ESport V.I.P.

15,000 Ft / hónap

Javasolt tétméret: 2% (max 20€)
Sportág: ESport
Havi átlag tippszám: 150
Ligák: ESoccer, EBasket, stb.
Tipp érkezése: 0-24
Részletes statisztika: Link

Mégsem

Cikkszám: PTS-ELO-VIP Kategória:

Leírás

Protipsters.eu – ESport V.I.P. csoport információk

A tippadó havi profitjait ezen a linken szereplő táblázatban találjátok: Link

Kinek ajánlott?
Mindenkinek ajánlott hiszen az ESportnak mindig szezonja van amivel kiemelkedő profitokat lehet elérni. A tippek mérkőzés előtt érkeznek (akár 5-10 perccel kezdés előtt vagy épp órákkal) ezért inkább azoknak javasolt a csoport akik gyorsan tudnak reagálni, cserébe viszont nagyon magas profitot tudunk elérni. A csoport azért került a nagy ligás kategóriába mert elég sok fogadóirodát tudunk használni,

Miért kiemelten jó ez a csoport?
Magas Profit miatt, Illetve jelenleg ez egy feltörekvő terület ami nagy jövő előtt áll, és akár van vírus akár nincs ez nem lesz kihatással a mérkőzésekre mivel akkor is megrendezik őket.

Mekkora profit érhető el a csoporttal?
Ez függ az ingadozástól illetve az adott hónap tippmennyiségétől is de nagyjából 15 tét profit körül kell minimum elérnünk vele hosszú távon.

Előfordulhat e olyan hónap amikor veszteséget érünk el?
Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot profitban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt hogy a sportfogadás nem pár hétről van egy hónapról szól. Aki ezt a csoportot követi és betartja a profi fogadás szabályait az hosszútávon biztos és magas profitot fog elérni.

Mennyi tipp érkezik?
Havonta átlagosan 150db tipp érkezik. (természetesen ez lehet több is és kevesebb is, mivel ez egy átlag. A tipp mennyiség függ a kínálattól, és a fogadóirodák hibáitól, a kapott belső infók mennyiségétől stb.)
Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után!
Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?
A tippek szinte mindig Bet365 irodára érkeznek. De 1xbeten illetve azok klón irodáiban, illetve Malinasporton is elérhetőek a tippek egy része! Természetesen a tippeket fogadhatjuk a különféle Esport fogadóirodákban is (Mivel rengeteg Esport iroda van ezért ezeket még teszteljük) mint pl. a GG.BET (https://gg.bet/) vagy a https://buff.bet/. (jónéhány esport iroda létezik tehát ha esetleg limitálná az iroda a tétméretünket akkor van alternatíva bőven.) A tippek egy részét fogadhatjuk 18Beten is ahol nem limitálnak. Igaz 18bet nem adja az összes meccset de azért így is szép profitot lehet felépíteni. Illetve már 1-2 limitált Bet365 irodával is szép tétméretet lehet összehozni, hiszen minden odds változásnál új fogadást tehetünk illetve ha használjuk a fogadási alternatívákat akkor könnyedén megfelelő tétméretet érünk el. (Aki limitált számlán fogad az a pre tippeket megtudja tenni pre, illetve amikor elkezdődik live is így jócskán lehet növelni a tétméretet.)

Milyen sportágakra jönnek a tippek?
ESoccer, EBasket,

Mekkora a találati arány és az átlagodds?
A találati arány valamivel 63% felett van, az átlagodds pedig 1.93.

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?
Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! (2%) (A 3.0 odds feletti tippeket negyed téttel fogadjuk!) A maximális tétméreted nem lehet több 7000Ft-nál (20€)!! A csoportba sok tipp érkezik amivel a tippadó magas profitot hoz ezért válassz kisebb tétméretet hogy ne okozzon problémát a profit ingadozás, Ha több csoportot követsz akkor csökkentsd a tétméretedet!!!!  Ha ezeket nem tartod be akkor sokkal gyorsabban fogják limitálni a tétméretedet, azaz csak jóval kisebb profitot fogsz elérni  mint a többiek.

A tétméreteket MINDENKI kötelezően tartsa be!!!!!!!

Mikor érkeznek a tippek?
A tippek szinte mindig a mérkőzés előtt érkeznek 5-10 perccel vagy órákkal korábban. Ritka esetekben előfordulhat hogy a kereső nem adja be azaz ha nem találod akkor manuálisan kell a tippet megkeresni. A hét bármely napján érkezhet tipp.

Milyen ligákra érkeznek a tippek?
Többféle ESport típusra érkeznek tippek.

Milyen gyorsan változnak az oddsok/lineok milyen gyorsan kell reagálni a tippekre? 
Mivel a legkisebb piacokra fogadunk ezért az oddsok és a lineok gyorsabban változhatnak. Ennek ellenére a tippek kisebb eltéréssel is nyugodtan fogadhatóak! 5-10 percen belül mindenképp szükséges reagálni, de annál nagyobb profit érhető el minél gyorsabban fogad valaki. Ha egy adott tipp túl sokat változott vagy már nem fogadható élőben akkor hagyd ki nyugodtan lesz bőven tipp!

Előnyök:

  • Kiemelkedő profit rövidebb távon is
  • Megbízható és profi tippadó
  • Több irodánál fogadható tippek

Hátrányok:

  • Gyors reakcióidő szükséges

További információk

Előfizetés hossza

1 hónap