Ebben a cikkben a címben említett csoport aktuális havi követhetőségéről olvashatsz. Igyekszünk minél jobb feltételeket teremteni számotokra, hogy a jó tippeken kívül minden olyan információhoz hozzájussatok, amivel javítani tudjátok az eredményeteket. Azt akarjuk, hogy a profi sportfogadás széles körben elterjedjen, amit csak úgy tudnk elérni, ha hiteles és pontos információkat kaptok. Minden hónap végén ( és igyekszünk a közepén is ) kiküldünk egy kérdőívet, aminek a kitöltése csupán pár percbe telik maximum, de reális képet ad az aktuális időszakról. Ha pedig hibát látunk vagy egymásnak ellentmondó véleményeket, akkor megmutatjuk, mit kell másképp csinálni, mi az ami nem jó.


A megfogadott tippek igen sokféle arányban jelentkeztek a visszajelzések alapján. Volt aki a tippek 80/-át tudta tenni és volt, aki 60% alatt. Nagyon fontos, hogy mindenki ugyanakkor kapja a tippeket, ugyanazokat, ugyanazon az appon, így ha többen is jobb eredményről számoltak be, akkor elérhető volt, mindenképp valamilyen egyéni eltérés okozhatta a különbséget. Ilyen lehet például a különböző reagálási idő biztosítása vagy eltérő irodahasználat.

A csoport követhetősége júliusban nem volt teljesen megfelelő, biztosan emlékeztek hogy átalakításon is átesett. A kellemetlenségekért elnézést kérünk, igyekszünk olyan feltételeket biztosítani, amikkel a lehető legjobb eredményeket tudjátok elérni. A felmerült problémák miatt mindenkinek, akinek a következő 3 héten belül jár le az előfizetése, lehetősége van egy 20%-os kupont igényelni, amit a csoport megújításra használhat fel. Ennek az igénylése e-mailen keresztül történik, így legyetek szívesek az info@protipsters.eu -ra írjátok és küldünk. 

A csoportba már csak pre ( mérkőzés előtti ) tippek kerülnek ki, így az sem probléma ha valaki nem tud egyből reagálni, mert rendszerint percekkel később is elérhetőek a meglátások. Viszont voltak akik 5-15 perces intervallumot adtak meg, ami már azért soknak mondható. Főleg azért is mert egy mérkőzés itt 4-5 percig tart, így ha pont olyan pre tipp jön ami nem sokára kezdődik, akkor esélyes hogy lemarad róla az ügyfél. ( de azért az esetek többségében órákkal hamarabb kiküldi a tippadó őket ) Másfelől mivel jó tippeket fogadunk, ezért idővel esni fognak az oddsok, így mindenkit megkérünk arra, hogy a lehetőségeihez mérten próbáljon a lehető leggyorsabban fogadni, mindenképp perceken belül. Ha pedig ez nem megoldható, akkor inkább olyan szolgáltatást kellene választani, aminél lassabb reagálás is belefér. Ilyen például a Héliosz, Ártemisz csoportok.

Az irodákat tekintve szinte mindenki az alábbi kombinációkat használja: Bet365 és 18Bet és 1Xbet. A tippek alapvetően Bet365-re jönnek, de kisebb részt tehetőek 18Bet-en(ami nem limitál) és 1Xbeten is, ami limitál de ettől függetlenül használható iroda. Páran bejelölték a Tippmixet is, de reméljük hogy csak viccből, hiszen ha valamit, akkor pont a Tippmixet nem tudjuk használni, kb. semmire. Annyira alacsonyak a szorzók és annyira gyér a kínálat, hogy hosszú távon nem lehet rentábilis. Viszont jöjjön pár pozitív példa: A c-Bet és MalinaSport irodáknál szintén elérhető elég sok e-sport tipp, és ezek is használható irodák, így ha szükség van még bukira, akkor mindenképp jól jöhetnek.

(-25) és (+)15 tét közötti értékeket jelöltetek meg, ami furcsa, hiszen a tippadó10 tét körüli profitot ért el. Aki ennél jobb eredményt ért el, valószínűleg pont szerencsés volt és pár vesztes fogadás kimaradt, vagy nem a hónap elejétől követte. Aki pedig 25 tét veszteséget, ő legyen szíves és írja össze a megfogadott tippjeit egy táblázatba és vesse őket össze a miénkkel. Persze azt megértjük, hogy voltak olyan tippek amik nem voltak fogadhatóak, de jelen esetben arról van szó, hogy az ügyfelek többsége által elért eredményektől maradtak el, azaz attól, amit szinte mindenki bejelölt. Ebből gondoljuk, hogy valamilyen egyéni eltérésről lehet szó.

Tudjuk, hogy a júliusi hónap nem a legerősebb, de legyetek szívesek szem előtt tartatni, hogy a hozam csak úgy mint a tippmennyiség, havi szinten ingadozik. Akkor lehet reális képet kapni, ha több hónapot vizsgálunk, mert akkor teljesül a csoport részletes leírásában olvasható átlag tippmennyiség és hozam. Viszont jó hír, hogy ezeknél a tippeknél évente egy-két gyengébb és stagnáló időszak van, így nem túl sűrűn fordul elő. Legyetek szívesek kellő türelemmel vizsgálnni az eredményeket és akkor az eddigiekhez hasonlóan komoly bevételre tehettek szert! Ezt leginkább azok tudják, akik már régóta megtisztelnek a bizalmukkal, így leginkább azoknak hivnánk rá a figyelmet, akik most csatlakoztak.

Statisztika:

A következő hónap elején kiírt profit némiképp változhat, ugyanis a citrommal jelölt mérkőzések még nem zárultak le.

A szöveges visszajelzésekre fentebb válaszoltunk, köszönjük szépen mindenkinek, aki visszajelzésével hozzájárul a szolgáltatás minőségének tökéletesítéséhez!

A következő hónapokat ismételten komoly eredményekkel kívánjuk zárni, tartsatok velünk, nyerjünk együtt!

További nagyon érdekes és nagyon hasznos(!) írásaink: