Ebben a cikkben a címben említett csoport aktuális havi követhetőségéről olvashatsz. Igyekszünk minél jobb feltételeket teremteni számotokra, hogy a jó tippeken kívül minden olyan információhoz hozzájussatok, amivel javítani tudjátok az eredményeteket. Azt akarjuk, hogy a profi sportfogadás széles körben elterjedjen, amit csak úgy tudnk elérni, ha hiteles és pontos információkat kaptok. Minden hónap végén ( és igyekszünk a közepén is ) kiküldünk egy kérdőívet, aminek a kitöltése csupán pár percbe telik maximum, de reális képet ad az aktuális időszakról. Ha pedig hibát látunk vagy egymásnak ellentmondó véleményeket, akkor megmutatjuk, mit kell másképp csinálni, mi az ami nem jó.


A kérdőív kitöltői arról adtak számot, hogy a tippek követhetősége rendben volt, mindenki a 80% feletti opciót jelölte be és szerencsére voltak olyanok is ( 30% ) akik a kiküldött meglátások 100%-át tudták fogadni. Ezek nagyon jó számok, hiszen aprofi sportfogadás során elengedhetetlen a megfelelő reagálási idő biztosítása. Persze az tény, hogy nem lehet minden egyes másodpercben fogadni, viszont ha azt vesszük alapul, hogy egy fogadás leadása átlagosan 10-15 másodpercet vesz igénybe, akkor azért igen szerencsés a helyzet, még akkor is, ha tippekben gazdag az adott időszak.

Júliusban közel 200 tipp került ki, így a tippmennyiség megfelelő volt, sőt, nagyon jó, ráadásul a szorzók sem estek be olyan gyorsan. Néha előfordulhatott gyorsabb csökkenés, de ez természetes, mindegyik profi tippadónál előfordul, ebből is látszik, hogy mekkora esélyekkel rendelkeznek. Az alábbi segédletben leírtak szerint ( https://protipsters.eu/2020/07/24/gai-csoport-helyes-fogadas-utmutato/ ) ha gyorsan esik egy fogadási opció, akkor a megfelelő szabályt betartva el lehet térni tőle, mert akkora értéket képvisel.

Mindenki 5 percen belül reagált ami fantasztikus, teljesen ideális a csoport követéséhez. A fogadóirodákat tekintve az 1Xbeté a főszerep, de jó látni, hogy brókeren és 18bet-en is fogadnak sokan, amik nem limitálják a nyerő fogadókat. Ez már csak azért is örvendetes, mert a tippek igen nagy része tehető ezeknél az irodáknál, ami kitűnő lehetőséget biztosít a nagyobb téttel fogadók számára is.

Az 1Xbeten kívül jók tudnak lenni a C-Bet és MalinaSport irodák is, amik habár limitálnak idővel, de nagyon jó kínálattal rendelkeznek, valahol a Bet365 és az 1Xbet között helyezkednek el ilyen téren.

A hónapban megfelelő tippmennyiség volt, követhető feltételek mellett, de a természetes variancia jelen volt. Fentebb már említettük, hogy a csoportba kikerülő tippekben igen nagy érték van, de egy mérkőzés kimenetelét számos olyan tényező befolyásolhatja, amikre nem tudunk felkészülni. Ez lehet akár egy bírói döntés, vagy egy nem várt forma, esetleg egy lesérülés stb. Viszont az tény, hogy ha mindig az esélyekre fogadunk, akkor hosszú távon ( hónapok alatt ) teljesül az a nyerési arány, amivel a megfelelő szorzókkal rendszeres profitra tehetünk szert. Voltaképp ez is matematika és valószíűségszámítás, csak éppen a sportfogadáson belül.

Az viszont probléma lehet ha nem megfelelő téteket alkalmaz valaki és akkor amikor nyerő sorozat van, akkor nagyon jó érzéssel tölti el a fogadás, azt látja hogy a befektetése gyarapszik, de amint a vesztes tippek torlódnak fel, egyből túl nagy mértékben csökken a tőkéje, vagy nem fogadja meg a tippeket, esetleg saját elgondolás szerint variál rajtuk, aminek borítékolható hogy mi lesz a vége.. Így legyen szíves mindenki – és most itt kimondottan az új tagoknak szeretnénk segtséget nyújtani, akik még esetleg ezt nem tapasztalták meg – a “lassan járj, tovább érsz” elvet követve olyan tétkezelés mellett fogadni, aminél sem pszichológiai tényező nem állja útját a helyes fogadásnak, sem a rosszul megválasztott tétek miatt bekövetkező bankroll égetés.

Mi igyekszünk minden feltételét megteremteni annak, hogy magas és rendszeres bevételre tehessetek szert, de legyetek szívesek pontosan betartani a leírtakat, mert máskülönbena profi sportfogadásból gyorsan a szerencsejátékos kategóriába lesz a váltás, amibúl túl sok jó nem fog kisűlni. Mindenki legyen szíves és úgy fogadja a tippeket, ahogyan azokat kiküldjük. A világ legjobb partnereivel dolgozunk akik nagyon sok munkával, nagyon részletes adatbázisokkal és kapcsolati rendszerrel döntik el, hogy mire kell fogadnunk. Ez pedig nem margetink szöveg, hisz ti is láthatjátok, hogy ha túl lassan reagáltok, akkor milyen komoly mértékben esnek az oddsok. Ez nem véletlen, ebből is látszik hogy tényleg nagy érték van bennük, jók. De bármennyire is esélyes egy meglátás, mindegyik nem fog nyerni, ha pedig valahol ilyet olvastok, akkor az biztosan átverés. Hosszú távon 60-65% közötti találati aránnyal érünk el rendszeres bevételt, de ezek váltakozó időszakokban jelentkeznek.

Statisztika:

A következő hónap elején kiírt profit némiképp változhat, ugyanis a citrommal jelölt mérkőzések még nem zárultak le.

Mindenkinek a szíves türelmét szeretnénk kérni, a fentiek betartása mellett, hiszen a szolgáltatással nagyon komoly eredményeket lehet elérni a jövőben is, csak úgy mint az előző hónapokban. Akinek pedig a statisztikától nagy mértékben eltér a saját eredménye, ő legyen szíves és írja össze a fogadásait és hasonlítsa össze az általunk mellékelttel. Valószínűleg vagy kimaradt sok tipp, vagy valamilyen fogadási probléma állhat a háttérben, amik rendszerint egyből kiütköznek egy ilyen összehasonlítás során. Természetesen ha valaki nem jönne rá így sem és segítségre van szüksége, akkor keressen minket és segítünk!! 🙂

További nagyon érdekes és nagyon hasznos(!) írásaink: