ESport V.I.P. 2

25,000 Ft / hónap

Javasolt tétméret: 2% (max 20€)
Sportág: ESport
Havi átlag tippszám: 250
Ligák: ESoccer, EBasket, stb.
Tipp érkezése: 0-24
Részletes statisztika: Link

Mégsem

Cikkszám: PTS-ESPORT-VIP-2 Kategória:

Leírás

Protipsters.eu – ESport V.I.P. 2 csoport információk

Kinek ajánlott?
Ezt a csoportot az Esport V.I.P. csoport előfizetői kérésére tettük elérhetővé. Mivel az elmúlt 2 hónapban óriási profitokat hozott az Esport csoport ezért többen kérték, hogy jó lenne még egy ilyen csoport. Júniusban sokan jelezték már a hónap felénél, hogy sikerült megduplázni a bankrollt. Egy ilyen duplázás amúgy durván 33 tét profitot jelent, azaz ha 3%-os tétmérettel fogad valaki akkor a 100.000Ft-os bankrollja 200.000Ft lett már a hónap felénél. Az elmúlt években is sok kiemelkedő tippadóval volt dolgunk, de jelenleg az esport csoport az am eddigi egy hónap alatt a legtöbb profitot hozta. (Előző hónapban többen írták, hogy 2,5-3x-ozták a bankrolljukat) A profit nagysága attól függ számodra, hogy mennyi tippet teszel meg. Mindenképp megéri aktívan követni a csoportot hiszen ilyen könnyen pénzt keresni szinte már pofátlanság. Természetesen nem lesz ez így örökké hiszen a fogadóirodák idővel megpróbálnak majd ez ellen tenni, ezért érdemes még a mostani feltételekkel követni az esport tippeket. A weboldalon sokszor írtam arról hogy az irodák szeretik limitálni a nyerő és tudatos sportfogadókat, ezért az ilyen kis ligás tippek mellett szükséges megfogadni nagy ligás tippeket is. A limitálást ugyan nem lehet elkerülni, de kitolni ki lehet ami azt jelenti hogy még több profitot tudunk elhozni az irodától. Habár mindenki azt mondja, hogy mindent úgy csinál ahogy leírtam, de pl ezt a pontot jó ha betartja az előfizetők 10-20%-a. Emiatt ezt a csoportot úgy állítottuk össze hogy tartalmazni fog napi átlag 4-5 nagyligás tippet (Ezek egyszerre lesznek kiküldve blokkokban) aminek a fő szerepe csakis annyi lesz, hogy próbálja a kis és nagy ligás tippek arányát megfelelő szinten tartani. A nagy ligás tippek is természetesen profi tippadótól vannak, de mivel nagyobb ligákról van szó az ingadozás is nagyobb lesz, de hosszú távon biztos profitot fog hozni. Tehát ezeknek a nagyligás tippeknek a célja csak annyi hogy védjék a fogadóiroda számlánkat a korlátozástól nem pedig a profit. Ettől eltekintve a két esport csoport megegyezik, azaz ugyanolyan minőségű tippek fognak érkezni, de az új csoportba valamivel több Esport tipp lesz, plusz a kiegészítő nagyligás tippek.

Miért kiemelten jó ez a csoport?
Magas Profit miatt, Illetve jelenleg ez egy feltörekvő terület ami nagy jövő előtt áll. Mivel Esoccer és az Ebasket 4-5 perces félidősek ezért itt gyorsabban történnek az események ezért többször előfordulhat olyan, hogy mire megérkezik a tipp addigra gól születik. Semmi probléma ezeket ki kell hagyni, lesz bőven tipp így ezt fogadjuk el! Tehát a pénzért itt is meg kell dolgozni, de a befektetett időt és energiát bőven kompenzálja az elért profit.

Mekkora profit érhető el a csoporttal?
Ez függ az ingadozástól illetve az adott hónap tippmennyiségétől is de nagyjából 15 tét profit körül kell minimum elérnünk vele hosszú távon. (Az Esport csoport már bizonyította hogy a 15 tét profit már kis szerencsével az első héten elérhető, de ez mindig függ attól is hogy ki mennyi tippet fogad meg. A 15 tétes átlagprofit amúgy már brutál jó teljesítménynek számít de remélhetőleg mindig sikerül rátenni még néhány lapáttal)

Előfordulhat e olyan hónap amikor veszteséget érünk el?
Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot profitban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt hogy a sportfogadás nem pár hétről van egy hónapról szól. Aki ezt a csoportot követi és betartja a profi fogadás szabályait az hosszútávon biztos és magas profitot fog elérni.

