Boreasz

7,500 Ft / hónap

Javasolt tétméret: Azonos tétméret
Sportág: Tenisz, Kosárlabda, Foci,
Havi átlag tippszám: 100db
Ligák: Javarészt nagy, közepes ligák
Tipp érkezése: 1-48 órával kezdés előtt
Részletes statisztika a weboldal alján: Link

Cikkszám: PTS-BOREASZ Kategória:

Leírás

Protipsters.eu – Boreasz csoport Információk

A tippadó havi profitjait ezen a linken szereplő táblázatban találjátok: Link

 

Kinek ajánlott?

A csoportba főképp nagyobb ligás/piacos tippek érkeznek, amelyek közül sok fogadható Ázsiai irodákban is, ahol nem limitálják a nyerő fogadók tétméretét. Nagy tétes fogadóknak kimondottan ajánlott. Aki csak kis ligás/piacos csoportokat követ, annak érdemes ezzel a csoporttal a kis és nagy ligás tippek arányát kiegyenlíteni hiszen akkor az európai típusú irodák “élettartama” kitolható, mivel így később limitálják a tétméretünket aminek köszönhetően sokkal több profitot érhetünk el hosszabb távon. Tehát a csoport követhető 1xbeten( vagy klón irodáiban) és Bet365-nél is és mindenképpen ajánlott azok számára akik pl a Kronosz, Héliosz, Ártemisz, Héra stb. csoportot követik, ahol nagy mennyiségű kis ligás/piacos tipp érkezik. Hiszen ha ezeknél elkezd nyerni valaki akkor emelni fogja a tétet is és ezek szemet szúrnak a fogadóirodának is aki egy idő után belimitálhatja a tétméretünket. Ha vegyesen fogadunk akkor az iroda csak jóval később fog limitálni bennünket de akkor már 2-6000€ profit körül leszünk. Természetesen a csoport tippjeivel nagy profitot el lehet érni hiszen egy nagyon profi és tapasztalt tippadókról beszélünk. Én a tippeket főként Brokerirodában fogadtam, talán egy két kivétel volt amikor 18Beten vagy néhány limitált Bet365 irodában fogadtam meg mert jobb oddsot kínáltak. A tippadó annak ellenére hogy nagy és közepes ligákra küldi a tippeket, szinte mindig profitban zárja a hónapot! Természetesen érkeznek olyan tippek is, amelyek nem tehetőek ázsiai/bróker irodákban. Ha nem rendelkezel ilyen hozzáférésekkel, akkor ki kell hagyni őket, és csak azokat megfogadni, amiket elérsz az általad használható irodákban. ( a meglátások nagy része tehető C-Bet, MalinaSport, Stakers és hasonló európai irodákban is, tehát van alternatíva )

A csoportban egy tenisz tippadó tippjei is kikerülnek, amelyek szinte mindegyike fogadható a legtöbb fogadóirodában illetve Brókerirodában!

 

Miért kiemelten jó ez a csoport?

A tippadónak az elmúlt 4 évben csak két veszteséges hónapja volt, ami elég sokat elmond a tippek minőségéről illetve a tippadó szakértelméről. Mindemellett a tippek egy része fogadható Ázsiai irodákban is így aki már esetleg nem tud használni Bet365 vagy 1xbet irodát akkor ez a csoport mindenképp jó választás lesz.

 

Mekkora profit érhető el a csoporttal?

Havonta átlag 10 tét profittal már bőven elégedettek leszünk, habár a tippadó profitjai ennél magasabbak. Ennek az oka az hogy korábban nagyobb számban küldött kisebb ligás tippeket is amik ugyancsak hozzá tettek a profithoz, ezért kicsit kevesebbel kalkulálunk.

 

Előfordulhat e olyan hónap amikor veszteséget érünk el?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot profitban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt hogy a sportfogadás nem pár hétről van egy hónapról szól. Aki ezt a csoportot követi és betartja a profi fogadás szabályait az rövidebb távon is biztos és magas profitot fog elérni.

 

Mennyi tipp érkezik?

Havonta átlagosan 100db tipp érkezik. (természetesen ez lehet több is és kevesebb is, mivel ez egy átlag. A tipp mennyiség függ a kínálattól, és a fogadóirodák hibáitól, a kapott belső infók mennyiségétől stb.)

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után!

Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

 

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

Borkeriroda + 18bet vagy 1xbet (vagy klón irodái) és Bet365 (Ennél az irodánál előfordulhat hogy egy egy tipp nem fogadható mert nem elérhető az adott fogadási típus de ez minimális mennyiség)

 

Milyen sportágakra jönnek a tippek?

Tenisz, Kosárlabda, Labdarúgás (illetve ritkábban más sportok)

 

Mekkora a találati arány és az átlagodds?

A találati arány valamivel 60% felett van, az átlagodds pedig 1.85.

 

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! Kivétel a 3.0 odds feletti tippek azokat negyed téttel tegyük! Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért ennek megfelelően válassz tétméretet a korábban kiadott Bankrollmanagement stratégiának megfelelően.

 

Mikor érkeznek a tippek?

A tippek változó időpontokban jönnek, általában 1-48 órával kezdés előtt.

 

Milyen ligákra érkeznek a tippek?

Javarészt közepes és nagy ligák.

 

Milyen gyorsan változnak az oddsok/lineok milyen gyorsan kell reagálni a tippekre?

Mivel kimondottan jó tippekről beszélünk ezért az oddsok idővel változnak. Érdemes minél előbb reagálni hiszen azzal a profitunkat növeljük.

 

Előnyök:

  • Magas stabil profit
  • Szinte nincs vesztes hónap
  • Megbízható és profi tippadók
  • Sok tipp

Hátrányok:

  • Némely tippnél gyorsabb odds változás.

Segédlet a tippekhez:

Néhány tippnél előfordulhat, hogy az Ázsiai irodák (18Bet, Brokeriroda) később nyitják meg a fogadási piacokat. A tippadók viszont már korábban kiküldik a tippeket az európai irodákra, mivel akkor van a tippekben a legnagyobb érték. Ez főként a Belarus tippeknél történik. Ilyenkor várni kell amíg kiteszik az Ázsiai irodák is a meccseket. Értelem szerűen már az oddsok változnak ezért minimális line eltéréssel fogadjuk meg a tippeket. Pl. Belarus alsóbb ligáknál az ázsiai hendikep tippeknél 0,5-ös eltérés fér bele. Azaz a tipp -0,5 Ah a hazai csapatra. Ezt még fogadhatjuk -0,75-ön egészen -1-ig. A lényeg hogy az eredeti tipp oddsa körül tegyük meg a tippet. Ha gólokra jön a fogadás akkor ugyancsak 0,5 lehet az eltérés. Pl. over 2,5 gól felett helyett még fogadható az over 2.75 és az over 3 gól felett.

Ha első ligára jön a tipp ott nagyobb piacról van szó, azaz a változás is kisebb. Emiatt itt a maximum eltérés 0,25 lehet. Pl. +1ah helyett +0,75Ah. vagy góloknál under 4,5 helyett under 4.25.

Tehát minél kisebb ligás tippre fogadunk annál nagyobb eltérés fér bele. A tippek ázsiai irodákba való kikerülését előre nem tudni ezért időnként rá kell nézni. Természetesen ez a tippek csak kisebb részét érinti, de ezt a fogadási módszert más tippeknél és csoportoknál is lehet alkalmazni.