Frissítettük az Esport csoport leírását amit ezen a linken találtok: https://protipsters.eu/termek/esport-vip/

EZT MINDNEKI KÖTELEZŐEN OLVASSA EL ÉS TARTSA BE!!

Mint láthattátok a tippadó nagyon komoly tippeket küld magas találati aránnyal, és még úgy is nagy profitot tudtam elérni hogy csak 18Beten és limitált Bet365 irodákban fogadtam. Aki Bet365 vagy 1xbet(és klonjai) irodát használ az még több tippet tudott megfogadni és az elért profit is magasabb. A csoport leírásában olvashattok a fogadóirodákról amiket használni lehet, igaz 100%os pontossággal nehéz megmondani mennyi tippet lehet megfogadni de pl manilasporttal eddig mindegyiket megtudtam. Tehát úgy tűnik hogy több irodát is felhasználhatunk a jövőben erre a csoportra ami azt jelenti hogy jóval magasabb profitot tudunk elhozni az tőlük összességében. Emiatt az Esport csoportot a nagyligás csoportok között tüntettük fel.

Tehát aki tényleg gyorsan tud reagálni a tippekre annak mindenképp ajánlott követni az Esport csoportot mivel várhatóan magas és gyors profitot fog hozni. Jelenleg a csoport 29 tét profiton áll!! Ebből 33 tét profitot az Esocceres tippadó hozott. Igaz a tippek 75%-át lehetett megtenni és a kimaradtak között voltak vesztesek és nyertesek is így akik gyorsan reagáltak a tippekre mostanra már nagyon szép profitban vannak. Volt aki jelezte hogy “nagyligás fogadóirodákkal” kezdte a csoportot követni és most probléma megfogadni a tippeket. Nekik mindenképpen azt javaslom hogy gyorsan regeljenek mondjuk a Manilasporthoz, és tegyék ott a tippeket! Ne legyünk lusták illetve ne keressük a kifogásokat hiszen ezeket a tippeket kár kihagyni!

Sokan hajlamosak összehasonlítani az élő efocit a sima élő focival. Az efoci meccsek általában 8-12 percesek és sokkal gyorsabban történik minden, ezért bizony előfordulhat hogy mire valaki megtalálja a mérkőzést már gól lett. (Ha már gól született és hátrányba került a tippünk akkor megtehetjük a tippet megfelelő handicappel természetesen) Nagyon figyeljetek oda hogy jó mérkőzésre fogadjatok és mindig ellenőrizzétek vissza a tippet! Esetenként előfordulhat bug a tippküldésben ami miatt egy egy tipp csúszva kerül ki. Egyenlőre a hiba okát nem tudjuk így megoldás sincs, de dolgoznak a szakemberek az ügyön illetve az új app is készül és tesztelés alatt van de néhány hetet még biztosan kell várni. Ettől függetlenül a kiérkező tippek több mint 75%-t meg lehet fogadni, ezért megkérek mindenkit hogy emiatt ne írjon emailt hanem koncentráljon azokra a fogadásokra amit meg lehet tenni.

Ha problémád van a csoport követésével, mert mondjuk nem jó irodát használsz (mondjuk ez nem lehet probléma hiszen 1 perc regisztrálni egy olyat ahol lehet követni a tippeket) vagy valamilyen okból nem tudsz elég gyorsan reagálni (Természetesen lehetnek olyan helyzetek ha valaki pl munkában van vagy olyan tevékenységet végez amit épp nem tud abbahagyni, akkor neki érdemes arra az időre lehalkítani a telefont. Mivel nagy mennyiségű tippről beszélünk ezért elég az is hogy ha csak munka után vagy előtt fogad valaki illetve hétvégén. Értelem szerűen a kevesebb tipp miatt kisebb lesz az elért profit is de úgy gondolom az már mindenkinek a saját felelőssége hogy használja fel ezt a lehetőséget.) akkor írj az info@protipsters.eu email címünkre és keresünk valami megoldást. De mint láthattátok az elmúlt pár napban, nagyon nagy hiba nem követni a csoportot, hiszen a tippadó 6 nap alatt hozta ezt a brutális profitot! Durván 12 nap van még hátra a hónapból és bízom benne hogy ezt a hónapot 60 tét profit felett fogjuk zárni aminek jó részét el is fogjuk tudni érni.

Tétméretek: Mint látjátok hasít a tippadó, ami a fogadókat mindig arra ösztönzi hogy emeljenek a téteken. Sokan ezt ész nélkül csinálják, de erről már rengeteg blogbejegyzésben írtam. Sajnos hiába mivel nem sokan tartják be ezeket a szabályokat. A bankrollmanagement a profi fogadás alapja, ne nyúlkálj bele! Az egyik utolsó blogbejegyzésben amit a bankrollmanagementről írtam, az pontosan meghatározza mikor kell a téten változtatni le vagy fel. Azt kell követni! Mivel sok tipp jön ezért a blogban leírt tétméretet arányosan csökkenteni kell. 2%felett senki se fogadjon. Ezzel védjük a számlánkat a limitálástól, de még így is magas profitot érhetünk el.