MINDEN KÉRDÉSEDET MEGVÁLASZOLJUK!

Kik vagyunk mi és mivel foglalkozunk?

A ProTipsters.eu oldal szolgáltatása lehetőséget biztosít a tagjainak arra, hogy világszínvonalú tippadók segítségével, és egy professzionális stratégiával bárki kiemelkedő eredményeket érhessen el a sportfogadás területén.

Elsősorban természetesen mi is profi sportfogadók vagyunk, és a célunk hogy a minőségi tippek mellett, eddigi tapasztalatainkat tudásunkat megosszuk veletek, melyek komoly értéket képviselnek, és ezeket az információkat felhasználva ti is profi sportfogadóvá válhattok!

Mennyi tipp érkezik naponta/havonta?

Ez tippadó csoportonként változó, és egy adott hónapon belül is ingadozhat, mivel több tényező is befolyásolhatja a tippek mennyiségét. A tippadó csoportok leírásában fel van tüntetve hogy átlagosan mennyi tippet küldenek, de mivel havi átlagról beszélünk így ez lehet több és kevesebb is. Lesz olyan nap amikor nincs tipp és lesz olyan is, amikor több tipp érkezik.

Milyen sportágakra jönnek a tippek?

Többségében labdarúgásra, kosárlabdára, jégkorongra, teniszre, kézilabdára, de bármely más sportágra érkezhet tipp, de ezek részletesen fel vannak tüntetve a tippadó csoportok leírásában.

Kombi vagy Single tippek érkeznek?

Ha nincs külön feltüntetve hogy kombi tippről van szó akkor a tippet single tippként kell kezelni azaz magában kell megtenni! Ne variáljuk, módosítsuk, kombináljuk a tippeket, mivel ezek a legnyereségesebb opciók!

Mekkora az átlagodds és a találati arány?

Ahogy világ legjobbjai, így a mi tippadóink is  hosszú távon 60-65% találati arányt érnek el 1.9-es átlagodds mellett, amivel rendszeresen szép átlag profitot lehet elérni. Ez természetesen egy-egy tippadónál eltérhet, de én úgy gondolom hogy nem az átlagodds vagy a találati arány a mérvadó hanem a korábbi években elért profit.

Figyelem!  70-90%-os találati arány 1.9-es átlagoddson hosszútávon nem létezik, ezért ne legyen ilyen elvárásotok, illetve ha ilyet olvastok bárhol tudjátok hogy az bizony átverés!

Ha kisebb az átlagodds akkor lehet nagyobb a találati arány, viszont attól még nem lesz magasabb a profit!

Mi az én feladatom, mi a dolgom?

A te dolgod csak annyi hogy ha jön a tipp, akkor lehetőség szerint minél előbb fogadd meg azt a lehető legjobb oddson, illetve tartsd be a fogadási útmutatóban leírt szabályokat. Minél kisebb ligás/piacos tippekre fogadunk annál könnyebben érünk el nagyobb profitot, ugyanis ezekben a tippekben jóval nagyobb érték van, ami hosszú távon is stabil eredményt biztosít számunkra a sportfogadásban! Érdemes minél gyorsabban megfogadni ezeket a tippeket mivel az iroda idővel korrigálja az esélyeket, de a tippek még kisebb eltéréssel is fogadhatóak, és úgy is szép profitot hoznak számunkra.

Mekkora tétmérettel fogadjam meg a tippeket?

A legtöbb tippadónál azonos tétméretet használunk (Flat stake). A tippadó csoportok részletes leírásánál külön fel van tüntetve hogy mekkora tétméret javasolt. A tétméretről és a bankroll meghatározásról ezen a linken olvashatsz.

Hogyan kapom meg a tippeket?

A V.I.P. csoportjaink tippjeit egy push üzenetküldő alkalmazáson keresztül küldjük az okostelefonodra, mely hangjelzést ad (és rezeg) amikor tipp érkezik így nem maradsz le egyetlen tippről sem! Az alkalmazás telepíthető bármely okostelefonra, tabletre, vagy számítógépre. További infókért kattints IDE. A tippek akkor érkeznek meg push üzenetben, ha egy adott csoportot vagy csoportokat aktiváltál, azaz előfizettél és a csoport tippadójától tipp érkezik. Az előfizetett csoportod tipptörténetét megtalálod a saját fiókodban, ahol láthatod a kiértékelt tippeket és az aktuális havi profitot is. (A tipptörténetet naponta 1x frissítjük!)

Mikor érkeznek a tippek?

A tippadók a tippeket az esetek 80%-ában minimum 6-12 órával a meccs kezdése előtt küldik, vagy ennél is korábban.

Előfordulhat olyan nap is amikor nem érkezik tipp (mivel pl. általában a hét elején nagyon gyenge a kínálat), ugyanis nálunk nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos! Kérlek ne írjatok üzenetet azzal kapcsolatban hogy ma lesz e tipp, mert úgysem tudjuk megmondani ezt előre. A tippadó csoportok leírásában fel van tüntetve hogy átlagosan mennyi tippet küldenek havonta.

Adtok a tagdíjakról számlát?

Természetesen igen, mivel egy legálisan működő számlaképes vállalkozásról van szó. Mindenkinek elektronikus úton küldjük a számlát, az előfizetéskor megadott email címre.

Melyik fogadóirodában fogadhatóak a tippek?

Mindig abban a fogadóirodában fogadj, amit ajánlunk az adott csoport leírásában! Így a legjobb oddsokat éred majd el és a tippek szinte mindegyikét meg is tudod fogadni, és ezeknek köszönhetően pedig jóval magasabb profitot tudsz majd elérni. A tippek nagy része (főleg a nagyligás csoportok esetében) elérhető a legtöbb normális fogadóirodában, de ne felejtsétek el hogy nem ott fogadunk ahol akarunk, hanem ahol a legjobb oddsot kapjuk! Ugyanis ez határozza meg a későbbiekben elért profitunk mértékét!

Csak tippmixen fogadok mit tanácsoltok?

Ha úgy szeretnél fogadni mint a profik, akkor ennek megfelelő “eszközöket” kell használnod! A papír alapú tippmix nem a profi sportfogadás része, így ha te csak ezt használnád, jobb ha nincsenek nagyratörő vágyaid ezen a  területen. Az online tippmixpro pedig csak kiegészítő irodának használható, amikor egy-egy mérkőzésnél ritka esetekben jobb odds érhető el. Egy megfelelő online fogadóiroda regisztrációja 1-2 perc, és már használhatod is! “Teremtsd meg a legjobb feltételeket magadnak!”

Melyek a leggyakoribb fogadási típusok?

A tippek legnagyobb százalékban Ázsiai hendikep, Gólokra fogadás, Nincs fogadás döntetlenre, Kétesély, és 1×2 fogadás típusokra érkeznek. Ezekről egy részletes leírást találsz melyhez táblázat is tartozik hogy minél egyszerűbb legyen megérteni. Ne aggódj, 1-2 alkalom után már segítség nélkül fejből tudni fogod!  A leggyakrabban használt fogadási típusokat és azok alternatíváit a fogadási útmutatóban találod az 5-ös pontban. Kérlek ezt az útmutatót illetve az ebben található fogadási szabályokat ismerd és használd, mivel ez garantálja számodra azt hogy hosszú távon is valóban eredményes legyél!