Tippek beállítása – Push szolgáltatás

ProTipsters.eu használati útmutató

Szolgáltatásunk legfontosabb feladata, hogy a lehető leggyorsabban megkapjátok a tippeket, amelyek az okostelefonodra fognak érkezni,  “push üzenet” formájában, ami hasonló lesz mintha SMS-t kapnál. Az Push applikációban vissza tudod nézni a korábban kapott tippjeidet is

A Catapush messenger tippküldő alkalmazás beállítása, telepítése:

1.) Ellenőrizd hogy a telefonszámod helyesen van e megadva a protipsters.eu felhasználói fiókodban   https://protipsters.eu/fiokom/cim-szerkesztese/szamlazas/ Videós segédlet telefonszám megadásához/ellenőrzéséhez:

2.) Töltsd le a “Catapush Messenger” alkalmazást a telefonodra (App Store, Play Store)


 

 

2. Nyissuk meg a letöltött “Catapush” alkalmazást a telefonunkon. Ekkor megjelenik egy értesítés ahol engedélyeznünk kell hogy az alkalmazés küldhessen értesítéseket a telefonunkra.

3. Ezután jelentkezzünk be az applikációba a telefonszámunkkal. (“Sing in with phone” zöld gomb) Fontos hogy a telefonban lévő kártyánk hívószámát adjuk meg, ebben a formátumban Pl.: 704653141 Az első két szám a szolgáltató száma (20/30/70/stb.) ezután következik a telefonszám. Ne használj zárójelet/kötőjelet/perjelet/szóközt/semmit csak írd be egymás után a számokat. Majd bökjünk a jobb felső sarokban a “Verify” szövegre.

4. Pár másodpercen belül érkezni fog SMS-ben egy 6 számjegyű kód amit meg kell adni majd a jobb felső sarokban a “Next” feliratra kell bökni. (Ezután felugrik egy üzenet ahol nyomjunk egy “OK”-ot) FONTOS: Androidnál nem kell megadni a kódot mert automatikusan beolvassa, ami után a Catapush fehér háttere fog látszódni!

5. Jobb felül bökjünk a fogaskerék ikonra, majd ellenőrizzük hogy a Vibrate és a Sounds be legyen kapcsolva. (Legyen zöld a kis gomb)

FONTOS: Ugyanazt a telefonszámot használjuk mint ami meg van adva a protipsters.eu fiókunkban, csak ebben az esetben kapjuk meg a tippeket. A megadott telefonszámodat itt tudod ellenőrizni: https://protipsters.eu/fiokom/cim-szerkesztese/szamlazas/ Videós segédlet telefonszám megadásához/ellenőrzéséhez: LINK

A Catapush alkalmazást csak egy eszközön lehet használni, azzal a telefonszámmal amit megadtunk a protipsters.eu fiókunkban. Ha változik a telefonszámuk akkor csak annyi a dolgunk hogy átírjuk a fiókunkban és elmentjük, majd bejelentkezünk ugyanezzel a számmal a Catapush alkalmazásba. Catapush csak “okos” mobiltelefonon használható

Catapush messenger GYIK. OLVASS EL! https://protipsters.eu/2020/03/07/catapush-gy-i-k/

VIDEÓ SEGÉDLET(Android és IOS):

 

Protipsters.eu