Árész 2019

10,000 Ft / hónap

Javasolt tétméret: Azonos (Flat stake)
Sportág: Tenisz
Havi átlag tippszám: 110db
Ligák: Közepes és nagy ligák (kisebb piacok)
Tipp érkezése: 6-48 órával kezdés előtt
Részletes statisztika a weboldal alján: Link

Mégsem

Cikkszám: PTS-ARESZ-2019 Kategória:

Leírás

Protipsters.eu – Árész csoport Információ

 

A tippadó csoport havi profitjait ezen a linken szereplő táblázatban találjátok: Link

 

Kinek ajánlott?

Igazából mindenkinek, hiszen nagyon jó profitot lehet hozni többségében nagyobb ligás tenisz tippekkel, amelyeket a legtöbb fogadóirodában meg lehet fogadni. 

 

Miért kiemelten jó ez a csoport?

A csoportban 2 tippadó van. Az egyiküknek az elmúlt 5 évben még nem volt veszteséges hónapja, a másik tippadónak pedig az elmúlt két évben csak két veszteséges hónapja volt. Ezzel úgy gondolom mindent el is mondtam hogy mennyire jó tippekről is van szó. Természetesen ez nem azt jelenti hogy a jövőben sosem lesz gyenge hónapja az Árész csoportnak hiszen a profit ingadozik, de az biztos hogy szinte minden hónapot szép eredménnyel fogunk zárni.

 

Mekkora profit érhető el a csoporttal?

Havonta átlagosan 10 tét feletti profittal számolhatunk átlagosan 110db tippel. Akik több fogadóirodát is használnak illetve gyorsabban reagálnak azok természetesen ennél jóval magasabb profitot is el tudnak majd érni. A tippek nagy részét meg lehet fogadni Ázsiai típusú fogadóirodánál is ezért nagyobb tétes fogadóknak is ajánlott.

 

Előfordulhat e olyan hónap amikor veszteséget érünk el?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Persze ennek hosszú távon nincs jelentősége hiszen a többi profitos hónap sokszorosan kompenzálja a gyengébbet. Ezt teljesen normális hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot profitban zárni, bármennyire jó tippadókról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt hogy a sportfogadás nem pár hétről van egy hónapról szól. Aki ezt a csoportot követi és betartja a profi fogadás szabályait az rövidebb távon is biztos és magas profitot fog elérni.

 

Mennyi tipp érkezik?

Havonta átlagosan 110db tipp érkezik. (Természetesen ez lehet több is és kevesebb is, mivel ez egy átlag. A tipp mennyiség függ a kínálattól, és a fogadóirodák hibáitól, a kapott belső infók mennyiségétől stb.)
Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után!
Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

 

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

Mivel nagyobb ligás tippekről van szó, ezért a legtöbb tippet meg lehet fogadni minden nagyobb fogadóirodánál. Viszont a profitunkat nagyban befolyásolja hogy mely irodákat használjuk hiszen az oddsok irodánként eltérőek lehetnek. Talán a legjobb kombináció a Brokeriroda 1xbet. Magában talán elég az 1xbet is, de Brokerirodával és 18bet irodával, nem kell tartanunk a limitálástól sem.

Ennek ellenére célszerű törekedni arra hogy ott fogadjunk ahol a legjobb az odds, illetve minél előbb reagálni hiszen ez nagymértékben tudja növelni a profitunkat. Itt van néhány kiegészítő iroda amelyek hasznosak lehetnek de nem ajánlják az összes tippet ami érkezik: KTO, bet365, Unibet, 18bet. Természetesen nem szükséges az összes iroda megléte, de valamelyest növeli a profitot. Ez inkább egy ajánlás azok számára akik már komolyabb szinten fogadnak. Esetenként érkezhetnek speciális fogadások amelyek csak az 1xbeten fogadhatóak, de ha valaki csak ázsiai irodában fogad nem probléma ha kihagyja.

Update: Használható irodák:

Ázsiai irodák, ahol nincs limit: SportMarket(bróker) ; Pinnacle ; 18Bet

További irodák, amelyeknél  maximum 30 eurós téteket szabad elhelyezni:

*1Xbet(és/vagy klónjai: 22Bet, BetWinner, LineBet) *Melbet , *C-Bet; *MalinaSport, *Stakers; *Bonkersbet ,;*Bet2u; kisebb részt Bet365

*A felsorolt irodáknál célszerű rendszeres kiutalásokat kérni és meghatározott profitküszöbönként kiutalni a pénzt. Azokat az irodákat, amelyek nem tekintenek hosszú működésre vissza, de jó kínálattal rendelkeznek, célszerű az alábbi linkben szereplő instrukciók szerint használni:https://protipsters.eu/2020/02/07/iroda-regisztracio-betboro-info/

 

Milyen sportágakra jönnek a tippek?

Tenisz

Mekkora a találati arány és az átlagodds?

A találati arány 65%feletti 1.85 átlagoddsal.

Ezek az adatok kimondottan jónak számítanak, de ezt tükrözi a csoport havi profitjai is.

