96%-os találati arány, több százezres tétek, megbundázott mérkőzések!

máj 28, 2018 | Alapismeretek, Stratégia, Fogadási alapismeretek

Nehéz eldönteni hogy ennyire naivak az emberek, vagy csak egyszerűen elvakítja őket a mohóság.
De talán mindkettő hatványozottan igaz, főleg ha sportfogadásról van szó.

Itt egy egyszerű példa: A legtöbben biztosan hallottatok már arról, hogy Bill Gates elosztogatja a vagyonának egy részét (ami már jópárszor szerepelt Facebook posztokban) és ha megosztod akkor te is kapsz belőle. A legtöbb ember tudja hogy ez egy állati nagy butaság, mégis sokan megosztják. Hátha…! De használjuk már az agyunkat mert azért van! Ott a Google barátod, keress rá és ezer cikket találsz arról, hogy átverés és hogy ne oszd meg…

Na akkor most térjünk át a sportfogadásra kicsit:

Épp az előbb láttam a fb-n hogy egyik ismerősöm lájkolt egy posztot.

Vip Group Tips

1 hó / 6.000Ft = 25 nap = 96% nyerési arány…

2 hó / 8.000Ft = 50 nap = 98% nyerési arány…

3 hó / 14.000Ft = 79 nap = 98% nyerési esély…

Nézzük hol a hiba: Először is egy hónap biztosan nem 25 nap, de ezt még engedjük el, viszont 96% os nyerési arány nincsen 😀 Tudom hogy ezt szeretnéd, erre vágysz, de ez egyszerűen képtelenség, még akkor is ha csak megbundázott mérkőzésekre fogadsz ugyanis képzeld, néha még a bunda sem jön össze. (Ajánlom mindenkinek a figyelmébe A Bundakirály c. könyvet!) Szóval van egy olyan állítás, ami akkora kamu, hogy nem is tudom mihez hasonlítani.. (Előfordulhatna amúgy nagyon ritka esetekben, hogy mondjuk 2 es átlagoddsnál 96% nyerési arány jön ki de ez csak nagyon kicsi mintán(néhány tipp), ha a variancia éppen a mi oldalunkon van. Tehát ezt hosszú távon sem elérni, sem garantálni nem lehet, de ha valaki mégis ezt meg tudná csinálni, akkor több százezer forint előfizetési díja lenne, de lehet hogy még így is keveset mondtam. 

Azaz ez a hirdetés egy oltári nagy hazugság.

Nade a második hónaptól miért lesz a 96-ból 98%??? És a 3. hónaptól miért nem változik? 😀 Na szóval ez már vicc kategória.. Legalább ha hazudsz és átversz embereket csináld jól! Sajnos szomorú de mint a példa mutatja még így is működik..  Pár poszttal lejjebb olvasható nála a kommentben, amit egy előfizető irt arról, hogy jó lenne, ha visszatérne a korábbi stratégiához, mert már egy ideje veszít (ami ugye érdekes lenne 96%-os találati arány mellett). Erre válaszol a tippadó, hogy igen igaza van, és már ő is gondolkodott ezen, hogy kár volt váltania másik stratégiára.. (Biztos azért váltott mert a 98%-os találati arány már nem volt elég, és a 100% mégis csak jobban hangzik..) 

Ebből a minimális infóból már le lehet szűrni, hogy aki le akar minket húzni, az bizony nem egy elmebajnok és sokat nem ért sem a sportfogadáshoz, sem a matematikához.. 

Amúgy ha valaki azt írja hogy 80-70% a találati arány hosszú távon 1.7+ átlagoddson az megint nem igaz!

Ugye minél kisebb az odds, annál nagyobb találati arányt lehet elérni. Nagy ligáknál PL La Liga, Bundesliga stb. a reálisan elérhető találati arány a LEGJOBB tippadóknál 55-60% körül mozog 1.9 átlagoddson. Nem több!!! Szarul hangzik ez az arány?? Hát nem! Mert ezzel a teljesítménnyel hatalmas profitot lehet elérni, mondjuk egy év alatt, ahol előfordulhat ugyan pár mínuszos hónap, de összességében komoly bevételt érünk el, mivel a több profitos hónap, bőven kompenzálni fog minket. És ez a lényeg a profi sportfogadásban, hogy tudj hosszútávon gondolkodni és ne legyenek irreális elvárásaid! Minél kisebb ligákra fogadunk annál nagyobb lehet a találati arány. De a legkisebb ligás tippadók is max 75% találati arány körül tudnak elérni, de akkor azok már szinte ufónak számítanak és úgy bedöntik a piacokat, hogy nem lehet megtenni a tippeket. Ezeket a dolgokat úgy mondom hogy az elmúlt 10 évben több ezer EZER tippadót ellenőrizetem, teszteltem, elemeztem, és pontos rálátásom van erre a területre. Bizony nincsenek csodák, nincsenek bunda meccsek aminek a tippjeit megkapod pár euroért, mivel téged csak át akarnak verni!

Nemrégiben elemeztem számotokra egy nagyon „csábító” tuti tippet, és javasoltam hogy messze kerüljétek el a tippadót:

Néha a Facebookon valóban gyöngyszemekre lehet akadni!
És mivel gondolom már többen láttátok ezt a tippet, teszek mellé egy kis elemzést is.


A tipp egy kedves facebookos tippadótól van, aki megvakítja az embereket egy szép fotóval, ők meg bátran hagyják magukat megvezetni..
Argentin kupameccs ahol a vendégre 4.0 szorzóval lehet fogadni és ő ezt 4 részletben megpakolta összesen 400.000Ft-all. Kicsit szétszedném ezt a tippet: Először is ha valaki 400.000Ft téttel fogad az azt jelenti hogy neki 10 és 20 millió Ft közötti bankrollal kellene rendelkezzen, attól függően hogy 4% vagy 2%-os tétméretet használ. (Meg kell említsem, hogy ekkora oddsos fogadásoknál, még kisebb tétméret lenne a reális, ami 40-50 millió Ft bankrollt igényelne de ettől most tekintsünk el.)

Először is ha valaki ilyen tétben fogad és ekkora a bankrollja akkor az nem fog a Facebookon bohóckodni, hogy tippeket osszon meg! Gondolom ezzel mindenki egyetért! Ha valaki azt gondolná hogy barátunk innen Magyarországról kiszimatolta volna, hogy esetleg bunda meccs lesz az elég naív..

De nézzük a tétméretet: 4×100.000Ft! Mindenki meg tudja nézni a fogadásra leadható max tétet, a betslipben. (Ezt az opciót a Bet365 már levette azóta!) Ez 389€ nálam ami durván 125.000Ft, ha valaki e fölött akar fogadni akkor a tréderhez kerül a fogadása ahol elbírálják hogy elfogadják e. Persze néha előfordul hogy nagyobb tétet engedélyeznek na de nem 3,5x-eset! Ez a max limit ennél a tippnél:

Szóval ez a tipp nagyon sok sebből vérzik. függetlenül attól hogy nyer e vagy sem, mert az egyszer biztos hogy a tippadó képe hamis! Az összeget pár másodperc alatt át lehet írni, hogy úgy tűnjön mintha..  Itt azt láthatjátok ahogy 1 eurot módosítottam 99999€-ra:

Ne dőljetek be minden ilyen vakításnak, mikor egyértelmű hogy kamu! Ilyen embereket ne kövessetek vagy lájkoljatok meg nem várhattok tőlük minőségi munkát, ami komoly veszteséget fog okozni számotokra!

Ne tegyetek meg azért egy ilyen tippet, mert azt gondoljátok hátha.. hosszú távon biztos, hogy mínuszt fogtok elérni vele, még akkor is ha ez a tipp véletlenül pont nyerne. De az egyik kommentben már olvastam hogy nem ez az első ilyen próbálkozása a srácnak és akkor is bukott a történet.. Pedig az is tuti volt!

Veszített a tipp de nem is ez a lényeg… Hanem az hogy már fura módon nem elérhető az oldala sem. Ezek után remélem mindenki elgondolkodik, hogy valóban érdemes e megtenni bármilyen tippet is az internetről, amíg nincs 100%-osan leellenőrizve a tippadó, vagy a szolgáltatás.. Bármi túl jónak tűnő dolgot találsz, az jusson eszedbe először, hogy át akarnak verni! Csak alapos ellenőrzés után kövessétek bárkinek is a tippjeit! De tapasztalatból mondom hogy jobb ha nem kezdetek önálló akcióba, mert nagyon sokba fog kerülni!

Van egy olyan fajtája az átveréseknek amikor a tippadó kiírja egy nagy fb csoportba hogy van tuti tippje és akit érdekel, az írjon rá privát üzenetben és elküldi neki.

Ilyenkor ráírnak naívan mondjuk 60-an, 30-an megkapják hogy 2,5 gól alatt lesz egy adott mérkőzés 30-an pedig azt hogy 2,5 gól felett lesz. Értelem szerűen 30 ember biztosan nyerni fog. Ekkor ez a 30 ember nagyon megörül és könyörög a következő tippért, amire azt mondja a tippadó hogy ez még ingyen lesz de a következőért már fizetni kell. Ekkor a 15 ember aki már kétszer nyert, komoly pénzeket fizet majd a következő tippekért, és így tovább..

(Ha esetleg az járna a fejedben, hogy te is átvernél így embereket, jusson eszedbe az hogy manapság egy ügyes informatikus nagyon gyorsan ki tudja deríteni hol lehetsz, és akkor bizony sok dühös ember fog megkeresni..)

Persze ezt még lehet fokozni mikor félidő/játékidő tippeket adnak óriási oddsokért, és kiosztják a 6 variációt. Aki abban a csoportban lesz, ahol épp nyer a tipp, az a következő tippért egy komolyabb összeget is hajlandó lesz kifizetni..

Sok ilyen spam hirdetés kerül ki a mi posztjaink alá is, a kommentben általában angolul leírják, hogy tegnap nyert 24.000€-t és ha te is szeretnél szép kocsit, sok pénzt, akkor a következő tippet feltétlenül tedd meg, és elérkeztünk ismét az átveréshez..  Ezekre semmiképpen ne kattintsatok rá, mert sok pénzetekbe fog kerülni!

Ha megnyitjátok a Facebookot láthatjátok, hogy boldog boldogtalan tippadónak képzeli magát, persze ez érthető, hiszen az emberek annyira szeretnének nyerni, hogy ha látnak két nyertes tippet akkor utána könyörögnek hogy nekik is küldjenek valamit, és sokan még fizetnek is ezért. Tehát vannak a hozzánemértők/csalók (kamu tippadók) illetve a naív/mohó emberek (amatőr fogadók).

Mit csinálnak a kamu tippadók?

Olyan dolgokat ígérnek amelyek nem reálisak, mint például:

70-98%-os találati arányú tippeket ígérnek

5-20-100-as oddsok melyekkel 200Ft-ból mindenki meggazdagszik

60.000Ft tőkéből 2 év alatt 50milliót lehet elérni

Különleges tétemelős stratégia amit ők dolgoztak ki

100.000Ft-os szelvényeket posztolnak ami vagy nem saját vagy módosították

És még sorolhatnám a végtelenségig a sok bullshitet amivel eddig találkoztam

Mit csinálnak az amatőr fogadók?

Sajnos ezt a sok kamu dumát mind beveszik, csak mert nagyon szeretnének végre könnyű pénzhez jutni. Ha meglátnak egy lopott vagy photoshoppolt tippmix szelvényt kiposztolva, melyen az van hogy valaki egy csomó pénzt nyert, azt gondolják, hogy lehet hogy átverés, de egy próbát megér..

Még sokáig írhatnék az átverésekről de sok értelmét nem látom..  Elég annyi, ha látsz valami nagyon csábító dolgot, amivel nagyon sok pénzt nyerhetsz és olyan dolgokat ígérnek ami nagyon hihetetlennek tűnik, akkor gyorsan jusson eszedbe ez a blogbejegyzés!

Persze a csalókon kívül még belefuthatsz, az olyan tippadókba vagy szolgáltatásokba, melyek a hozzánemértés miatt okoznak számodra veszteséget!

Remélem ezek után már számodra is világos, hogy annak az esélye hogy olyan szolgáltatást vagy tippadót találj aki tényleg megfelel az elvárásaidnak nagyon kicsit!

Remélem sikerül ezzel a blogbejegyzéssel hozzájárulnom ahhoz hogy elkerüljétek ezeket a csalókat. Bízom benne hogy elolvastad a többi blogbejegyzést és cikket is a weboldalon, mert sok olyan értékes információhoz juthatsz amellyel sokkal eredményesebb lehetsz a jövőben!

Fogadj úgy, mint a Profik! – ProTipsters.eu

 

 

 

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...