Ebben a cikkben a címben említett csoport aktuális havi követhetőségéről olvashatsz. Igyekszünk minél jobb feltételeket teremteni számotokra, hogy a jó tippeken kívül minden olyan információhoz hozzájussatok, amivel javítani tudjátok az eredményeteket. Azt akarjuk, hogy a profi sportfogadás széles körben elterjedjen, amit csak úgy tudnk elérni, ha hiteles és pontos információkat kaptok. Minden hónap végén ( és igyekszünk a közepén is ) kiküldünk egy kérdőívet, aminek a kitöltése csupán pár percbe telik maximum, de reális képet ad az aktuális időszakról. Ha pedig hibát látunk vagy egymásnak ellentmondó véleményeket, akkor megmutatjuk, mit kell másképp csinálni, mi az ami nem jó.


Rendkívül jó hónapot tudhatunk magunk mögött, egyaránt megfelelő volt a tippek követhetősége, ahogyan az eredmények is parádésak lettek. Viszont ne felejtse el senki, hogy az eredmények ingadoznak, azaz lesznek olyan időszakok is, amikor pont a vesztes tippek torlódnak fel. Persze nem szeretnénk senkinek sem elvenni az örömét, hiszen mindenki megdolgozott a pénzért, de nem szabad elszállni sem, mert ilyenkor szoktak a fogadók abba a hibába esni, hogy növelik a téteket teljesen felesleges módon.

 

Az Ártemisz csoport megfelelő követéséhez mindenképp ajánljuk a Bet365 irodát. Régebben csak az 1Xbet is elég volt, mára már azonban nem elég, túl gyorsan változtatják a ponthatárokat, nem igazán lehet rajta követni a tippeket. A tippeket Tippmixen természetesen nem lehet fogadni, vagy esetleg csak nagyon ritkán, azaz alkalmatlan bármilyen profi sportfogadási tevékenységre!

A Betcityt és Marathonbetet pedig felesleges használni, egyrészt túl gyorsan limitálnak másrészt nem is szerepelnek az ajánlott irodák között, mi nem tanácsoljuk a használatukat.

Fantasztikus eredmények születtek, gratulálunk mindenkinek! A “legrosszabb” eredménnyel rendelkező tag is 7 tét profitot ért el, ami valószínű annak köszönhető hogy sok tippet kihagyott, vagy nem a hónap elejétől követte a szolgáltatást.

Statisztika:

 

A következő hónap elején kiírt profit némiképp változhat, ugyanis a citrommal jelölt mérkőzések még nem zárultak le.

Jól látszik a fenti értékekből hogy nagyon sokféle eredmény született. Szerencsére senki sem zárt negatívban, úgyhogy ez mindenképp pozitívum. Ha valaki úgy érzi, hogy kicsit lemaradt a tippadó – és a többség által elért – eredménytől, legyen szíves vizsgálja meg a fogadásait mert biztosan ott lesz az ok. Minden csoporttag ugyanolyan eséllyel rendelkezik, ugyanakkor kapja meg a tippet és ugyanazt kapjátok, így ha valaki 10 tét profitot ért el, valaki pedig 7-et, akkor a két ember fogadása között eltért valami. Ez általában akkor fordul elő ha valaki nem követi megfelelően a leírt stratégiát, vagy túl sok tippet kihagyott.

Miket célszerű megvizsgálni ha még több pénzt szeretnél keresni a szolgáltatással?

  1. Biztosan jól kerested-e a tippeket?
  2. Bet365-ön is fogadtál-e vagy csak 1Xbeten?
  3. A téteken nem változtattál-e?
  4. Milyen gyorsan fogadtál?
  5. Vezettél-e táblázatot a fogadásaidról?
  6. Ha egy tippet nem találtál, akkor később is rákerestél-e?

 

Ha a fentieket megválaszolod magadnak és sorrendben ellenőrzöd, alkor egészen biztosan kikörvonalazódnak azok a pontok, amikben változtatnod kell. Ha nem jöttél rá, akkor légy szíves az itt leírtak alapján vedd fel velünk a kapcsolatot és mellékelj róla táblázatot is:

https://protipsters.eu/2019/12/07/hogyan-ne-fogadj-gyakori-hibak-tarhaza/

Szöveges visszajelzések:

“Bet365 korlátozott.Csak a kiküldött meccsekre korlátoz.Bármelyik más meccsre eddigi téttel meg enged.”

Válasz: Kérdés az, hogy mekkora téttel fogadtál és hogy milyen mérkőzéseket próbálsz fogadni, amiknél nagyobb téttel is engedi. Egy biztos, hogy a limitálásról üzenetet is szoktak küldeni, és kollektíven kis téteket engednek utána, kivéve a híres, nagyobb bajnokságokra. Ellenőrizd le ezeket mindenképp légy szíves! ( Másrészről ne felejtsetek el nagy ligás tippeket is fogadni, hogy minél később limitáljon az iroda!! )

“Kínai tippekre várni kellett a hónap 2. feleben, és akkor is lényegesen rosszabb eltéréssel kerültek csak ki. Bet365 valamiért később teszi ki a meccseket, és bár korrigálják idővel, de folyamatosan figyelni kell. Amúgy jó volt ez a hónap.”

Válasz: Igen, a Kínai bajnokságokat rendszerint 1Xbeten könnyebb fogadni de egy kis plusz munkával – mint ahogy írtad is – abszolút tehetőek Bet365-ön is. 🙂

“A kérdőív elején írhatnátok, hogy hány tippet küldtetek ki, így pontosan lehetne tudni, mennyit tudtam megfogadni. Mert így csak azt látom, ami megérkezett.”

Válasz: Igazán remek ötlet, köszönjük szépen a javaslatot !!

“Köszönöm a munkátokat.”

Válasz: Mi is köszönjük a megtisztelő bizalmat!

“Valami oknál fogva a Pushover alkalmazásba nem érkeznek meg a tippek.”

Válasz: Légy szíves az info@protipsters.eu címünkre juttasd el a problémát és megnézzük mi lehet a baj(?) Előre is köszönjük!

“Csak így tovább! Köszönöm !”

Válasz: Köszönjük szépen a megtisztelő bizalmat !

 

További nagyon érdekes és nagyon hasznos(!) írásaink: