Zeusz/Gaia csoport info

Korábban a Covid miatt több olyan csoportunk is leállt amelyek nagyon közkedveltek illetve eredményesek voltak. Júliusban és augusztusban ezek jórésze újraindult, de mivel több új csoport is lett azóta, ezért optimalizálnunk kell a csoportok számát. Mivel Gaiából az egyik tippadó jelezte hogy már nem lesz augusztustól, illetve Zeusz is 1xbetre van optimalizálva ezért erre a két csoprotra esett a választás. A Zeusz csoportban lévő fehérorosz tippadót már jónéhány éve követjük, és szinte minden hónapban jó profitot szállít. Talán az egyik legjobb akivel pályafutásom során összeakadtam. De értelemszerűen minden csoportba a legjobb tippadók illetve a legjobb tippek kerülnek be!

Gaia csoport előfizetési díját csökkentettük 10,000Ft-ra. Igen, tudom hogy ez duplája a Zeusz díjának, de a tippmennyiség is növekedni fog illetve az elérhető profit is. Arra törekszem hogy a lehető legjobb csoportokat állítsam össze, tehát mindenképp minőségbeli javulás várható, akár a profitot akár a tippmennyiséget nézzük.

A Zeusz csoportba még egy hónapig ki fognak menni a tippek, tehát aki ott van, várja meg amíg lejár az előfizetése, és válasszon a többi csoport közül. Fontos hogy ne újítsd meg a Zeusz csoportot ha lejárt mert nem fogsz tippeket kapni! Akinek több havi előfizetése van a Zeusz csoportban az szeptember elsején írjon emailt és orvosoljuk a dolgot. Aki jelenleg tag a Gaia és a Zeusz csoportban is az írjon emailt, mivel mostantól a Gaia tippek kiegészülnek a Zeusz tippekkel.

További nagyon érdekes és nagyon hasznos(!) írásaink: