Hermész 2019

Legolcsóbb: 5,000 Ft / hónap

Javasolt tétméret: 3%
Sportág: Kosárlabda, Labdarúgás
Havi átlag tippszám: 80db
Ligák: Top bajnokságok (1-2 liga)
Tipp érkezése: 4-48 órával kezdés előtt
Részletes statisztika a weboldal alján: Link

Mégsem

Cikkszám: PTS-HERMESZ-2019 Kategória: Címke:

Leírás

Protipsters.eu – Hermész Csoport Információk

A csoport havi profitjait  ezen a linken szereplő táblázatban találjátok: Link

Kinek ajánlott?

Ez a csoport mindenki számára ajánlott, ahova leginkább nagyobb ligás tippek érkeznek amelyeket a legtöbb fogadóirodánál meg tudunk fogadni. 3 tippadó van a csoportban, az egyik főként focira, kosárlabdára és jégkorongra a másik kettő kizárólag focira küld tippeket és együttesen 10 tét profitot tudnak átlagosan elérni havonta.

Miért kiemelten jó ez a csoport?

Minél nagyobb ligára küldi a tippadó a tippeket annál nehezebb stabil és jó eredményeket elérni, mivel a fogadóirodák jobban be tudják lőni az oddsokat és a lineokat. Ritka az olyan tippadó aki képes erre. Akinek korábban már limitálták a tétjeit Bet365-nél vagy valamelyik másik hasonló irodánál, mert túl sokat nyert az tudja hogy, ezeket a tippadókat meg kell becsülni mivel hosszú távon lehet őket követni, és biztos profitot lehet elérni. A tippek mindegyike fogadható a legnagyobb fogadórirodáknál de a legjobb oddsokat brokerirodánál kapjuk természetesen mivel ott 12 fogadóiroda ajánlatait kapjuk egy helyen.   Használható természetesen  Pinnacle, Bet365 vagy 1xbet is de de a nagyobb profit érdekében mindenképp a brokeriroda használata javasolt. 

 

Mekkora profit érhető el a csoporttal?

Havonta átlagosan 10 tét profitot tudunk elérni hosszútávon a Hermész csoporttal átlag 80db tippel. Ez a profit kimagaslóan jónak számít mivel nagy ligás tippekről van szó..

 

Előfordulhat e olyan hónap amikor veszteséget érünk el?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot profitban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt hogy a sportfogadás nem pár hétről van egy hónapról szól. Aki ezt a csoportot követi és betartja a profi fogadás szabályait az hosszú távon biztos és magas profitot fog elérni.

 

Mennyi tipp érkezik?

Havonta átlagosan 80db tipp érkezik. (természetesen ez lehet több is és kevesebb is, mivel ez egy átlag. A tipp mennyiség függ a kínálattól, és a fogadóirodák hibáitól, a kapott belső infók mennyiségétől stb.) Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

 

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

Az érkező tippek szinte minden normális fogadóirodában megtehetőek. A profit szempontjából viszont fontos hogy mindig a legjobb oddsokon fogadjunk, ezért érdemes használni a broker fogadóirodákat ahol egyszerre több fogadóiroda oddsait kapjuk, így könnyen növelhetjük az átlagoddsunkat. Erről korábban írtam egy blogbejegyzést amit mindenképp érdemes elolvasni ezen linken.

Javasolt iroda elsősorban brokeriroda és a pinnacle  (illetve 1xbet (vagy bet365)

Milyen sportágakra jönnek a tippek?

Labdarúgás, ritkán jégkorong és kosárlabda tipp is előfordul

Mekkora a találati arány és az átlagodds?

A találati arány valamivel 62% felett van, az átlagodds pedig 1,95.

Ezek az adatok kimondottan jónak számítanak, de ezt tükrözi a tippadók havi profitjai is.

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! Kivétel a 3.0 odds feletti tippek azokat negyed téttel tegyük! Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért ennek megfelelően válassz tétméretet a korábban kiadott Bankrollmanagement stratégiának megfelelően.

Mikor érkeznek a tippek?

A tippek változó időpontban jönnek,  általában 4-24 órával a kezdés előtt

Milyen ligákra érkeznek a tippek?

A világ minden részéről lesznek tippek leginkább közepes és nagy ligás mérkőzések.

Milyen gyorsan változnak az oddsok/lineok milyen gyorsan kell reagálni a tippekre?

Az hogy milyen gyors a változás attól függ hogy mekkora fogadási piacról beszélünk. A kisebb ligás tippeknél lesz észrevehető egy kisebb odds csökkenés.

Előnyök:

  • Minden normális irodánál fogadható tippek
  • Hosszú távon biztos profit
  • Nagyobb tétes fogadóknak is tökéletes
  • Megbízható és profi tippadók
  • Könnyű követhetőség

Hátrányok:

  • Kisebb ligás tippeknél odds változás előfordul

 

További információk

Előfizetés hossza

1 hónap, 3 hónap, 6 hónap