Mennyi tipp érkezik?
Havonta átlagosan 250db tipp érkezik. (természetesen ez lehet több is és kevesebb is, mivel ez egy átlag. A tipp mennyiség függ a kínálattól, és a fogadóirodák hibáitól, a kapott belső infók mennyiségétől stb.)
Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után!
Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?
A tippek szinte mindig Bet365 irodára érkeznek. De 1xbeten illetve azok klón irodáiban, illetve Malinasporton is elérhetőek a tippek egy része! Természetesen a tippeket fogadhatjuk a különféle Esport fogadóirodákban is (Mivel rengeteg Esport iroda van ezért ezeket még teszteljük) mint pl. a GG.BET (https://gg.bet/) vagy a https://buff.bet/. (jónéhány esport iroda létezik tehát ha esetleg limitálná az iroda a tétméretünket akkor van alternatíva bőven.) A tippek egy részét fogadhatjuk 18Beten is ahol nem limitálnak. Igaz 18bet nem adja az összes meccset de azért így is szép profitot lehet felépíteni. Illetve már 1-2 limitált Bet365 irodával is szép tétméretet lehet összehozni, hiszen minden odds változásnál új fogadást tehetünk illetve ha használjuk a fogadási alternatívákat akkor könnyedén megfelelő tétméretet érünk el. (Aki limitált számlán fogad az a pre tippeket megtudja tenni pre, illetve amikor elkezdődik live is így jócskán lehet növelni a tétméretet.)

Milyen sportágakra jönnek a tippek?
ESoccer, EBasket, de érkezhet más Esportokra és élő sportokra is.

Mekkora a találati arány és az átlagodds?
A találati arány valamivel 63% felett van, az átlagodds pedig 1.93.

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?
Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! (2%) (A 3.0 odds feletti tippeket negyed téttel fogadjuk!) A maximális tétméreted nem lehet több 7000Ft-nál (20€)!! A csoportba sok tipp érkezik amivel a tippadó magas profitot hoz ezért válassz kisebb tétméretet hogy ne okozzon problémát a profit ingadozás, Ha több csoportot követsz akkor csökkentsd a tétméretedet!!!!  Ha ezeket nem tartod be akkor sokkal gyorsabban fogják limitálni a tétméretedet, azaz csak jóval kisebb profitot fogsz elérni  mint a többiek.

A tétméreteket MINDENKI kötelezően tartsa be!!!!!!!

Mikor érkeznek a tippek?
A tippek változó időpontban jönnek. 70%-ban élő tippekről van szó, 30%-ban pedig mérkőzés előttiekről. Értelem szerűen a pre tippeket könnyebb követni, amik ugyancsak magas profitot hoznak, de az élő tippek arányaiban több profitot termelnek. (A kiegészítő nagy ligás tippek szinte mindig labdarúgásra érkeznek, és minden nap blokkokban fogjuk kiküldeni őket általában reggelente)

Milyen ligákra érkeznek a tippek?
Többféle ESport típusra érkeznek tippek.

Milyen gyorsan változnak az oddsok/lineok milyen gyorsan kell reagálni a tippekre? 
Mivel rövid mérkőzésekről van szó ahol gyorsan történnek az események ezért nem az odds változás számunkra a probléma hanem hogy esetleg gyors gól/pont születik. A pre tippeknél is idővel csökken az odds de ez attól is függ melyik irodánál fogadunk hiszen minden irodánál más és más oddsokat kapunk. Ha nagy és gyors profitot akarsz akkor nem lesz probléma hogy egyből kell reagálni a tippekre!

Előnyök:

  • Kiemelkedő profit rövidebb távon is
  • Megbízható és profi tippadó
  • Több irodánál fogadható tippek

Hátrányok:

  • Gyors reakcióidő szükséges

További információk

Előfizetés hossza

1 hónap