Eleged van a vesztes tippekből?

Szeretnéd végre kivenni a részed a sportfogadásból, de nem tudod hogyan kezdj hozzá?

Kik vagyunk?

ProTipsters © az a szolgáltatás, ami bomba biztos tippeket ad neked, hogy sikeres sportfogadó lehess te is! Nem tippeket válogatunk össze, hanem pontosan azokhoz a tippekhez juthatsz hozzá, amelyeket Mi, profi sportfogadók teszünk meg, nap mint nap. Nem számít, hogy van-e tapasztalatod, velünk Te is eredményes lehetsz! Legyen szó fociról, vagy kosárról, a szolgáltatásunk használatával elfelejtheted a vesztes tippek utáni csalódásokat! Segítségünkkel a haveroknak is bármikor henceghetsz, hogy mekkora összegeket kaszálsz rendszeresen a fogadásokkal! Előfizetőink véleményeit Itt olvashatod.

Miért éri meg előfizetni?

Minőségi tippek

A világ legeredményesebb tippadóinak tippjeihez férhetsz hozzá, melyekkel évek óta szinte minden hónapban óriási profitokat érünk el.

Profi stratégia

A minőségi tippek mellé stratégiát, illetve olyan tudást nyújtunk ami biztosítja számodra azt, hogy a lehető legjobb eredményeket tudd elérni.

Állandó support

Precíz és hatékony supportunk folyamatosan segít a felmerülő kérdésekben mindaddig, míg profi sportfogadó nem válik belőled.

Ők már döntöttek

Sziasztok!

Örökre hálás leszek Hérának (Nektek), hogy, amit elbuktam 2 év alatt, azt 2-3 hónap alatt teljesen visszanyertem. Köszönöm!

Attila

Helló,

Köszi a sok infót, amit rendszeresen megosztotok! Egyébként gratula az egészhez, amit felépítettetek! A legprofibbak Ti vagytok!

Edit

Üdv,

Az a durva, hogy először csak az ingyenes tippeket mertem kipróbálni, aztán kénytelen voltam előfizetni a Hérára, mert durván jó tippek jöttek! 😀 

Sándor

Szevaa

Na, lassan véget ért az első hónap a Héra csoportban, és 82% profitot értem el, illetve még bent van 2 tipp, ha 1 bejön, akkor 87% … köszönöm…

Gábor

A legnépszerűbb csomagjaink

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Nézd meg az eddigi statisztikákat

Először tennél egy ingyenes próbát?

Nem árulunk zsákbamacskát! Próbáld ki ingyen és kötelezettségmentesen a tippjeinket!