Ebben a cikkben a címben említett csoport aktuális havi követhetőségéről olvashatsz. Igyekszünk minél jobb feltételeket teremteni számotokra, hogy a jó tippeken kívül minden olyan információhoz hozzájussatok, amivel javítani tudjátok az eredményeteket. Azt akarjuk, hogy a profi sportfogadás széles körben elterjedjen, amit csak úgy tudnk elérni, ha hiteles és pontos információkat kaptok. Minden hónap végén ( és igyekszünk a közepén is ) kiküldünk egy kérdőívet, aminek a kitöltése csupán pár percbe telik maximum, de reális képet ad az aktuális időszakról. Ha pedig hibát látunk vagy egymásnak ellentmondó véleményeket, akkor megmutatjuk, mit kell másképp csinálni, mi az ami nem jó.


A Visszajelzésekből is azt látjuk, hogy tehetőek voltak a tippek. A kiküldés előtt mindig ellenőrizzük a szorzókat, illetve rendszerint a fogadóirodák fogadószelvényéből másoljuk ki az információkat, így ha kellő gyorsasággal reagáltok, akkor ezeken az értékeken lehet fogadni. Ez azért fontos, mert ha jó tippeket fogadtok, akkor biztosan esni fognak a szorzók idővel. Ha rossz tippeket fogadtok, amiknek nem túl nagy az esélye hogy bejönnek, azoknál stabilak lesznek órák/napok elteltével is, így ez egy nagyon jó lehetőség, hogy felmérjétek, milyen minőségű előrejelzésekhez fértek hozzá.

Mindenki legyen szíves a lehetőségeihez mérten a lehető leggyorsabban fogadni, hogy a lehető legjobb szorzókat csíphesse el. Ha mondjuk egy nagyobb távot vizsgálunk ( például 200-500 megfogadott tippet ) akkor már a minimális eltérések miatt is olyan profitkülönbséget lehet megfigyelni, ami nagyon nem mindegy. Egy fogadás leadása pedig nagyjából 10-15 másodpercet vesz igénybe, úgyhogy szerencsére ez sem túl sok munka.

Szinte mindenki Bet365 és 1Xbet irodákat használ, amely fantasztikus hír, hiszen ezek az oldalaknagyon széles kínálattal rendelkeznek, könnyen megtalálhatóak a tippek és mi is úgy küldjük ki őket, hogy lehetőségetek legyen ezeknél az oldalaknál megfogadni. A reagálási idő is rendben van szinte mindenkinél, perceken belül tud fogadni a többség, amely nagyon jónak mondható. ( Akiknek a reagálásuk 1 percen belüli és úgy érzik, hogy szeretnék majd valamelyik vip csoportunkhoz tartozni, mindenképp javasoljuk az Élő tippek csoportot )

A cikk alján lévő belinkelt bejegízéseket feltétlen olvassátok el legyetek szívesek mert nagyon fontos információkat artalmaznak, akiket muszáj betartani! 🙂

Köszönjük szépen mindenkinek a felénk táplált pozitív és korrekt hozzáállást, örülünk hogy a többségetek nagyon elégedett és hogy pénzt tudott keresni. A VIP szolgáltatásoknál is arra törekszünk, hogy rendszeres és magas jövedelemre tehessetek szert. Aki a 30 napos teszt szolgáltatással elégedett, biztos hogy a VIP csoportokkal is az lesz!

Statisztika:

 

 

“Lehetne több papír alapon levő fogadás Mivel nem használok bankkártyát. Illetve ami fogadható volt kinai kosárlabda ott nem jöttek a nyertes tippek sajnos”

Válasz: Papiron ne fogadj, vagy ha csak Tippmixen szeretnél akkor inkább csak szurkolj, pénzt semmiképp se “fektess” be mert nem leszel boldog, az biztos, és ebben csak segítőszándék van. Ha nem használsz bankkártyát, akkor csináltatni kell egy elektornikus pénztárcát, feltölteni és lehet fogadni. Ezek pár perc alatt megvannak, élj vele ha szeretnél fogadni, mert ezek alap és szükséges dolgok a profi sportfogadás során ( Link: https://protipsters.eu/legy-profi/ ) Azt nem tudjuk, hogy hány kínai kosár meccset tudtál tenni Tippmixen, valószínű nem sokat, így ez nem túl reprezentatív, illetve amúgy sem lenne az, ha az összeset tudtad volna tenni. Lehet hogy az elmúlt időben a csatlakozásod óta nagyobb arányban jelentkeztek vesztes fogadások ennél a bajnokságnál, de ez természetes, mert a fogadás során variancia van. Mi 60-65%-os találati arány mellett érünk el rendszeres profitot. Aki azt mondja, hogy hosszú távon ezeknél az arányoknál többet tud teljesíteni és valóban rentábilisnek maradni ( tehát nem arról van szó hogy 1.02-es és hasonló oddsos fogadásokat tesz ) az valószínű vagy túlóz, vagy túl kis mintából szűri le ezt a véleményt. Mi évek óta fogadunk, szerencsére nagyon jó eredményekkel ( például: https://protipsters.eu/2018/10/19/450-000ft-profit-egy-honap-alatt-sportfogadassal-limitalt-szamlan/ ) és tudjuk hogy mi az ami elérhető és mi az, ami már nem. Ha azt gondoltad, hogy csatlakozol és minden tipp bejön vagy mondjuk a 90%-a bejön, vagy hogy pár napból vagy hétből ilyen következtetést le lehet vonni, az sajnos csalóka, mert ezt így nem lehet. Ezt is segítő szándékkal írjuk, mindenképp olvasd el légy szíves a lenti cikkeket.

“Még csak 1 hete használom az ingyenes tippeket ezért a rövid idő miatt nem annyira releváns a visszajelzésem.”

Válasz: Valóban kicsi a minta, de nagyon köszönjük hogy vetted a fáradtságot és kitöltötted!! 🙂

“Magyarul jöjjenek a tippek.Legyen benne több foci.Meg legyen nagyobb téttel bìrò fogadàs”

Válasz: A legtöbb iroda nem is tud magyarul, így nem lehet elkerülni, hogy pár angol szót megjegyezzen az ember. Igyekszünk magyarul is kiírni a tippek jelentését, de az angol nyelv nagyon de nagyon miniimális szinten kötelező a fogadóknak. De itt tényleg nem kell nagy dolgokra gondolni, a Google Fordító búven elég, sőt, csak néha van rá szükség ha a lenti linkeket elolvasod. 🙂 Másrészről ne rohanj annyira kérlek, ha a nagy tét alatt azt érted, hogy több száz euróval fogadnál egy mérkőzésre, semmi gond, ilyenre is van lehetőség nálunk, mert a nagy ligások tehetőek nagyobb tétekkel, de mindenképp azt javasoljuk hogy kis tétekről indulva tapasztald meg a fogadást és építs fel megfelelő tőkét és majd utána célszerű nagyon nagy tétekkel fogadni, amikor már nem lesz lehetőséged Európai irodáknál fogadni ( mint pl a Bet365 ) Ha a válaszban új információk szerepeltek, akkor szintén csak azt tudjuk tanácsolni, hogy a lenti írásokat olvasd el. Harmadrészt pedig a teszt csoportba kiküldött tippeket lehet rakni 8-10e ft-tal is ha a tőkéd engedi. Azért valjuk be őszintén, az sem “rossz” , jó pénzt lehet vele keresni. Nem fejtetted ki bővebben hogy mire gondolsz, de ha esetleg az a kép élt benned, hogy csak pár száz forinttal lehet tenni ezeket, akkor az nem helytálló.

Az utolsók pedig:

“Hajrá!”
“Köszönöm a tippeket :)”
Válasz: Köszönjük nektek is a visszajelzéseket!

További nagyon érdekes és nagyon hasznos(!) írásaink: