehetőség új számlát nyitni, mindegyik számlánkra beutalunk azonos összeget, majd elkezdünk fogadni több számlán egyszerre. 
  6. Amikor pedig már kellő mértékűre gyarapodott a bankrollunk léphetünk a következő szintre ahol már az ázsiai típusú fogadóirodáknál fogadhatunk limitálás nélkül a nagy ligás csoportok valamelyikére.

A telefonon való használatot írom most le, de számítógépen ugyanígy meg lehet csinálni. Fogjuk az egyes számú limitált bet365 számlánkat és belépünk a böngészőben (www.bet365.com) . Majd megnyitunk egy másik ablakot és egy alternatív linket használva (www.288sb.com) Ezeket az ablakokat sosem zárjuk be mivel így gyorsan be tudunk lépni ha tipp jön! (Alternatív link rengeteg van, ha kell használjuk a google keresőt!) Ha több mint két limitált irodánk van akkor csak annyi a dolgom hogy nyitok egy új böngésző lapot, másik linket keresek és belépek. Lehet azt is csinálni hogy inkognitó ablakot nyitok meg, akkor használhatom ugyanazt a bet365 linket. A legjobb megoldás hogy letöltünk több böngészőt a telefonra (safari, chrome, firefox, opera stb) és mindegyiken belépek az adott bet365 számlára.  

FONTOS! Mindegyik számlánál állítsuk be a tétlenségi időt a maximumra! Mert így később léptet ki és nem kell folyton bejelentkezni ha tipp jön. Illetve belépéshez adjunk meg egy négyjegyű belépési kódot amivel még gyorsabban be tudunk lépni. Célszerű ugyanazt megadni mindegyik számlánál mert akkor nem lesz keveredés. Tehát az elsődleges cél hogy legyetek gyorsak! Minél többször csinálod annál jobb leszel..

Megérkezik a tipp mondjuk Hazai csapat DNB(nincs fogadás döntetlenre) Megnézzük a ligát és a tippet, majd villámgyorsan megkeressük a mérkőzést, és a tippet az első bet számlán. Ha nem telefonon hanem a böngészőben rákattintunk egy tippre és jobb oldalon megjelenik a betslip, ahova beírjuk a tét méretünket, alatta láthatunk egy szöveget hogy “max tét”. Ha erre rákattintunk akkor kiírja a maximum megtehető tét méretet. Így gyorsan meg tudjuk fogadni a tippet. Telefonon ez kicsit macerásabb mivel ott nem tudom megnézni a max tét méretemet. Ilyenkor beírok egy adott tétet és ki fogja írni hogy nem fogadta el és a max tétméret fel lesz tüntetve amivel fogadni lehet. Azt beírjuk és fogadunk. (Azért nem annyira bonyolult mint ahogy leírtam, miután csináltad egyszer utána már könnyen megy!) Ha megfogadtuk akkor gyorsan átgondoljuk hogy van e alternatív fogadási lehetőség. Ha pl van 0-ás ázsiai hendikep akkor azt is megfogadjuk mivel a két tipp ugyanaz max az odds más kicsit.

Ha ez megvan gyorsan átlépek a másik bet365 számlára, és mivel a tétet már ismerem csak beírom és fogadás. Tegyük fel hogy az első számlán megtettük a dnb-t 1500Ft vel az ah 0-át ugyancsak 1500Ft-al, majd a második számlán ugyanezt megismételtük így a tét méretünk összesen 6000Ft, ha van további bet365 számlánk akkor értelemszerűen tovább növekszik a tét méret!

Ezeket a lépéseket megismételjük irodánként.

Mi van akkor ha mondjuk a tipp kétesély X2, és nem elérhető alternatív opció? (+0,5 ázsiai hendikep lenne az, de gondolom ezt te is tudod mert elolvastad a weboldalon a Fogadási útmutatót) Megtesszük a tippet mondjuk 1500Ft-al majd a másik számlán is. viszont amint változik az odds azonnal újra fogadhatunk az adott tippre. Azaz így már összesen 4x1500Ft fogadásunk van! Persze ha mohó vagy, mint a legtöbben akkor lesz 3-4 limitált számlád amivel már bőven tudsz olyan tétméretben fogadni amivel komoly havi profitot lehet elérni!

A számolásnál leírt tétméretek csak példák, a nagyságot befolyásolja a piac nagysága, és az odds mérete is.

ProTipsters.eu

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...