Ártemisz 2019

Legolcsóbb: 10,000 Ft / hónap

Javasolt tétméret: Azonos tétméret
Sportág: Kosárlabda
Havi átlag tippszám: 100db
Ligák: Kisebb ligák
Tipp érkezése: 6-24 órával kezdés előtt
Részletes statisztika a weboldal alján: Link

Mégsem

Cikkszám: PTS-ARTEMISZ-2019 Kategória: Címke:

Leírás

Protipsters.eu – Ártemisz Tipster Információk

A tippadó havi profitjait ezen a linken szereplő táblázatban találjátok: Link

 

Kinek ajánlott?

Mindenkinek aki rendelkezik Bet365 vagy 1xbet(22bet) fogadóirodával. A csoportba kis ligás kosárlabda tippek érkeznek. Csak pontokra fogadunk hogy egy adott pontszám alatt vagy felett lesz a végeredmény.

 

Miért kiemelten jó ez a csoport?

A tippadónak az elmúlt két évben csak egy db honapja zárult minimális veszteséggel a többi hónapban a legtöbb esetben nagyon magas profitot ért el.

 

Mekkora profit érhető el a csoporttal?

Havonta átlagosan 15 tét profitot tudunk elérni hosszú távon az Ártemisz  csoporttal átlagosan 100db tippel. Ez a profit kimagaslóan jónak számít.

 

Előfordulhat e olyan hónap amikor veszteséget érünk el?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot profitban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt hogy a sportfogadás nem pár hétről van egy hónapról szól. Aki ezt a csoportot követi és betartja a profi fogadás szabályait az rövidebb távon is biztos és magas profitot fog elérni.

 

Mennyi tipp érkezik?

Havonta átlagosan 100db tipp érkezik. (természetesen ez lehet több is és kevesebb is, mivel ez egy átlag. A tipp mennyiség függ a kínálattól, és a fogadóirodák hibáitól, a kapott belső infók mennyiségétől stb.)

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után!

Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

 

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

Bet365 szükséges. (1xbeten sok esetben az oddsok változnak ezért ott a tippek kisebb része fogadható csak meg d legoptimálisabb mindkét iroda használata) Bet365-nél néhány tipp valamivel később kerül ki de a tippek 99%-a itt is követhető.

 

Milyen sportágakra jönnek a tippek?

Kosárlabda

 

Mekkora a találati arány és az átlagodds?

A találati arány valamivel 64% felett van, az átlagodds pedig 1.85.

 

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni!  Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért ennek megfelelően válassz tétméretet a korábban kiadott Bankrollmanagement stratégiának megfelelően. A maximum tétméreted 10.000Ft lehet! Azaz ha a bankrollod már nagyobb és a leírásban meghatározott tétméret több lenne mint 10.000Ft, akkor sem fogadhatsz magasabb téttel mert be fogják limitálni a fogadó számládat és többet nyersz hosszabb távon ha betartod a maximum tétméretet. Ez nem ajánlás hanem kötelező max. limit!!! Mivel sok tipp érkezik a csoportba akár egy napon belül is különösen figyelj a tétméret helyes megválasztására!

 

Mikor érkeznek a tippek?

A tippek változó időpontokban jönnek, általában 6-24 órával kezdés előtt.

 

Milyen ligákra érkeznek a tippek?

Kis ligás kosárlabda

 

Milyen gyorsan változnak az oddsok/lineok milyen gyorsan kell reagálni a tippekre?

Mivel a tippadó talán a világ legjobbja ezen a területen, illetve nagyon kis ligákra fogad, emiatt a lineok gyorsan változnak ezért legtöbb esetben kisebb eltéréssel tudjuk megfogadni a tippeket. Ettől függetlenül még így is óriási profitokat hoz a legtöbb hónapban. A tippeket maximum 6 pont eltéréssel fogadhatjuk meg! (ha több nyugodtan ki lehet hagyni mivel van bőven tipp ebben a csoportban)

Tipp értelmezés

A tipp értelmezés egyszerű, habár kicsit eltér a megszokottól, de az első pár tipp után már egyértelmű lesz és könnyedén tudni fogod mi is pontosan a tipp. (Az elején ha elakadsz vagy valamit nem tudsz értelmezni írj nyugodtan a  info@protipsters.eu  email címre és segíteni fogunk)

Ha jön a tipp két infóra van szükségünk:

Csapat név, amit a fogadóiroda keresőjével egyből megkeresünk, illetve a pontszám ami előtt olvasható hogy TM(Alatt) vagy ТБ(Felett)

 

Előnyök:

  • Magas stabil profit
  • Szinte nincs vesztes hónap
  • Megbízható és profi tippadó
  • Sok tipp

Hátrányok:

  • A tippek értelmezése kicsit eltér a megszokottól de pár tipp és könnyen követhető
  • Meghatározott fogadóirodákban lehet tenni a tippeket

További információk

Előfizetés hossza

1 hónap