Rövidtáv (Szerencsejáték) vs. Hosszútáv (Profi sportfogadás)

aug 6, 2018 | Alapismeretek, Stratégia, Fogadási alapismeretek

Míg a rövidtávú gondolkodás, illetve a gyors és nagy nyeremény reménye a veszteséges Szerencsejátékosokra, addig a hosszú távú gondolkodás pedig a tudatos Profi sportfogadókra jellemző!

Előző hónapot egy tétnyi minimális profittal zártuk az egyik V.I.P. csoportban, mivel volt pár balszerencsés mérkőzés. Igaz, az júniusban több mint 13 tét profit volt!  Most pedig augusztusban már 8,5 tét profitnál tartunk! Azaz 2 hónap 6 nap alatt több mint 22 tét profit! Aki korábban már követett más tippadókat tudhatja, hogy ez nagyon komoly eredmény és sokan összetennék a kezüket egy ilyen profitért még hosszabb távon is. A legtöbben biztosan fogadtátok már más tippadó szolgáltatások tippjeit is, csak gondoljatok vissza az akkori eredményekre. Már ha voltak..

Mégis sokan a hónap végén, csalódottak voltak, hogy alig volt profit, vagy aggodalmukat fejezték ki, vagy másik csoportunkra fizettek elő inkább stb. Mint láthattátok hiába volt gyengébb hónap a július, a tippek ugyanolyan jók voltak, de a variancia miatt épp ez profitban nem volt érezhető. Egyszerűen meg kell érteni hogy a profi sportfogadás nem egy hónapról szól! Hosszútávban kell gondolkodni, és átlagprofitot kell nézni/számolni.

Természetesen ezeknél a kisebb ligás tippeknél ritkább a gyenge hónap (sokan már azt is tragédiának fogják fel, ha minimális csak a profit), mivel a fogadóirodák nehezebben lövik be az oddsokat és könnyebb profitot elérni egy jó tippadónak. Viszont azoknál a tippadóknál, akik nagyobb ligákra adnak tippeket bizony nagyobb a variancia, mivel ott már pontosabban meg tudják határozni a fogadóirodák az adott kimeneteleket, így sokkal nehezebb profitban lenni minden hónapban. De a legjobb nagyligás tippadók akiknek a tippjeit elhoztunk számotokra, kiemelkedő eredményeket érnek el, és régóta biztosítják a követőink számára a szinte állandó profitot!

Akkor miért nem minden tippadó kis ligákra fogad?
Ennek az az oka, hogy a legkisebb ligák olyan fogadóirodáknál vannak akik egy idő után belimitálják azoknak a fogadóknak a tétméretét, aki túl sokat nyer, vagy csak a legkisebb piacokra fogad, és ezt mindig jobb oddson teszi mint a záró odds.
Illetve sok ázsiai irodánál, ahol nem limitálják a nyerő fogadókat, esetenként vannak kisebb ligás piacok is, viszont ők sokkal gyorsabban reagálnak a piac változásaira, ennek köszönhetően nagyon gyorsan tudják csökkenteni az oddsokat és a lineokat, ha épp úgy látják, hogy rosszul van meghatározva, és emiatt nagyon nehéz megfogadni az ide érkező kisebb ligás tippeket.

Tehát minél nagyobb ligákra küldi a tippadónk a tippeket annál valószínűbb, hogy lesznek olyan hónapok, ahol bizony veszteségünk lesz. De természetesen itt is abból kell kiindulni, hogy csakis hosszútávban szabad gondolkodni. Azaz jó tippadónál nem kell aggódni egy gyengébb hónap miatt, mert hosszú távon biztos profitot fog számunkra elérni. És ez az amit sokan nem akarnak megérteni, vagy elfogadni mert túl gyorsan akarnak túl sokat nyerni. A türelem nagyon fontos erény a sportfogadásban, hiszen idővel a gyengébb szériának is vége lesz, amelyet egy nagyobb és több erősebb időszak követ.

Hogy van e biztos profit?
Igen van! De csak hosszú távon, jó tippadóval, a bankrollmanagementet betartva és a legjobb oddsokon fogadva a legjobb fogadóirodáknál! A ProTipsters.eu szolgáltatása mindent biztosít számodra ahhoz hogy TE is biztos profitot érj el, de ne feledd ez az elért eredmény rajtad is múlik, hiszen a szabályokat be kell tartani és a tippeket megfelelő minőségben meg kell fogadni!

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...