Az Ártemisz csoport az egyik legrégebbre visszanyúló szolgáltatásunk, sokan már évek óta követik. Akik régóta tagok tudják, hogy milyen bevételeket hozott már a tippadó csapat és azt is, hogy az egyik legeredményesebb kis ligás szolgáltatás. Azonban a járvány miatt nagyon sok liga szünetel, így a kevesebb mérkőzés szám miatt a tippmennyiség is csökkent. Habár a hónap utolsó hetéig nagyon szép találati aránnyal rendelkeztek, sajnos az utolsó “hajrában” a vesztes fogadások torlódtak fel, aminek a következtében visszaesett az addig elért profit. A csoport követhetősége jó volt, ezt a kérdőívekből is alátámasztottátok, de továbbra is a fő iroda a Bet365 és az 1Xbet inkább csak kisegítő, ami jól tud jönni néhány esetben.

A kitöltők közel 66%-a az összes tippet megtudta fogadni és 80% alatt senki sem jelölte, így ez mindenképp pozitívum. Nagyjából 85%-okotok 15 percen belül reagált, ami mellett nagyjából minden tippet meg lehet tenni,  de érkeztek olyan válaszok is, amelyeknél 30 perc volt megadva. Ez azért már egy kicsit sok, így nektek azt tanácsolnánk, hogy próbáljatok egy kicsivel gyorsabban fogadni ha tudtok. Ha mindenki a többség által biztosított reagálással fogad, akkor meg lehet fogadni az összes tippet, ha pedig valaki lassabb, akkor olyan 80% körül. – Persze ez sem rossz, hosszú távon így is rentábilis a tippek fogadása.

A visszajelzésekből azt is látjuk, hogy vannak olyan követők akik a tőkéjük 5%-ával fogadják a tippeket. Ez azért nagyon sok, mindenképp csökkenteni kellene, legalább 3%-ra, de a részletes útmutatót itt találjátok: https://protipsters.eu/2020/04/24/bankrollmanagement_kotelezo/  Illetve ne feledjétek, hogy a lehető legkisebb ligás és piacos kosár tippeket fogadjátok, azaz célszerű maximum 25 euróval fogadni ( még akkor is ha a tőkéd nagyobb összeget engedne meg ) és lehetőség szerint nagy ligás tippeket is fogadni, hogy minél később limitáljon az iroda.

A statisztika szerint 0.68 tét profitban zárt az Ártemisz, azonban a kérdőívben vannak akik 7-8 tét profitot adtak meg, de a többség ( közel 50% ) 1-2 tét között. Ez valószínű azét lehet, mert néhány tipp este jött amikor már a többség aludt és azok pont vesztesek lettek. Vagy az is lehet hogy úgy töltötték páran, hogy nem pont a hónap elejétől követték a csoportot. Természetesen a tippadó által elért eredményt visszük fel a táblázatba, de mindenképp jó hír, hogy ennél vannak akik kicsivel és vannak akik nagyobb mértékben tudtak keresni. 12% elölte be azt, hogy veszteségben zárt, nekik mindenképp azt javasoljuk, hogy az itt leírt módon legyenek szívesek megvizsgálni a fogadásaikat mert valószínű valamilyen probléma lépett fel, ami eredményezte a veszteséget: https://protipsters.eu/2019/12/07/hogyan-ne-fogadj-gyakori-hibak-tarhaza/

A kevesebb tippmennyiség miatt az Ártemisz csoport megújításához 20% kedvezményt tudunk biztosítani azoknak, akiknek nem sokára fog lejárni a csoport. Ennek az igényléséhez legyetek szívesek e-mailt írni nekünk [ info@protipsters.eu ] és generálunk kuponkódot, amit csak ennek a csoportnak az újbóli előfizetéséhez lehet felhasználni. A májust tekintve pedig bizakodunk abban, hogy több sportesemény lesz, hiszen nagyon sok helyen lazítanak a korlátozásokon és több bajnokságról is lehet hallani, ami elindul hamarosan, így reményeink szerint hamarosan visszaáll a régi kerékvágásba a sportélet. A májust remélhetőleg kimagasló profitban tudjuk zárni, tartsatok velünk. 😉