Ebben a cikkben a címben említett csoport aktuális havi követhetőségéről olvashatsz. Igyekszünk minél jobb feltételeket teremteni számotokra, hogy a jó tippeken kívül minden olyan információhoz hozzájussatok, amivel javítani tudjátok az eredményeteket. Azt akarjuk, hogy a profi sportfogadás széles körben elterjedjen, amit csak úgy tudnk elérni, ha hiteles és pontos információkat kaptok. Minden hónap végén ( és igyekszünk a közepén is ) kiküldünk egy kérdőívet, aminek a kitöltése csupán pár percbe telik maximum, de reális képet ad az aktuális időszakról. Ha pedig hibát látunk vagy egymásnak ellentmondó véleményeket, akkor megmutatjuk, mit kell másképp csinálni, mi az ami nem jó.


A kitöltésekből azt látjuk, hogy mindenki 80% fölött tudta tenni a tippeket, és voltak akiknek az összeset sikerült. Az élő tippeknél mindenképp fontos bekalkulálni azt, hogy már elkezdődött mérkőzésekről van szó, így ha pont olyan élethelyzet áll elő amikor nem lehet fogadni, akkor jó eséllyel ki kell hagyni a tippet, mert mire megnyitnánk a mérkőzést, már sokat változott, esetleg gól lett. Az, hogy mindenki 80%-felett tudta tenni a tippeket, nagyon örvendetes, rendkívül jó arány.


❗❗❗Közlemény: Korábban beharangoztuk, hogy az élő szolgáltatás változáson esik át, ugyanis bekerült egy nagyon komoly díjszabású partner, akinek a tippjeihez csak nagyon kevesen férnek hozzá. Ő a hónapban 15 tét profitot ért el, azonban pont az utolsó 10 napban kezdtük el követni, amikor gyengébb időszaka volt. Alapvetően ennek túl nagy jelentősége nincs, egy rendkívül jó szakemberről van szó, akire bátran támazkodhatunk a jövőben, amellett hogy a tippek legnagyobb része tehető ázsiai irodában is. Az új változás miatt a csoport díja is változni fog, de mivel pont ebben az időszakban volt a tippküldő app csere is, ezért még nem módosítottuk. Emellett mindenkinek, akinek a következő 7 napban jár le az előfizetése, biztosítunk egy 2 500 Ft értékű kupont, amit a csoport megújításához használhat fel.


A kitöltők fele azonnal, a másikuk pedig egy percen belül reagált, ami szintén megfelelő, teljesen jó a csoporthoz. Az élő szolgáltatást azért is szeretjük, mert évek óta ez az a csoport, ami a legstabilabb eredményeket hozza, minimális ingadozással. Viszont sajnos sokan nem tudják követni, mert vagy a munka vagy valamilyen elfoglaltság miatt egyszerűen nem tudják idejében fogadni őket, így tényleg csak azok tudják igénybevenni, akiknek a reagálásuk nagyon gyors. A tippek alapvetően Bet365-re érkeznek de azért a legtöbb irodában fogadhatóak ( a legtöbb még 18Bet-en és SportMarket-en is, amik nem limitálják a nyerő fogadókat )

A 18Bet-es fogadásoknál egyedül annyi hátrány van, hogy az oldal elég lassan fogadja el a téteket, így a fogadás elhelyezésének kérelme és a tényleges megrakás között eltelt idő alatt ha változik a szoró vagy gól születik, akkor sajnos érvénytelen. Ettől függetlenül jó az oldal és célszerű használni, csak erre mindenképp oda kell figyelne. A SportMArket esetében pedig nagyon praktikus, ha a beállítások menüben megadjátok az alap téteket és a különböző specifikációkat ( például hogy hány másodperig próbálkonnon a fogadással stb. ) mert így nagyon sok időt tudtok megtakarítani és sokkal gyorsabb lesz a fogadás. Ez a kis “trükk” még a pre tippeknél is jól jön, nem hogy az élőknél, úgyhogy mindenki állítsa be legyen szíves.

A hónapot nem zártuk kiemelkedő profittal, de ez természetes. Minden szolgáltatásra elmondható, hogy a tippmennyiség és a havi hozam időszakról-időszakra változik, ezért a weboldalon is mindig átlagokról beszélünk, ami akkor érhető el, ha több hónap eredményé vizsgáljuk. Ezt nyilán tudják azok akik már régóta követnek minket, de akik most kezdtek el, ők se legyenek csalódottak, mert ez egy természetes variancia. A siker kulcsa csupán annyi, hogy fogadni kell a tippeket, és nagyobb távokban gondolkodni, mert akkor az eredmények sem maradnak el! 🙂

Statisztika:

A következő hónap elején kiírt profit némiképp változhat, ugyanis a citrommal jelölt mérkőzések még nem zárultak le.

Az élő tippeknél előfordulhat, hogy a kiküldés pillanatában születik gól, nem túl gyakori, de ilyen havonta párszor benne van a pakliban. Emiatt nem célszerű bosszankodni, hiszen kevés tippről van szó és nem változtat különösebb módon a havi eredményeken, sőt, az képtelenség hogy mindig a nyerő tippekről maradjon le valaki mert éppen gól születik. Nagyon sok esetben pont a vesztesekről marad le, így ez a fajta variancia abszolút kiegyenlítődik.

Köszönjük szépen mindenkinek a megtisztelő bizalmat, a jövőben is komoly eredményeket érhettek el ha velünk tartotok, csak úgy mint az elmúlt évek során! 🙂

További nagyon érdekes és nagyon hasznos(!) írásaink: