Ebben a cikkben a címben említett csoport aktuális havi követhetőségéről olvashatsz. Igyekszünk minél jobb feltételeket teremteni számotokra, hogy a jó tippeken kívül minden olyan információhoz hozzájussatok, amivel javítani tudjátok az eredményeteket. Azt akarjuk, hogy a profi sportfogadás széles körben elterjedjen, amit csak úgy tudnk elérni, ha hiteles és pontos információkat kaptok. Minden hónap végén ( és igyekszünk a közepén is ) kiküldünk egy kérdőívet, aminek a kitöltése csupán pár percbe telik maximum, de reális képet ad az aktuális időszakról. Ha pedig hibát látunk vagy egymásnak ellentmondó véleményeket, akkor megmutatjuk, mit kell másképp csinálni, mi az ami nem jó.


A kérdőív válaszaiból azt látjuk, hogy a követhetőség rendben volt, az emberke közel fele az összes kiküldött tippet megtudta fogadni, míg 40% valahol 80% között, a maradék 10% pedig 60% alatti arányt jelölt meg. Azt mindenképp fontos megemlíteni, hogy ugyanolyan feltételeket biztosítunk minden egyes ügyfélnek. Mindenki ugyanazon az appon, ugyanakkor, ugyanazt a tippet kapja, így ha valaki minden tippet tudott tenni valaki pedig mondjuk 10.ből 8-at(ami egyébként még jó eredmény) akkor mindenképp valamilyen egyni eltérésről van szó. Ilyen lehet az irodahasználat, a reagálási idő, a megfogadott tippek száma. Ezeket legyen szíves mindenki vezesse magának, legyen egy táblázat arról, hogy mikor mi volt megfogadva.

Mert ha a jövőben valamilyen kérdés adódik akkor nagyon jól fog jönni, hogy vannak ilyenek vezetve. Csupán napi pár perc ráfordítást igényel, de nagyon “meghálálja” magát.

Rendszerint mindenki azonnal reagált, csupán néhány ügyfél jelölt hosszabb ( 30 perces ) reagálást. Az azért már soknak mondható a legtöbb esetben. Bár a csoport 1Xbeten követhető leginkább, ami később változtatja az oddsokat a legtöbb irodához képest, de azért a fél óra az szerintünk sok. Akik ezt jelölték legyenek szívesek és próbáljanak gyorsabban reagálni ha lehetőségük van rá, mert inél gyorsabban fogadsz, annál jobb feltételeket temetezs meg magadnak és annál több pénzt keresel.

A jó tippek onnan ismerhetőek fel, hogy idővel esnek az oddsaik. Ha rosszak lennének, esélytelenek, akkor még órák elteltével is ugyanolyan maradna mint ahogy kiküldtük, de szerencsére pont az ellenkező figyelhető meg 🙂 Így ha arra az 5-15 másodpercre míg megfogadtok egy tippet, szabaddá teszitek magatokat és reagáltok az értesítésekre, sokkal jobb feltételek mellett tudtok fogadni. Persze azt is megértjük, hogy vannakolyan élethelyzetek amikor nem lehet egyből reagálni és fogadni, de ha nagyon sokszor előfordul hogy lassan tudjátok tenni őket, akkor célszerű más szolgáltatást választani, ahol a lassabb fogadás is belefér. ( ilyen például az Ártemisz vagy a Héliosz )

Az irodákat tekintve szinte mindenki 1Xbetet és Bet365-öt használ. A tippek nagy része 1xbetre jön így van amit nem lehet Beten tenni, de ha valakinek nincsl ehetősége 1Xbete használni, akkor tudjuk javasolni a C-Bet és MalinaSport irodákat, amik nagyon jól tudnak jönni. Emellett ne felejtkezzünk meg arról sem, hogy a kiküldött mérkőzések nagy része megtalálható 18Beten és SportMarketen, amik nem limitálják a nyerő fogadók számláit 🙂 Úgyhogy érdemes nyitott szemmel járni!

Azt látjuk, hogy tudtátok tenni a tippeket és mindenki profitban zárt, amely rendkívül jó hír. Azok pedig, akik lassan tudtak fogadni, legyenek szívesek reálisan viszgálni az eredményüket a fenti instrukciók szerint és ha segítségre van szükségük, akkor nyugodtan keressenek minket e-mailen, hogy megnézzük mi lenne számokra a legjobb megoldás.

A csoportba kikerülő kosár tippek gyorsabban változhatnak, de 2-3 pontos eltéréssel nyugodtan fogadhatjátok, akkora érték van bennük! Júliusban közel 70 tipp került ki, amivel az elért eredmény nagyon jónak mondható. A havi átlagos tippmennyiségtől valamivel kevesebb a tippmennyiség, de ne felejtsétek el legyetek szívesek, hogy csak úgy mint a havi hozam, ugyanúgy a tippmennyiség is ingadozik, ez teljesen a kínálattól függ. Nem az a célunk hogy állandóan fogadjunk, hanem csak akkor, amikor valóban indokolt, felesleges plusz kockázat nélkül. Így mindenképp úgy célszerű vizsgálni az eredményeket, ha több hónapon keresztül követitek a szolgáltatást.

Statisztika:

A következő hónap elején kiírt profit némiképp változhat, ugyanis a citrommal jelölt mérkőzések még nem zárultak le.

Az alábbi szöveges visszajelzések jöttek tőletek:

“Sziasztok Héliosz & Zeusz csoporttal 26 tét profitom lett. Köszönöm, csak így tovább.”

Válasz: Gratulálunk, fantasztikus eredmény! Köszönjük szépen a megtisztelő bizalmat.

“Pontosabb tippek.Több fogadò iroda ajánlatàt küldjèk” 

Válasz: Pontosabb tippek alatt mit ért a kedves kitöltő? Illetve a több fogadóiroda ajánlata sem teljesen egyértelmű, legközelebb legyen szíves kicsit bővebben kifejteni a gondolatait. Valószínűleg arra gondolhatott , hogy a több iroda szorzója legyen kiírva a tippek alá. Viszont azt fontos megérteni, hogy ez nem a mi dolgunk. Mi kiküldjük azon az oddson, amin a kiküldés pillanatában fogadható, ott, ahol a csoport leírás is írja hogy fogadni kell. Ha szeretnéd megnézni, hogy más irodák milyen szorzókat adnak, az mindenképp egyéni dolog, erre nekünk sem kapacitásunk, sem lehetőségünk nincs. Viszont tudjuk ajánlani az oddsportal.com oldalt, amely megteszi helyetted és kilistázza a fogadási opciókat, a hozzájuk tartozó szorzókkal. Bár nem minden bajnokság van fent, de azért a többség igen. 🙂 A pontosabb tippek alatt pedig a találati arányra gondolsz? – Mert ha igen, akkor nagyon fontos kiemelni, hogy a szolgáltatásainkban a világ legjobb tippadói kapnak helyet. Matematikailag nézve 60% körüli találati arány érhető el hosszú távon és ezzel érünk el rendszeres profitot. Ennél többet nem lehet elérni hosszú távon, ha valahol ilyet olvasol ott felmerül a csalás vagy hozzánemértés gyanúja. Az asó írásainkat olvasd el légy szíves, nagyon sok hasznos info van bennük!

“Eddig szuper”

Válasz: Köszönjük szépen a visszajelzést!

“kevesebb Fehérorosz meccset”

Válasz: Mindig arra kell fogadjunk, amiben érték van. Még a sportág is teljesen mindegy, hiszen ezt nem élvezetből csináljuk, hanem hogy pénzt keressünk. Ha a Fehérorosz mérkőzésekben lát értéket a tippadó, akkor arra küldi ki a tippeket és azokat kell fogadni, itt egyéni döntéshozatalra vagy szelektálásra nincs szükség, mert abból csak a baj következik. Ezeket a tippeket nagyon komoly adatbázisok ismeretében és olyan belső infók meglétével adják a főállású szakemberek, ami nagyon nem elhanyagolható tényező és pont ez az, ami megkülönböztet minket a szerecsejátékosoktól. Kérlek ne kövesd el azt a hibát, hogy arra fogadsz ami élvezetet nyújt számodra, mert az maximum hobbi fogadóknak jó, nekünk, profi fogadóknak semmiképp sem.

“Szuperek vagytok, menjünk tovább!” 

Válasz: Köszönjük szépen a megtisztelő bizalmat, így van, fosszuk ki az irodákat a jövőben is! 🙂

“Betre nehéz átformálni a tippeket, Illetve átformálva már nem biztos hogy jön. Számomra kevés na tipp (Zeusz), szóval nagyobb/gyakoribb csomagra váltok. Eddig 10/7 találati ráta, ami egész jó.” 

Válasz: Mindenképp regisztrálj C-Bet és MalinaSport irodákat is kérlek, mert habár Beten van hogy nehéz fogadni a tippe kegy részét, de rendszerint az előbb említetteknél fent szoktak lenni.

Köszönjük szépen mindenkinek a bizalmar, illetve hogy elmondtátok a véleményetek, eredményetek! 

További nagyon érdekes és nagyon hasznos(!) írásaink: