Ebben a cikkben a címben említett csoport aktuális havi követhetőségéről olvashatsz. Igyekszünk minél jobb feltételeket teremteni számotokra, hogy a jó tippeken kívül minden olyan információhoz hozzájussatok, amivel javítani tudjátok az eredményeteket. Azt akarjuk, hogy a profi sportfogadás széles körben elterjedjen, amit csak úgy tudnk elérni, ha hiteles és pontos információkat kaptok. Minden hónap végén ( és igyekszünk a közepén is ) kiküldünk egy kérdőívet, aminek a kitöltése csupán pár percbe telik maximum, de reális képet ad az aktuális időszakról. Ha pedig hibát látunk vagy egymásnak ellentmondó véleményeket, akkor megmutatjuk, mit kell másképp csinálni, mi az ami nem jó.


A hónapban megfelelő tippmennyiség volt, követhető feltételek mellett, de a természetes variancia jelen volt. A  csoportba kikerülő tippekben igen nagy érték van, de egy mérkőzés kimenetelét számos olyan tényező befolyásolhatja, amikre nem tudunk felkészülni. Ez lehet akár egy bírói döntés, vagy egy nem várt forma, esetleg egy lesérülés stb. Viszont az tény, hogy ha mindig az esélyekre fogadunk, akkor hosszú távon ( hónapok alatt ) teljesül az a nyerési arány, amivel a megfelelő szorzókkal rendszeres profitra tehetünk szert. Voltaképp ez is matematika és valószíűségszámítás, csak éppen a sportfogadáson belül. Hogy ez mennyire működik? – Több éve dolgozunk már és ügyfelek százainak az eégedett véleményét láthatod a weboldalon. ( link lent )

Az viszont probléma lehet ha nem megfelelő téteket alkalmaz valaki és akkor amikor nyerő sorozat van, akkor nagyon jó érzéssel tölti el a fogadás, azt látja hogy a befektetése gyarapszik, de amint a vesztes tippek torlódnak fel, egyből túl nagy mértékben csökken a tőkéje, vagy nem fogadja meg a tippeket, esetleg saját elgondolás szerint variál rajtuk, aminek borítékolható hogy mi lesz a vége.. Így legyen szíves mindenki – és most itt kimondottan az új tagoknak szeretnénk segtséget nyújtani, akik még esetleg ezt nem tapasztalták meg – a “lassan járj, tovább érsz” elvet követve olyan tétkezelés mellett fogadni, aminél sem pszichológiai tényező nem állja útját a helyes fogadásnak, sem a rosszul megválasztott tétek miatt bekövetkező bankroll égetés.

Mi igyekszünk minden feltételét megteremteni annak, hogy magas és rendszeres bevételre tehessetek szert, de legyetek szívesek pontosan betartani a leírtakat, mert máskülönbena profi sportfogadásból gyorsan a szerencsejátékos kategóriába lesz a váltás, amiből túl sok jó nem fog kisűlni. Mindenki legyen szíves és úgy fogadja a tippeket, ahogyan azokat kiküldjük. A világ legjobb partnereivel dolgozunk akik nagyon sok munkával, nagyon részletes adatbázisokkal és kapcsolati rendszerrel döntik el, hogy mire kell fogadnunk. Ez pedig nem margetink szöveg, hisz ti is láthatjátok, hogy ha túl lassan reagáltok, akkor milyen komoly mértékben esnek az oddsok. Ez nem véletlen, ebből is látszik hogy tényleg nagy érték van bennük, jók. De bármennyire is esélyes egy meglátás, mindegyik nem fog nyerni, ha pedig valahol ilyet olvastok, akkor az biztosan átverés. Hosszú távon 60-65% közötti találati aránnyal érünk el rendszeres bevételt, de ezek váltakozó időszakokban jelentkeznek.

A következő hónapban folytatás következik, és csak úgy mint korábban, a jövőben is igen komoly eredményeket lehet elérni a Boreasz követésével! 🙂

 

Statisztika:

 

A következő hónap elején kiírt profit némiképp változhat, ugyanis a citrommal jelölt mérkőzések még nem zárultak le.

További nagyon érdekes és nagyon hasznos(!) írásaink: