Forintokból százezreket sportfogadással?

Mi ezt csináljuk évek óta!

PROTIPSTERS

Mi ez pontosan?

A ProTipsters © az a szolgáltatás, ami bomba biztos tippeket ad neked, hogy sikeres sportfogadó lehess te is! Legyen szó fociról, vagy kosárról, a szolgáltatásunk használatával elfelejtheted a vesztes tippek utáni csalódásokat!

Segítségünkkel a haveroknak is bármikor henceghetsz, hogy mekkora összegeket kaszálsz rendszeresen a fogadásokkal! Próbáld ki ingyen!

Miért hinnék nektek?

Kövecses Balázs vagyok, a ProTipsters © megálmodója. Büszke vagyok rá, hogy Magyarországon elsőként kezdtünk el egy olyan minőségi szolgáltatást nyújtani, amellyel az előfizetők valós és kézzel fogható profitot tudnak elérni, akár hosszú távon is. Ennek az oka pedig a következő: durván 10 éves tapasztalattal rendelkezem ezen a területen, és a pár száz forintos fogadásoktól indulva jutottam el a profi, nagytétes sportfogadók közé. Ezalatt az időszak alatt olyan tudást halmoztam fel, amely megfelelő stratégiával és minőségi tippekkel kombinálva bárkiből eredményes és profi sportfogadót varázsol. Azt tanácsolom, hogy tégy egy ingyenes próbát!

Néhány eredményünk

Rendszeresen kapunk pozitív visszajelzéseket. Nem ritka eset, hogy néhány tagunk, akár több százezer forintot zsebel be a szolgáltatásunkkal. További visszajelzések: Link

Legyen a tiéd a következő sikertörténet!😉

Mások mondták rólunk

Világéletemben irtóztam az internetes fogadásoktól. Egyszer megláttam erről egy hirdetést és gondoltam utánanézek. Végül előfizettem és nyaranta egy ideje már a nyereményből járunk nyaralni!

Kovács Tibor

Facebook comment

Köszönöm, hogy ilyen segítőkészek vagytok! Király szolgáltatás és profi csapat! Végre nem csak viszi a pénzt a fogadás, hanem hoz is rendesen a konyhára. Már szinte jobban várom a tippeket, mint a gyerekek a mikulást! 😀

Horváth József

Email

Hogyan működik a szolgáltatás?

Fontos tudnod, hogy ez egy fizetős prémium szolgáltatás, ám lehetőséged van egy korlátlan ingyenes próbát tenni, hogy meggyőződhess a szolgáltatás hatékonyságáról. A prémium szolgáltatásunk úgy működik, hogy miután előfizettél az általad kiválasztott csoportra, egy alkalmazáson keresztül automatikusan felkerülsz egy push üzenetküldő listára. A tippek ezen az alkalmazáson keresztül fognak rendszeresen érkezni, melyeket a számodra legszimpatikusabb online fogadóirodánál tudsz megfogadni.

Hogyan tudom én is elkezdeni?

Ahhoz, hogy te is megkapd az ingyenes tippjeinket és sikeres sportfogadó lehess, először regisztrálnod kell az oldalunkon. A regisztrációs folyamat roppant egyszerű és mindössze 1 percet vesz igénybe. Fontos tudnod, hogy ez nem jár semmilyen kötelezettséggel! Íme a teljes folyamat:

Regisztrálj az oldalunkra!

Kattints a “KIPRÓBÁLOM INGYEN!” gombra és csatlakozz hozzánk! (A regisztráció teljesen ingyenes)

Csatlakozz a csoportunkhoz!

A regisztráció után megjelenő ablakon egy gombnyomással csatlakozhatsz az ingyenes Telegram csoportunkba.

Kövesd a stratégiát és fogadj!

Ezek után már csak annyi teendőd van, hogy megfogadod a tippadód által küldött tippeket.

Miért minket választ mindenki?

R

NINCS HŰSÉGIDŐ

Nincsenek apró betűs részek. Nálunk az van, amit olvasol! Ha nem vagy elégedett, bármikor kiléphetsz, kötelezettségek nélkül!

R

INGYENES REGISZTRÁCIÓ

Nálunk az előre ingyen kipróbálható fix előfizetői csomag díjon kívül semmi más extra vagy rejtett költség nincsen!

R

MAGAS TALÁLATI ARÁNY

Hitelesített tippadóinknak köszönhetően az országban nálunk a legmagasabbak a találati arányok.

R

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Mi nem engedjük el a kezedet azután sem, hogy előfizettél nálunk. Kérdéseidre szinte azonnal és részletesen válaszolunk!

Nézd meg, mások mit kérdeztek!

Milyen sportágakra jönnek tippek?

Többségében labdarúgásra, de bármely más sportágra lehet tipp ezek fel vannak tüntetve a csomagok, illetve a tippadók mellett.

Mekkora az átlag odds és a találati arány?

Ahogy világ legjobbjai, így a mi tippadóink is  hosszú távon 60-65% találati arányt érnek el, 1.9-es átlag odds mellett, amivel rendszeresen szép profitot lehet elérni. Ez természetesen egy-egy tippadónál eltérhet.

Mi az én feladatom?

A te dolgod csak annyi hogy ha jön a tipp, akkor lehetőség szerint minél előbb fogadd meg a lehető legjobb oddson. Bizonyos tipstereknél előfordulhat odds csökkenés, ami egyrészt azért következik be, mert valószínű kisebb piacra (kis ligára) érkezett a tipp és alacsony a fogadási limit,  illetve mivel nagyon jó tipsterekről beszélünk, ezért az ő tippjeiket sokan fogadják és ez ugyancsak befolyásolhatja az oddsokat.

Hogyan kapom meg a tippeket?

A tippeket egy Push üzenetküldő alkalmazáson keresztül küldjük a telefonodra, mely hangjelzést ad (és rezeg) amikor tipp érkezik, így nem maradsz le egyetlen tippről sem! Az alkalmazás telepíthető bármely okostelefonra.

Mikor érkeznek a tippek?

A tippadók a tippeket az esetek 80%-ában minimum 6-7 órával a meccs kezdése előtt küldik, vagy ennél is korábban.

Mennyi tipp érkerzik havonta?

Ez tippadónként változó, és egy adott honapon belül is ingadozhat, mivel több tényező is befolyásolhatja a tippek mennyiségét. A tippadók mellett fel van tüntetve hogy átlagosan mennyi tippet küldenek, de mivel havi átlagról beszélünk így ez lehet több és kevesebb is, illetve lehet olyan nap amikor nincs tipp és lehet olyan is mikor több tipp érkezik.

Tegyél egy ingyenes próbát!

Annyira biztosak vagyunk a szolgáltatásunk sikerében, hogy az ingyenes regisztrációt követően lehetőséget biztosítunk számodra, hogy díjmentes próbát tehess a tippjeinket illetően.

  • Kérem adjon meg kis, nagy betűt számot és különleges karaktereket is jelszavához!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

ProTipsters © 2018