 

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! (A 3.0 odds feletti tippeket negyed téttel kell tenni!) Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért ennek megfelelően válassz tétméretet a korábban kiadott Bankrollmanagement stratégiának megfelelően. A maximum tétméreted 10.000Ft lehet! Azaz ha a bankrollod már nagyobb és a leírásban meghatározott tétméret több lenne mint 10.000Ft, akkor sem fogadhatsz magasabb téttel mert be fogják limitálni a fogadó számládat és többet nyersz hosszabb távon ha betartod a maximum tétméretet. Ez nem ajánlás hanem kötelező max. limit!!! Mivel sok tipp érkezik a csoportba akár egy napon belül is különösen figyelj a tétméret helyes megválasztására! Ha Ázsiai irodákban fogadsz ahol nem limitálnak mint pl Brokeriroda, Pinnacle, 18Bet stb akkor választhatsz magasabb tétet is de a fent említett Bankrollmanagement stratégiának megfelelően!

 

Mikor érkeznek a tippek?

A tippek változó időpontokban jönnek,  6-48 órával a mérkőzés kezdete előtt. Bizonyos tippeknél a lineok nagyon gyorsan változnak ezért csak élőben lehet őket megfogadni ezekről külön értesítést küldünk.

 

Milyen típusú tippek érkeznek?

Single tippek érkeznek. A fogadási típusok leginkább Hazai/Vendég győzelem,  Ázsiai Hendikep vagy Pontok alatt/felett tippek, de ritkán speciális fogadási típus is érkezhet.

 

Milyen ligákra érkeznek a tippek?

ATP, WTA, illetve bármilyen teniszliga

 

Milyen gyorsan változnak az oddsok/lineok milyen gyorsan kell reagálni a tippekre?

Az odds változás leginkább attól függ hogy mekkora ligára és piacra érkezik a tipp, kis ligáknál nagyobb odds esés is bekövetkezhet, ezért célszerű mielőbb megtenni a tippet. Mivel ebben a csoportban két tippadó van, ritka esetben előfordulhat hogy ellentétes tippet küldenek, ilyenkor vagy mindkettőt kihagyjuk vagy mindkettőt megtesszük. Ha nem tudod megfogadni az összes tippet az sem probléma hiszen akkor is nagy eséllyel szép profitban fogsz zárni. Természetesen mivel kiemelkedő teljesítményű tippadókról beszélünk, akik bár nagyobb ligás tippeket küldenek, a tippjeikkel mozgatják a piacot emiatt az irodák próbálják korrigálni az esélyeket így érdemes minél gyorsabban reagálni a tippekre.

Mivel az oddsok és a lineok gyorsabban változnak egy egy tippnél, ezért azokat élőben is követjük és jelezzük ha az újra fogadható. https://protipsters.eu/2020/01/21/aresz-hogyan-fogadd/

 

Mi történik ha valaki nem tud megtenni egy tippet, mert nem volt ideje, lehetősége stb. fogadni?

Ha már nem fogadható a tipp, túl sokat változott az odds vagy line, vagy épp már megy a  mérkőzés, semmi gond, hagyd ki a tippet, mivel hosszú távon ez csak kis mértékben befolyásolja a profitodat.

 

Milyen eltérésekkel lehet megtenni az tippeket ha esetleg már megváltozott az odds vagy a line?

A tippeket minimális line eltéréssel is meg lehet fogadni. Tehát 0,5 ös eltérés belefér azaz +4 a tipp +3,5 még fogadható.

 

Előnyök:

  • Magas és rendszeres profit minden hónapban
  • Nagyon ritka a mínuszos hónap
  • Megbízható és profi tippadók
  • Minimális a variancia
  • Magas találati arány

Hátrányok:

  • Viszonylag gyorsan kell reagálni a tippekre
  • Tippformátumot szokni kell

 

Tipp értelmezés:

  1. Game(Játék) hendikep

Vagy előnyt vagy hátrányt adunk az adott játékosnak,.

Példa:

Edmund K. – Munar J. , Ф1 -4 

Ebben az esetben Edmund K. -4games a tipp, vagyis hogy 4-gyel nyer. 

Ha a szám előtt nem lenne “+” jel, akkor előnyt adnánk neki. 

 

Honnan lehet tudni, hogy melyik játékosra jött a tipp? 

Ezt a szám előtt láthatjuk, a következő jellel: “Ф” ha utána “1” szerepel, akkor a bal oldalt lévő játékosról van szó, ha “2” , akkor pedig a jobb oldalt lévő játékosról van szó. 

 

  1. Mérkőzés győzelem

Ilyenkor az adott mérkőzés kimenetelére fogadunk, vagyis hogy melyik játékos nyer. 

Itt is a fenti példa a mérvadó, a számok fogják jelölni a játékost. 

Példa:

Edmund K. – Munar J. , П2 

Ebben az esetben Munar J. győzelme a tipp. Ha a “П” jel mellett 1-gyes szám állna, akkor Edmund K győzelme lenen a tipp. 

 

  1. Játékok(Games) vagy a Szettek(Sets) száma alatt/felett

Ha a tippben “ TM  “ jelölés szerepel, akkor “alatt” a tipp, ha pedig “TB” akkor felett. 

Példa:

Edmund K. – Munar J.  TB 35 ⇒ 35 felett

Edmund K. – Munar J.  TM 35 ⇒ 35 Alatt

További információk

Előfizetés hossza

1 hónap