Az sport csoport sajnos komolyabb veszteséget ért el áprilisban, ami egy kicsit nagyobb szerencsével kisebb mértékű lehetett volna. Az esport esetében különösen kiemeljük, hogy alacsony téteket válasszatok, mert alapból kisebb a találati arány mint más hagyományos csoportok esetén. És ha egy komolyabb negatív időszak következik be, akkor ez különösen jó döntésnek bizonyul. Lentebb láthatjátok a statisztikát napi lebontásban, amiből látszik, hogy a találati arány most különösen kisebb volt. Lesznek olyan hónapok, amikor pont az ellenkezője tapasztalható, és a nyertes tippek aránya kiugróan magas lesz aktuális extra rövid távot vizsgálva, de abból sem szabad hosszú távú következtetést levonni. Fontos az, hogy a sportfogadás során variancia lép föl amit csak úgy lehet elviselhető mértéken tartani, ha megfelelő tétkezelést alkalmaztok. [ a blog alján találtok segédleteket, azokat mindenki olvassa el legyen szíves ] Hasonló eset fordult elő a Gaia csoporttal is, ott -30 tétben álltunk a hónap közepén, amit a végére visszahoztak a partnerek pár tét profitra, tehát fél hónap alatt több mint 30 tét nyereséget értek el. Aki a hónap elejétől követte őket, valószínű már nem tette azokat amiket a hónap második felében küldtünk, aki pedig a hónap felében csatlakozott, pont akkor akkor amikor nagyon erős pozitív széria volt, ő valószínű már sokkal nagyobb téttel fogad mint kellene mert azt gondolja, hogy minden tipp be fog jönni, hiszen eddig ezt tapasztalta.

Ez a rövid kis példa csupán azt szeretné szemléltetni, hogy mennyire fontos helyén kezelni ezeket a kisebb/nagyobb távokat és nem pedig hosszú távú következtetéseket levonni, hiszen a partnerek jók. Azt természetesen megértjük, hogy az elért veszteség különösen magas, ilyen mértékű nem szokott lenni általában, ezért elnézést kérünk és azt, hogy ne felejtsétek el, lesz felfelé ívelés is, hiszen a partnerek ledolgozzák a veszteséget. Mindenki aki a hónap elejétől követte a csoportot és komolyabb veszteségben zárt, legyen szíves írni az e-mail címünkre [ info@protipsters.eu ] és kedvezményt tudunk biztosítani a csoport meghosszabbításra, ezáltal is segítve a minél hamarabbi bankroll növelést.

A kérdőív kiértékelése

A legtöbbetek Bet365 és 1Xbet irodákkal is rendelkezik, ráadásul vagy azonnali vagy perceken belüli a reagálás, aminek a következtében 80-90% a megfogadott tippek aránya. Vannak akik rendelkeznek Pinnacle és buff.bet & GGBet irodákkal is ,ez külön előny, de alapvetően 1Xbet és / vagy Bet365 elegendő a csoport követéséhez. A téméreteket tekintve viszont vannak akik 2-3%-kal teszik kollektíven a meglátásokat, ami azért ennél a csoportnál a magasabb variancia és nagyobb odsok miatt sok lehet. Célszerű inkább alacsonyabbat választani, hogy ne okozzon gondot egy olyan periódus sem, amikor a vesztes tippek aránya magasabb. – Ugye ezt tapasztalhattuk meg most, de bízunk abban, hogy a májust újra kimagasló profitban zárják a partnerek és hamarosan “ledolgozzák” a keletkezett veszteséget.

Ha ezeket még nem olvastad, akkor feltétlen szánj rá időt légy szíves!