Athéné 2019

Legolcsóbb: 7,500 Ft / hónap

Javasolt tétméret: 1-2%
Sportág: Kosárlabda, multisport
Havi átlag tippszám: 70db
Ligák: Top bajnokságok (1-2 liga)
Tipp érkezése: 0-48 órával kezdés előtt
Részletes statisztika a weboldal alján: Link

Mégsem

Cikkszám: PTS-ATHENE-2019 Kategória:

Leírás

Protipsters.eu – Athéné Tipster Információk

A tippadó havi profitjait ezen a linken szereplő táblázatban találjátok: Link

 

Kinek ajánlott?

Mindenkinek aki kis közepes vagy nagy bankrollal rendelkezik. Mivel nagyligás tippekről van szó ezért a tippeket lehet fogadni ázsiai irodákban is ahol jobb oddsokat kapunk és nem limitálják a nyerő sportfogadók tétjeit. Minden sportfogadó számára tökéletes választás aki hosszú távon szeretne foglalkozni a sportfogadással, mivel a tippek biztos profitot fognak szállítani minden évben és csak ritkán lesz gyenge hónap.

 

Miért kiemelten jó ez a csoport?

Minél nagyobb ligára küldi a tippadó a tippeket annál nehezebb stabil és jó eredményeket elérni, mivel a fogadóirodák jobban be tudják lőni az oddsokat és a lineokat. Ritka az olyan tippadó aki képes erre. Akinek korábban már limitálták a tétjeit Bet365-nél vagy valamelyik másik hasonló irodánál, mert túl sokat nyert az tudja hogy, ezeket a tippadókat meg kell becsülni mivel hosszú távon lehet őket követni, és biztos profitot hoznak. Kimondottan jó tippadóról van szó aki nagyon hosszú tipptörténettel rendelkeznek és jól kezeli a gyenge időszakokat is, ezért ezt a csoportot teljesen megbízhatónak tartom és bárkinek ajánlom!

 

Mekkora profit érhető el a csoporttal?

Havonta átlagosan 8-9 tét  profitot tudunk elérni hosszútávon átlagosan 70db tippel. Ez a profit kimagaslóan jónak számít.

 

Előfordulhat e olyan hónap amikor veszteséget érünk el?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot profitban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt hogy a sportfogadás nem pár hétről van egy hónapról szól. Aki ezt a csoportot követi és betartja a profi fogadás szabályait az hosszú távon biztos és magas profitot fog elérni.

 

Mennyi tipp érkezik?

Havonta átlagosan 70db tipp érkezik. (természetesen ez lehet több is és kevesebb is, mivel ez egy átlag. A tipp mennyiség függ a kínálattól, és a fogadóirodák hibáitól, a kapott belső infók mennyiségétől stb.)

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után!

Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

 

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

Az érkező tippek szinte minden normális fogadóirodában megtehetők. A profit szempontjából viszont fontos hogy mindig a legjobb oddsokon fogadjunk, ezért érdemes használni a brokerirodát ahol egyszerre több fogadóiroda oddsait kapjuk, így könnyen növelhetjük az átlagoddsunkat. Erről korábban írtam egy blogbejegyzést amit mindenképp érdemes elolvasni ezen linken. A tippadók mindig a legjobb oddsot kínáló fogadóirodákat jelölik meg a tippek mellett

 

Milyen sportágakra jönnek a tippek?

Kosárlabda tippek érkeznek az egész világból, de minden sportágra érkezhet tipp. Mérkőzés előtti single és kombi tippek egyaránt érkeznek, de élő tippek is előfordulnak. Főként Ázsiai hendikep és Gólok alatt/felett tippek (Goal line) vannak.

 

Mekkora a találati arány és az átlagodds?

A találati arány valamivel 58% felett van, az átlagodds pedig 2.3.   1.5 és 6-os oddsok között érkeznek a tippek.

Ezek az adatok kimondottan jónak számítanak, de ezt tükrözi a tippadó havi profitjai is.

 

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

A tippeket azonos tétmérettel kell megfogadni. A kis ligás tippeknél általában 3%-os tétméretet szoktunk javasolni mivel ott az ingadozás jóval kisebb. (illetve kisebb bankrollal kis ligás csoporttal érdeme kezdeni.) Aki nagyobb ligás csoportot követne mint az Athéné feltehetően már nagyobb bankrollal rendelkezik ezért tétméretnek érdemes inkább 1%-ot vagy 2%-ot választani fix tétméretnek.

 

Mikor érkeznek a tippek?

A tippek legnagyobb részt délután és este érkeznek, és hétvégén valamivel több tipp jellemző.

 

Milyen ligákra érkeznek a tippek?

Bármelyik ligátból és sportágból érkezhet tipp de főként a közepes és nagy ligákból. Legnagyobb százalékban foci tippek vannak.

 

Milyen gyorsan változnak az oddsok/lineok milyen gyorsan kell reagálni a tippekre?

Az hogy milyen gyors a változás attól függ hogy mekkora fogadási piacról beszélünk. Mivel nagyligás tippekről van szó ezért az oddsok stabilak, és aki nem tudja egyből megtenni a tippeket az pár óra múlva ugyanúgy könnyedén megteheti. A legtöbb tippnél ebben a csoportban lassabban változik az odds így mindenki számára könnyen követhető. Az ajánlott lineoktól nagyon ne térjünk el max 0,5-1 ponttal.

 

Előnyök:

  • Minden normális irodánál fogadható tippek
  • Hosszú távon biztos profit
  • Nagyobb tétes fogadóknak is tökéletes
  • Megbízható és profi tippadó
  • Könnyű követhetőség

Hátrányok:

  • Nincs

További információk

Előfizetés hossza

1 hónap, 3 hónap, 6 hónap