Gaia

15,000 Ft / hónap

Javasolt tétméret: 2%
Sportág: Labdarúgás, minden sportág
Havi átlag tippszám: 200db+
Ligák: Nemzetközi ligák
Tipp érkezése: 4-48 órával kezdés előtt
Részletes statisztika a weboldal alján: Link

Cikkszám: PTS-GAIA-1 Kategória:

Leírás

Protipsters.eu – Gaia Tipster Információ

A tippadó havi profitjait ezen a linken szereplő táblázatban találjátok: Link

Kinek ajánlott?

Mindenkinek aki kis közepes vagy nagy bankrollal rendelkezik, de a maximális tétmérete nem lehet több 10.000FT-nél. Tökéletes bankrollépítésre és profitszerzésre legyen az kezdő  haladó vagy profi sportfogadó. A csoportba a vírus ideje alatt is nagyobb mennyiségű tipp érkezik amellyel magas profitot lehet elérni szinte minden hónapban.

Miért kiemelten jó ez a csoport?

Jelenleg a legtöbb bajnokság szünetel és emiatt nem sok olyan aktív tippadó van aki ekkora mennyiséggel dolgozna ilyen profitok mellett.

Mekkora profit érhető el a csoporttal?

Havonta átlagosan 20 tét profitot tudunk elérni hosszútávon a Gaia csoporttal átlagosan 200db tippel. Ez a profit kimagaslóan jónak számít.

Előfordulhat e olyan hónap amikor veszteséget érünk el?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot profitban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt hogy a sportfogadás nem pár hétről van egy hónapról szól. Aki ezt a csoportot követi és betartja a profi fogadás szabályait az rövidebb távon is biztos és magas profitot fog elérni.

Mennyi tipp érkezik?

Havonta átlagosan 200db tipp érkezik. (természetesen ez lehet több is és kevesebb is, mivel ez egy átlag. A tipp mennyiség függ a kínálattól, és a fogadóirodák hibáitól, a kapott belső infók mennyiségétől stb.)

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után!

Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

A fő iroda az 1xbet illetve annak klón irodái. Bet365 is alkalmas a tippek követésére igaz előfordulhat néha olyan hogy egy adott tipp nem elérhető. Mivel nagyon sok tipp érkezik a csoportba ezért nem probléma ha nem tudunk minden tippet megtenni.

Milyen sportágakra jönnek a tippek?

Labdarúgás, Multisport

Mekkora a találati arány és az átlagodds?

A találati arány valamivel 60% felett van, az átlagodds pedig 2.07.

Ezek az adatok kimondottan jónak számítanak, de ezt tükrözi a tippadók havi profitjai is.

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni, ami a bankrollunk 2%-a. A maximum tétméreted 8.000Ft lehet! Azaz ha a bankrollod már nagyobb és a 2%-os tétmért több lenne mint 8.000Ft, akkor sem fogadhatsz magasabb téttel mert be fogják limitálni a fogadó számládat és többet nyersz hosszabb távon ha betartod a maximum tétméretet. Ez nem ajánlás hanem kötelező max. limit!!! Mivel sok tipp érkezik a csoportba akár egy napon belül is különösen figyelj a tétméret helyes megválasztására!

Mikor érkeznek a tippek?

A tippek változó időpontba jönnek, többségében 12 és 21 óra között.

Milyen ligákra érkeznek a tippek?

Leginkább kisebb ligák a világ minden részéről.

Milyen gyorsan változnak az oddsok/lineok milyen gyorsan kell reagálni a tippekre?

Az hogy milyen gyors a változás attól függ hogy mekkora fogadási piacról beszélünk. Mivel a tippek nagyon jó tippadótól származnak értelem szerűen az odds változás elkerülhetetlen hiszen minden tippben nagy érték van és ezt az irodák idővel megpróbálják korrigálni. A tippeket gyorsabb reagálás mellet általában meg lehet tenni az ajánlott oddson az ajánlott fogadóirodában. Értelem szerűen ha nem tudod abban az irodában fogadni ami meg van jelölve akkor is tapasztalhatunk oddseltérést.

Mi történik ha valaki nem tud megtenni egy tippet, mert nem volt ideje, lehetősége stb. fogadni?

Ha már nem fogadható a tipp, túl sokat változott az odds vagy line, vagy épp már megy a  mérkőzés, semmi gond, hagyd ki a tippet, mivel hosszú távon nem befolyásolja nagymértékben a profitodat, és a találati arányod akkor is 60% feletti lesz.

Előnyök:

  • Magas és rendszeres profit minden hónapban
  • Nagyon ritka (szinte nincs) a mínuszos hónap
  • Megbízható és profi tippadó

Hátrányok:

  • Viszonylag sok tipp jön
  • Meghatározott fogadóirodákban lehet tenni a tippeket