A Gaia csoport egy tippekben igen gazdag időszakon van túl, amit a kezdeti nehézségek után profittal tudott zárni. Nagyon érdekes módon jelentkezett a variancia, hiszen két szélsőértéket láthattunk: Az egyik volt az, ami körülbelül a hónap feléig tartott és komolyabb veszteséget ért el, míg a hónap második felétől a nyertes fogadások domináltak, aminek köszönhetően hogy csak ledolgozták a tippadók a veszteséget, hanem még profitba is átfordultak. Ez a hónap mindenki számára megmutathatta, hogy miét is fontos a helyes tétkezelés és hogy mit értünk variancia alatt. Persze ritkán fordul elő ilyen nagy kilengés, de bármikor előjöhet és ha erre nincs megfelelően felkészülve a fogadó, akkor nagyon nagy hibák lehetnek. Mire gondolunk pontosan?

Természetesen az eredmények folyamatosan változnak, nem lehet mindig nyerni és nem is erről szól a profi sportfogadás. A szerencsejátékosoktól eltérően pont az a lényeg, hogy 60% körüli találati aránnyal dolgoznak a partnerek, de az eredményekben variancia lép fel. Számos olyan nap volt amikor szinte minden tipp bejött. Ilyenkor azonban nem szoktunk kapni külön üzeneteket, ez általában természetesnek van véve, amikor pedig a vesztes tippek torlódnak fel, akkor azok mögött sokan rossz minőséget feltételeznek, holott ez abszolút nincs így. Azt kell elfogadni, hogy 1 000 tippből nagyjából 600 fog bejönni, de ezek váltakozó periódusban jelentkeznek. Lesz olyan nap mikor pár nyertes tippel lesz több, lesz olyan amikor szinte csak nyertes kerül ki és lesz olyan amikor a vesztesekből lesz tipp. Egyik esetből sem szabad különösebb következtetést levonni, mert nem lesz helytálló. Ehelyett csupán annyit kell tenni, hogy a hónap elején körültekintő módon meg kell határozni a tétméretet és azzal fogadni az összes tippet 30 napon keresztül ( útközben nem változtatva azon ) majd a 30 nap letelte után újraszámolni fokozatosan, vagy maradni a kezdeti tétnél. Aki ettől eltér, az garantáltan veszíteni fog hosszú távon mert azt a bevételt amit hónapok alatt felépített, elveszti egy kevésbé szerencsés sorozatban. Ugyanakkor ennek van az ellentéte is, hiszen aki a hónap második felében csatlakozott, ő most nagyon nagy profitban van és talán félvállról veszi a helyes tétkezelést, és ha majd jön egy gyengébb időszak akkor nagy téttel szalad bele. Úgyhogy tényleg mindenki legyen szíves betartani a leírtakat, a cikk alján is lesz erről link.

A hónapban sok tipp volt, így ha valaki nem tudta mindet tenni, akkor valamennyire eltérhet a profitja, illetve volt néhány amelynél az odds gyorsabban változott. De akiknél nagyon nagy mértékben tér el a hó végi eredmény, ők legyenek szívesek az itt leírt módon megvizsgálni a fogadásaikat: https://protipsters.eu/2019/12/07/hogyan-ne-fogadj-gyakori-hibak-tarhaza/ Az irodákat tekintve továbbra is 1Xbet(vagy klónjai) a fő iroda amire szükség van, de mellette ha van bróker akkor az előnyös tud lenni, mert voltak olyan helyzetek, amikor jobb szorzót lehetett elérni. A reagálást tekintve változó, hogy egy tipp oddsa mennyi idő alatt csökken, ez ugye függ a sportágtól, piactól, ligától. De alapvetően mindenkinek azt javasoljuk, hogy próbáljon azonnal fogadni, vagy legalább perceken belül mert akkor a tippadó által elért eredmény körül fog zárni.

A citromsárga tippek még függőek, azokat majd a májusi statisztikában könyveljük el.

 

Ha ezeket még nem olvastad, akkor feltétlen szánj rájuk időt!