Olvass el!

Kik vagyunk mi és mivel foglalkozunk?

Regisztráció, Előfizetés, Számlázás

Tippadó csoportokkal kapcsolatos információk

Eredmények, Statisztika, tipptörténet

Profitgarancia, Reális elvárások, Elérhető profit

i

Fogadási útmutató, Tétméret, Tipp értelmezés

Tippküldő applikáció telepítése és beállítása

Saját fiók, Tagságok, Adatmódosítás

Ajánlott fogadóirodák ismertetője

01. Bemutatkozás, Előfizetőink véleménye

Kik vagyunk mi és mivel foglalkozunk?

A ProTipsters.eu szolgáltatása lehetőséget biztosít az előfizetőinek arra, hogy a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit fogadhassák meg, egy nagytétes profi sportfogadó stratégiáját felhasználva, amellyel kiemelkedő eredményeket érhetnek el. Elsősorban természetesen mi is profi sportfogadók vagyunk, és a célunk az, hogy a minőségi tippek mellett, eddigi tapasztalatainkat és tudásunkat megosszuk veletek, amelyek komoly értéket képviselnek, és ezeket az információkat felhasználva ti is profi sportfogadóvá válhattok!

Most már csak egy dolgod van! Fogadj úgy, mint a profik!

  • Bővebben rólam és a ProTipstersről: Link.
  • Ismerd meg a pályafutásomat: Link

Miért bízz meg a ProTipsters szolgáltatásában?

10 éve dolgozom főállású profi sportfogadóként, és a szolgáltatás teljes mértékben az én tudásomra, tapasztalatomra és stratégiámra épül, amelyek segítségével, bárkiből könnyedén egy tudatos és eredményes sportfogadó válhat!

Ezekről megbizonyosodhatsz, ha elolvasod a szakmai blogbejegyzéseimet, és a fogadási útmutatómat! Kizárólag olyan profi sportelemzők tipjjeit fogadom, akik rendelkeznek: 3. fél által hitelesített statisztikákkal, minimum 6 hónap történettel, kiemelkedő eredményeket értek el, és a tippjeik profitábilisan követhetőek!

Olvasd el előfizetőink visszajelzéseit és sikertörténeteit a szolgáltatásunkról:

  • Előfizetői visszajelzések: Link.
  • Így 6x-ozta meg Dani a bankrollját: Link
  • A kiképzés! – Szerencsejátékosból PROFI sportfogadó: Link

02. Regisztráció, Előfizetés, Számlázás

A ProTipsters.eu weboldalra így tudsz regisztrálni: LINK

A regisztráció folyamán, ügyelj a megadott adatok helyességére, és ellenőrizd vissza azokat! Kérlek ne használj, citromail, freemail, és hasonló elavult e-mail címet, mert azokat a rendszer nem fogadja el, és ezekre a küldött e-mailek nem érkeznek meg!

A jelszó megadásánál, ügyelj arra, hogy a jelzett speciális karakterek is szerepeljenek, mert csak így vihető véghez sikeresen a regisztrációs folyamat!

A ProTipsters.eu weboldalon így tudsz előfizetni: LINK

Az előfizetés előtt, ellenőrizd hogy be vagy e lépve a weboldalra, és csak azután kezdd el a folyamatot, ha előtte kiválasztottad és alaposan átolvastad a számodra legmegfelelőbb csoport leírását! Előfizetési díj, visszatérítésére, vagy az előfizetett csoport cseréjére nincs lehetőség! Előfizetés előtt, kérlek ellenőrizd hogy rendelkezel e a szükséges előfizetési díjjal a bankszámládon!

Előfizetésedet így tudod megújítani, vagy lemondani

Az előfizetés automatikusan megújul, kivéve, ha saját fiókban, az előfizetések menüpont alatt nem került módosításra. Az előfizetés megújítása előtt 5 nappal, valamint a megújításkor, e-mailben értesítőt küldünk a tagság automatikus meghosszabbításáról.

Amennyiben a fiókodban a manuális megújítást választottad, úgy az előfizetésed 1 hónap után lejár, amit az email értesítőben található link segítségével, vagy a Fiókom – Rendelések / Számlák menüpontban újíthatod meg manuálisan.

A számla kiállításának menete, sikeres előfizetés után

A sikeres előfizetés után, a számlát automatikusan állítjuk ki, és néhány perccel később, elektronikus úton küldjük számodra, a regisztrációkor megadott e-mail címre.

Push és Email értesítések az előfizetésekkel és tagságokkal kapcsolatban

Amikor előfizetsz, azután röviddel aktiválódik a csoportod, amelyről email, illetve push üzenetet is kapsz egyaránt. Lejáratkor ugyancsak üzenetet küldünk számodra!

03. Tippadó csoportokkal kapcsolatos információk

Ezek alapján válassz magadnak tippadó csoportot: LINK

Mindegyik tippadó csoportunkba a világ legjobb tippadóit válogattuk össze! Nagyon fontos hogy ne csak a kedvenc sportág, vagy a csoportok által elért havi profitok alapján dönts! Ha nem tudsz dönteni vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

A kiválasztásnál a legfontosabb szempontok: Reagálási idő, bankroll nagysága, ajánlott fogadóiroda, korábbi fogadói tapasztalat.

VIP csoportok korábbi profitjai és részletes leírása: LINK

A havi profit táblázatban láthatod, hogy a csoportok tippadói mekkora profittal zárták az elmúlt hónapokat. A táblázatban 10.000Ft-os tétmérettel számoltunk, az adott csoportban elérhető tippadók 3. fél által hitelesített eredménye alapján. A csoportok leírásában minden olyan fontos információt feltüntettünk, amelyek ismerete feltétlenül szükséges ahhoz hogy eldönthessétek melyik a számotokra legmegfelelőbb.

A tippadó csoportokkal és a szolgáltatással kapcsolatos legfontosabb információk: LINK

Ebben a cikkben, röviden összefoglaltuk a csoportokkal és a szolgáltatással kapcsolatos legfontosabb információkat, amelyeket mindenképp ismerned kell!

04. Eredmények, Statisztika, Tipptörténet

A szolgáltatásunk átláthatóságát és hitelességét a profittáblázat illetve a mindenki számára elérhető tipptörténet biztosítja! LINK

Nagytétes profi sportfogadóként kizárólag csak olyan tippadókat követek, akik rendelkeznek egy független 3. fél által hitelesített statisztikával, minimum 6-12 hónap tipptörténettel, illetve kiemelkedő eredményeket értek el és profitábilisan követhetőek! A ProTipsters szolgáltatásával ugyanazokat a tippeket fogadhatjátok mint én magam, tehát olyan elemzőkről beszélünk, akiknek az eredményei többszörösen hitelesítve illetve ellenőrizve vannak. Ez garantálja az előfizetők számára, hogy teljes magabiztonsággal fogadhatják a tippeket, hiszen a csalást vagy a félrevezetést teljes mértékben kizártuk!

Fontos még megemlíteni azt, hogy mi nem a tippadókat vagy a fogadóirodákat képviseljük, ugyanis profi sportfogadóként a célunk az, hogy előfizetőinket megtanítsuk arra, hogyan kell megfelelő stratégiával profitábilisan fogadni, amihez biztosítjuk a világ legeredményesebb tippadóinak a tippjeit

05. Profitgarancia, Reális elvárások, Elérhető profit

Ahhoz hogy elégedett lehess a szolgáltatásunkkal, fontos hogy az elvárásaid összhangban legyenek az általad elérhető profittal: LINK

Annak ellenére hogy minőségi tippeket fogadunk, a profittáblázatból láthatjátok, hogy nem lehet minden hónapot pluszban zárni, hiszen a profit ingadozik, és esetenként előfordulhat hogy a nyertes és a vesztes tippek egy-egy rövidebb időszakra összetorlódnak, aminek következtében az adott hónap kiemelkedő profittal, vagy ritkább esetben veszteséggel zár. Abban az esetben ha ez mégis előfordul, jogosult vagy a PROFITGARANCIÁRA amelyről részletesen itt olvashatsz! Az hogy pontosan mekkora profitot érsz el az adott csoport tippjeivel, attól függ hogy milyen minőségben követed a kiérkező tippeket!

 

06. Fogadási útmutató, Tétméret, Tipp értelmezés

A fogadás menetével, a tippek értelmezésével, a tétméretekkel és a legfontosabb fogalmakkal kapcsolatos információk: LINK

A világ legjobb tippjei sem érnek semmit ha azokat nem megfelelő minőségben fogadjuk! A Fogadási útmutató az első lépéstől kezdve végigvezet a folyamaton, és minden olyan területet érint, ami ahhoz szükséges hogy a maximális profitot érd el a tippekkel! Ez az a stratégia amit minden egyes sportfogadónak ismernie kell, ha hosszú távon rendszeres és kimagasló profitot szeretne elérni! Ha nem követed az itt leírtakat, az általad elért eredmények is jóval gyengébbek lesznek!

Ez valóban egy KÖTELEZŐ olvasmány aminek a szabályait 100%-ban be kell tartanod!

07. Tippküldő applikáció telepítése és beállítása

A V.I.P. csoportjaink tippjeit egy push üzenetküldő alkalmazáson keresztül küldjük az okostelefonodra! Letöltés és beállítás:  LINK

A tippküldő alkalmazás hangjelzést ad (és rezeg), amikor tipp érkezik így nem maradsz le egyetlen tippről sem! Telepíthető bármely okostelefonra, tabletre, vagy számítógépre. A tippek akkor érkeznek meg push üzenetben, ha előfizetted az adott csoportot, és a tippadótól tipp érkezik. Az előfizetett csoportod tipptörténetét megtalálod az applikációban és a saját fiókodban, ahol láthatod a kiértékelt tippeket és az aktuális havi profitot is. (A tipptörténetet naponta 1x frissítjük!)

08. Saját fiók, Tagságok, Adatmódosítás

A ProTipsers.eu weboldalán, a fiókodban találod a tagságokat, előfizetéseket, és a saját adataidat:  LINK

A fiókodban módosíthatod, jelszavadat, e-mail címedet, és itt kell megadnod a tippküldő alkalmazás push kulcsát is, amely összeköt az előfizetett csoportokkal. Itt ellenőrizheted a csoport tagságaidat, előfizetéseidet.

09. Ajánlott fogadóirodák ismertetője

Melyik fogadóirodához érdemes regisztrálni?  LINK

Ahhoz, hogy az elérhető profitunkat maximalizálni tudjuk, biztosítanunk kell a minőségi fogadáshoz a legjobb eszközöket, azaz ott kell fogadnunk, ahol a legjobb feltételeket kapjuk! A meccskínálat, a fogadási típusok, illetve az oddsok és lineok irodánként eltérnek, ezért nagyon nem mindegy hol fogadunk, hiszen ez a döntés százezrekbe, vagy épp milliókba kerülhet! Ezért minden csoportunk leírásában megjelöltük, hogy az ott érkező tippeket, melyik fogadóirodánál lehet a legeredményesebben követni. A kis ligás/piacos tippek fogadásánál más irodákat használunk, mint a nagy ligás/piacos tippeknél, de minden esetben a fő célunk az hogy a tippeket a lehető legjobb feltételekkel fogadjuk meg!