Ebben a cikkben a címben említett csoport aktuális havi követhetőségéről olvashatsz. Igyekszünk minél jobb feltételeket teremteni számotokra, hogy a jó tippeken kívül minden olyan információhoz hozzájussatok, amivel javítani tudjátok az eredményeteket. Azt akarjuk, hogy a profi sportfogadás széles körben elterjedjen, amit csak úgy tudnk elérni, ha hiteles és pontos információkat kaptok. Minden hónap végén ( és igyekszünk a közepén is ) kiküldünk egy kérdőívet, aminek a kitöltése csupán pár percbe telik maximum, de reális képet ad az aktuális időszakról. Ha pedig hibát látunk vagy egymásnak ellentmondó véleményeket, akkor megmutatjuk, mit kell másképp csinálni, mi az ami nem jó.


Sokféle számot adtatok meg, a kitöltők közel kétharmada minimum a 90%-át tudta fogadi, bár a legtöbben az összeset, míg a maradék egyharmad 60% alatt és 80% között. Amikor ilyen eltérés van az arányokban, akkor biztosra lehet venni, hogy az ügyfelek reagálási idejében és/vagy irodahasználatában van komoly eltérés, ami kihatással van a megfogadott tippek arányára is. Más magyarázat nem lehet, hiszen mindenki ugyanazon az appon keresztül, ugyanazokat a tippeket, ugyanakkor kapja. Így ha sokan az összes tippet tudták fogadni, akkor fogadhatóak voltak. Persze azt is tudjuk, hogy munka mellett és a napi elfoglaltságok tengerében nem egyszerű az értesítésekre figyelni, de a profi sportfogadás ezzel jár. Ha jelez a telefon, akkor törekedni kell arra, hogy a lehető legrövidebb időn belül tudjunk fogadni és szabaddá tegyük magunkat arra a 10-15 másodpercre amíg felhelyezzük rá a megfelelő tétet.

A reagálási időre adott válaszok legalábbannyira vegyesek, mint a megfogadott tippek aránya, így ez egy újabb jel arra vonatkozóan, hogy szoros kapcsolat van köztük. Nagyjából ugyanannyian reagáltak 15 percen belül, mint ahányan az összes tippet tudták fogadni. Akik pedig minél lassabb időt adtak meg, annál kevesebbet tudtak megfogadni. Voltak akik 60 Perc felett tettéka mérkőzéseket, amik nagyon soknak mondhatóak. Persze ezek nagyobb ligás mérkőzések és nem kell annyira gyorsnak lenni mint a kis ligás társaiknál, de azért ez már itt is sok. Ennyi idő alatt már túl nagy mértékben tudnak változni a szorzók, amik ellehetetleníthetik a fogadást.

Másrészről ide olyan fogadásokat teszünk ki, amik elérhetőek az ázsiai irodáknál, amik nem limitálják a nyerő fogadókat. Ezzel szemben pedig a többség Európaiakon fogadja őket, ami nem feltétlen baj, ha az a cél, hogy a számlák élettartamát kitolják, viszont ebben az esetben el kell fogadni, hogy rosszabb oddson lehet tenni őket, mint ázsiain. Hogy ez mekkora eltérést jelent? – Változó, általában nem túl sokat, van hogy pár századot, esetleg fél tizedet, kisebb részt akár többet. Viszont ha egy nagyobb távot nézünk, mondjuk 200 vagy 300 megfogadott nyertes tippet, akkor bizony látjuk, hogy nagyon sokat számít ez az odds különbség, hisz sokkal több pénz kereshető akkor is, ha csupán ennyivel fogadunk jobb szorzókon. Ha pedig egy negatívabb időszakról van szó, ahol a vesztes fogadások torlódnak fel éppen, akkor a veszteség csökkenthető azáltal, hogy a nyertes fogadások átlag szorzója magasabb.

A kérdőívből azt látjuk, hogy vannak akik rendszertelenül választják meg a tétjeiket, illetve szelektálnak a mérkőzésekből, nem fogadják meg mind. Ez alapvetően is egy óriási probléma, főleg hogy egy nagy ligs szolgáltatásról van szó, ahol különösen törekedni kellene arra, hogy lemásoljuk a tippadók munkáját, a lehető legtöbb tippet megfogadjuk, a lehető legjobb feltételek mellett. Legyetek szívesek és olvassátok el a cikk alján lévő írásokat, nagyon fontosak !!

(-)15 és (+)11 tét volt a szélső véglet, ami nagyon érdekes, hiszen ekkora veszteség indokolatlan, mert az összes tag jobb eredményt ért el, ahogyan mi is azt látjuk a statisztikából hogy ekkora csökkenés nem volt, másfrészt a (+)11 pedig indokolatlanul soknak tűnik. Aki ezt jelölte meg, lehet hogy nem a hónap legelejétől követte a szolgáltatást vagy véletlen rossz értéket adott meg. Bár az is elképzelhető ( és reméljük erről van szó ) hogy a világ legszerencsésebb embere, és csak a nyertes fogadásokat tette meg a hónapban, ezért jött ki neki ekkora nyereség.

Mindenesetre a többség vagy a csoport statisztikájából olvasható veszteség körül ért el, vagy minimális profitban zárt, így mi is ehhez viszonyítjuk a júliusi elérhető eredményeket. Akinek nagyban eltért a profitja az itt olvasható számoktól, legyen szíves írja össze a fogadásait és ellenőrizze le, hogy hány tippet fogadott meg és milyen oddson, illetve különösen nagy hangsúlyt kell fektetni a fogadóirodákra és a reagálási időre, mert valamilyen egyéni probléma biztosan volt.

Nagy ligás csoportoknál jóval nagyobb lehet a variancia és a veszteséges/stagnáló időszakokból is több van, így mindenki olyan tétkezelést alkalmazzon, amit el tud viselni. Azért van nagyobb variancia, mert a tippadóknak sokkal nehezebb dolguk van, jobban ismerik a várható kimeneteleket az irodák, mint a kisebb bajnokságokban, így nehezebb “fogást találni” rajtuk. Természetesen megfelelő hozamot érünk el a nagy ligás szolgáltatásokkal is, de mindenképp hosszú távon kell viszgálni az eredményeket, mert akkor fogtok reális képet kapni!

Statisztika:

A következő hónap elején kiírt profit némiképp változhat, ugyanis a citrommal jelölt mérkőzések még nem zárultak le.

“Természetes variancia. Alapvetően, továbbra is jónak gondolom a csoportot, de nyilván mínuszos hónapnál nem lehetek “nagyon” elégedett. 😀 (Ezért jelöltem közepest)”

Válasz: Köszönjük szépen a hozzáállást, igen, egy természetes varianciáról van szó, de aggodalomra semmi ok, csak úgy mint régen, úgy most is ledolgozzák a tippadó, csak követni kell őket folyamatosan! 🙂

“Nem volt teljes hónapom, csak 1 hete vagyok előfizető a szerint töltöttem ki a kérdőívet.”

Válasz: Köszönjük szépen hogy jelezted, és hogy megosztottad velünk!

“Sajnos 17 éig nem kaptam meg a tippeket ezért nem tudtam fogadni.”

Válasz: Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megnézhessük mi volt a probléma. Köszönjük!

Mindenkinek köszönjük szépen a megtisztelő bizalmat! Az új követőknek mindenképp azt javasoljuk, hogy hosszú távo kövessék a szolgáltatást, mert akkor fognak jönnin az eredmények. Persze nem túl szerencsés, hogy pont egy negatív időszakban csatlakoztak, de ez semmiképp sem szabad hogy kedvüket szegje, mert ez egy olyan alapvetés, ami az egész profi sportfogadásra jellemző. Ne feledjétek:

“Türelem. Fegyelem. Figyelem” — és jönni fognak az eredmények!

További nagyon érdekes és nagyon hasznos(!) írásaink: