Mint korábban jeleztük saját tippküldő applikációt fejlesztünk, amely rendelkezik minden olyan paraméterrel, ami megfelel minden profi fogadó elvárásainak. Mivel elég összetett projektről van szó ezért ez a folyamat tovább tart a vártnál. Jelenleg most ott tartunk, hogy megvan az első verzió, ami már be is lett küldve az Apple App Store-ba engedélyezésre, ami nagyjából két hét. Ezután még egy tesztidőszak következik androidon és IOS-on és ha minden megfelelően működik akkor onnantól már használatba is vehetjük. Tehát nagyjából szeptember elején lehet az az időpont, amikor is véglegesen átállunk az új tippküldő applikációra. Viszont bármikor előjöhet olyan nem várt esemény vagy technikai hiba, ami ezt megakadályozza és valamelyest csúszhat a projekt. Ezért pontos dátumot mondani az indulásra nem szeretnék.

Viszont a jelenleg használt Catapush applikációnál a tulajdonosi és fejlesztői gárda nem hozta azt a minőséget, illetve színvonalat, amit szerettünk volna megkapni és néhány típusú telefonnál bugos is volt, illetve a felhasználói felület sem volt optimális és megfelelően használható.

Ezért úgy döntöttünk, hogy addig amíg elkészül a saját tippküldő app, a korábban használt PushOver üzenetküldőt fogjuk használni. Ezt korábban mindenki szerette, és azóta több fejlesztésen ment át és rengeteg extra kiegészítést kapott, amivel még jobban személyre szabható. Például aki több csoport előfizetője már külön csoportonként is láthatja a tippeket vagy egyben mindet.

FONTOS: A 30 napos teszt csoportba az ingyenes tippek továbbra is a Catapush üzenetküldővel fognak kimenni!

Készítettünk egy rövid, de nagyon részletes leírást a Pushover telepítéséről és regisztrációjáról, amelyet a lenti linken találtok. Aki már korábban használta a Pushovert annak csak annyi a dolga, hogy letölti az appot, belép a korábban megadott email/jelszó párossal (Ha nem emlékszel a jelszóra kérj jelszó emlékeztetőt) és már használhatja is. De csak akkor fog működni, ha a weboldalon megfelelően meg van adva a Pushover Key. (Ennek a menete is megtalálható a lenti linken.)

Fontos, hogy a Pushover kulcs mindenkinek el legyen mentve a protispters.eu fiókjában mert ha ez nincs meg akkor nem fogja megkapni a tippeket!

1500Ft-os kedvezmény mindenkinek!

Az egyik ok amiért korábban váltottunk a Pushoverről, az volt, hogy a felhasználók számára csak egy hétig ingyenes, és ezután kell fizetni egy egyszeri díjat, ami 5$(1500Ft). Azaz egyszer meg kellett vásárolni az appot, hogy lehessen örökké használni. Igaz az összeg nem nagy, de mivel néhányan ezt nem tartották fairnek (ahogy mi sem) ezért, illetve még néhány más dolog miatt le kellett cseréljük.

Mivel most ideiglenesen újra használatba kell vegyük, ezért szeretnénk adni mindenkinek egy 1500Ft-os előfizetési kedvezményt.

A kuponkód: protipsters.eu1500

 Ezt a kuponkódot kell bemásolni az adott csoport előfizetésénél vagy előfizetés megújításánál a „Van kuponod? Kattints ide a kód megadásához” felirat alá!

Ennek a feltételei a következők:

  • Csak egy előfizetési csoportra lehet igénybe venni
  • Csak egyszer használható és más kedvezménnyel nem összevonható
  • Bármely csoportra felhasználható
  • A kuponkód lejárati határideje augusztus 17!

 

A Pushover tippküldő app részletes leírását ezen a linken találjátok:

https://protipsters.eu/2020/07/14/tippek-beallitasa-push-szolgaltatas2/