MINDEN KÉRDÉSEDET MEGVÁLASZOLJUK!

Kik vagyunk mi és mivel foglalkozunk?

A ProTipsters.eu oldal szolgáltatása lehetőséget biztosít a tagjainak arra, hogy világszínvonalú tippadók segítségével, és egy professzionális stratégiával bárki kiemelkedő eredményeket érhessen el a sportfogadás területén.

Elsősorban természetesen mi is profi sportfogadók vagyunk, és a célunk hogy a minőségi tippek mellett, eddigi tapasztalatainkat tudásunkat megosszuk veletek, melyek komoly értéket képviselnek, és ezeket az információkat használva ti is profi sportfogadóvá válhattok!

Mennyi tipp érkezik naponta/havonta?

Ez tippadónként változó, és egy adott honapon belül is ingadozhat mivel több tényező is befolyásolhatja a tippek mennyiségét. A tippadók mellett fel van tüntetve hogy átlagosan mennyi tippet küldenek, de mivel havi átlagról beszélünk így ez lehet több és kevesebb is, illetve lehet olyan nap amikor nincs tipp és lehet olyan is mikor több tipp érkezik.

Milyen sportágakra jönnek a tippek?

Többségében labdarúgásra, de bármely más sportágra lehet tipp ezek fel vannak tüntetve a tippadók mellett.

Kombi vagy Single tippek érkeznek?

Ha nincs külön feltüntetve hogy kombi tippről van szó akkor a tippet single tippként kell kezelni azaz magában kell megtenni! Ne variáljuk, módosítsuk, kombináljuk a tippeket, mivel ezek a legnyereségesebb opciók!

Mekkora az átlagodds és a találati arány?

Ahogy világ legjobbjai, így a mi tippadóink is  hosszú távon 60-65% találati arányt érnek el 1.9-es átlagodds mellett, amivel rendszeresen szép átlag profitot lehet elérni. Ez természetesen egy-egy tippadónál eltérhet, de én úgy gondolom hogy nem az átlagodds vagy a találati arány a mérvadó hanem a korábbi honapokban elért profit.

Figyelem!  70-90%-os találati arány 1.9-es átlagoddson hosszútávon nem létezik, ezért ne legyen ilyen elvárásotok, illetve ha ilyet olvastok bárhol tudjátok hogy az bizony átverés!

Ha kisebb az átlagodds akkor lehet nagyobb a találati arány, viszont attól még nem lesz magasabb a profit!

Mi az én feladatom, mi a dolgom?

A te dolgod csak annyi hogy ha jön a tipp akkor lehetőség szerint minél előbb fogadd meg azt a lehető legjobb oddson, illetve tartsd be a Légy profi cikkben leírt szabályokat. Bizonyos tipstereknél előfordulhat odds csökkenés ami egyrészt azért következik be mert valószínű kisebb piacra(kis ligára) érkezett a tipp és alacsony a fogadási limit,  illetve mivel nagyon jó tipsterekről beszélünk, ezért az ő tippjeiket sokan fogadják és ez ugyancsak befolyásolhatja az oddsokat.

Hogyan kapom meg a tippeket?

Egy rövid ideig még az előfizetéses tippeket és az ingyenes tippeket két külön applikációval küldjük. Az előfizetéses tippeket egy push üzenetküldő alkalmazáson keresztül küldjük a telefonodra, mely hangjelzést ad (és rezeg) amikor tipp érkezik így nem maradsz le egyetlen tippről sem! Az alkalmazás telepíthető bármely okostelefonra. További infókért kattints IDE. Az ingyenes teszt tippeket pedig egy másik tippküldő alkalmazással küldjük amelynek a leírását ITT találod. Az előfizetéses csoportoknál a tippek akkor érkeznek meg, ha egy adott csoportot vagy csoportokat aktiváltál, azaz előfizettél. Az ingyenes teszt tippek csoportot, pedig ezen a linken tudod aktiválni, amelyet 30 napig tudsz díjmentesen igénybe venni.

Mekkora tétmérettel fogadjam meg a tippeket?

A legtöbb tippadónál azonos tétméretet használunk (Flat stake). A tippadó csoportok részletes leírásánál külön fel van tüntetve hogy mekkora tétméret javasolt. A tétméretről és a bankroll meghatározásról ezen a linken olvashatsz.

Mikor érkeznek a tippek?

A tippadók a tippeket az esetek 80%-ában minimum 6-7 órával a meccs kezdése előtt küldik, vagy ennél is korábban.

Előfordulhat olyan nap is amikor nem érkezik tipp mivel pl. általában a hét elején nagyon gyenge a kínálat, és itt nem a mennyiség hanem a minőség a fontos! Kérlek ne írjatok üzenetet azzal kapcsolatban hogy ma lesz e tipp, mert úgysem tudjuk megmondani ezt előre. A tippadóknál fel van tünetetve hogy átlagosan mennyi tippet küldenek havonta

Adtok a tagdíjakról számlát?

Természetesen igen, mivel egy legálisan működő számlaképes vállalkozásról van szó. Mindenkinek elektronikus úton küldjük a számlát, a regisztrációkor megadott email címre.

Melyik fogadóirodában fogadhatóak a tippek?

A tippek 90%-a szinte minden fogadóirodában fogadhatóak (kivéve tippmix/pro), de mindenképpen célszerű kihasználni a legjobb fogadóriodák legmagasabb oddsait, bónuszait mivel a várható profitot ez nagyban befolyásolja hosszútávon. Ha bővebb informáciora lenne szükséged ezzel kapcsolatban, akkor erre a linkre kattintva tudsz érdeklődni!

Csak tippmixen fogadok mit tanácsoltok?

Hagyd abba a fogadást! Vagy regisztrálj valamelyik online fogadóirodához. A tippmix kis oddsai és gyenge kínálata miatt szépen lassan e fogod veszíteni a pénzed! A fogadóirodákkal kapcsolatban ezen a linken találsz információkat. “Teremtsd meg a legjobb feltételeket magadnak.”

Melyek a leggyakoribb fogadási típusok?

A leggyakrabban használt fogadási típusokat a következő linkeken találod, kérlek alaposan nézd át ezeket a blogbejegyzéseket: FogadástípusokÁzsiai hendikepGólokra fogadásTippek értelmezése  Ha esetleg még nem olvastad a Légy Profi cikket, akkor mindenképp tedd meg mivel a profi fogadás legfontosabb lépéseivel foglalkozik!