KRONOSZ (Új csoport)
https://protipsters.eu/termek/kronosz/

A csoportba főként asztalitenisz tippek érkeznek, de esetenként más sportok is kikerülnek. A tippadó nagyobb mennyiségű tippel dolgozik amivel hatalmas profitokat ér el. Az elmúlt időszakban tesztképpen kiküldtük a tippeket az ingyenes 30 napos, és a Gaia csoportba amelyekben 4-5 nap alatt nagyjából 30 tét profitot hozott. Szerintem ennyi bőven elég a tippadó teljesítményéről hiszen első kézből tapasztalhattátok meg hogy mire is képes. A félreértések elkerülése végett tisztáznám, nem arról van szó hogy minden tipp nyer! Nagyobb mennyiségű tipp hoz nagyobb profitot. Eredményességben talán a Héra csoporthoz hasonlítanám, de követhetőségben sokkal jobb mivel nem azonnali az odds változás. A csoportban ugyanúgy lesznek nyertes/vesztes sorozat váltakozások azaz a profit ingadozni fog. Olvasd el mindenképp a csoport leírását és annak megfelelően válassz tétméretet! A csoportot Bet365-el és 1xbettel is lehet követni!

GAIA (Új csoport)
https://protipsters.eu/termek/gaia/

A csoportba főként labdarúgás tippek érkeznek, de esetenként más sportág is előfordul. Több tippadótól érkeznek a tippek akik magas 65% körüli találati aránnyal rendelkeznek. Ezeknek a tippadóknak mindegyike szép profitban végzett áprilisban illetve nagyon ritkán fordul elő náluk olyan hónap amikor is veszteségben zárnak. Májusra nagyon magas profitot várok a csoporttól. A tippeket 1xbeten vagy annak klón irodáiban lehet követni. Bet365-nél is sok tipp elérhető de azt inkább csak kiegészítő irodának javasolnánk, mivel esetenként bizonyos tippekre jobb oddsokat kínál. Sok tipp elérhető Brokerirodában is. Annak ellenére is sok tipp volt/lesz, hogy a legtöbb bajnokság szünetel így aki ezt a csoppotot választja biztosan nem fog unatkozni. Tehát egy erős stabil és magas profitot hozó csoportról van szó ahol magas tippszámmal nagyobb profitot lehet elérni.

BOREASZ (Új csoport)
https://protipsters.eu/termek/boreasz/

A csoportba nagyobb ligás tippek érkeznek amelyek fogadhatók Ázsiai irodákban is ahol nem limitálják a nyerő fogadók tétméretét. Nagy tétes fogadóknak kimondottan ajánlott. Aki kis ligás csoportokat követ érdemes ezzel a csoporttal a kis és nagy ligás tippek arányát kiegyenlíteni hiszen akkor az európai típusú irodák használata kitolható, mivel így később limitálják a tétméretünket. Tehát a csoport követhető 1xbeten(és klón irodáiban) és Bet365-nél is és mindenképpen ajánlott azok számára akik pl a Kronosz, Héliosz, stb. csoportot követik ahol nagy mennyiségű kis ligás tipp érkezik. Hiszen ha ott elkezd nyerni valaki akkor emelni fogja a tétet is és ezek szemet szúrnak a fogadóirodának is aki egy idő után belimitálhatja a tétméretünket. Ha vegyesen fogadunk akkor az iroda csak jóval később fog limitálni bennünket de akkor már 2-6000€ profit körül leszünk. Természetesen a csoport tippjeivel nagy profitot is el lehet érni hiszen egy nagyon profi és tapasztalt tippadóról beszélünk. Én a tippeket főként Brokerirodában fogadtam, talán egy két kivétel volt amikor 18Beten vagy néhány limitált Bet365 irodában fogadtam meg mert jobb oddsot kínáltak. A tippadó annak ellenére hogy nagyobb ligákra küldi a tippeket szinte mindig profitban zárja a hónapot!

ÁRTEMISZ
https://protipsters.eu/termek/artemisz-2019/

Az egyik legrégebbi és legprofitábilisabb csoportunk. Kosárlabda tippekre fogadunk ahol a mérkőzés összpontszámát tippeljük meg hogy több vagy kevesebb lesz. Ez az a csoport amelynek a tippjeit minden gondolkodás nélkül meg kell fogadjuk hiszen nem nagyon találkozunk veszteséges hónappal. Ugyan a tippadó profitját nem tudjuk hozni, de bőven elégedettek vagyunk az elért profittal. Egy dolgot kell csak tennünk mégpedig azt hogy minden tippet fogadjunk meg és hónap végén nézzünk rá hogy mennyi profitot hozott. A legnagyobb bosszúságunk ennél a csoportnál az ha egy adott hónapban épp 0 vagy csak minimális profitot tudunk elérni. Az elmúlt pár évben több alkalommal fordult már elő hogy egy adott hónapon belül 33 tét feletti profittal zártak a követők azaz megduplázták a bankrolljukat. Ilyen egyébként évente 2-3 alkalommal fordul elő. A csoportot Bet365 irodával rendelkezőknek ajánljuk.

ZEUSZ
https://protipsters.eu/termek/zeusz-2019/

A Zeusz csoportban lévő tippadó az egyik legrégebbi akit követünk. Az oka pedig az hogy nála tényleg nagyon ritkán van veszteséges hónap! Éves szinten 1 max 2. hónap fordul elő. Jelenleg a csoportban ez az egy tippadó küld tippeket, de májusban már lehet hogy a korábbi tippadók is bekapcsolódnak. Az előfizetési díj itt a legkisebb aminek az oka az hogy kisebb mennyiségű tipp érkezik. Ennek ellenére arányaiban így is szép profitot hoz. Főként labdarúgás tippek érkeznek de bármilyen sportra jöhet tipp. Pár napja hasonló információkat írtam ki a csoportba ugyanis a csoport veszteségben állt. Aztán jött a hétvége és sorozatban nyert 9db tipp és már szinte teljesen ledolgozta a hátrányt. Mint mondtam stabil és megbízható tippadóról van szók akit ugyancsak érdemes hosszabb távon követni.

ESPORT V.I.P.
https://protipsters.eu/termek/esport-vip/

Nem olyan régen elindítottuk Esport csoportunkat mivel sok bajnokság szünetre ment és adott volt hogy olyan területet is bekerüljön a kínálatba, ahol egész évben megállás nélkül rendeznek mérkőzéseket. Különösképpen nem kell hozzá érteni hiszen a mi dolgunk csak annyi, hogy megfogadjuk az érkező tippeket. Természetesen ez a jövő sportága (amelyet fotelben ülve játszanak). Ettől függetlenül jó profitra számíthatunk a jövőben a csoportban. Igaz az indulás nem volt szerencsés hiszen az első tippadónál sok élő tipp volt plusz rengeteg speciális tipp, amelyet nehéz volt követni illetve megtalálni. Ezért változtattunk és két tippadó küldte onnantól a tippeket. Sajnos mindketten egy gyengébb hónapot zártak áprilisban így az első teljes hónap nem indult túl jól. Nemrég mindkét tippadó bejelentette hogy szünetet tart. Hosszas tesztelés után viszont úgy tűnik sikerült megtalálni a csoport  már állandó tippadóját aki 65%-os találati aránnyal rendelkezik 1.9-es átlagodds mellett, amivel az elmúlt 22 hónapot sikeresen profitban zárta. Ha a tippadó hozza a korábbi tippmennyiséget akkor szép profitra számíthatunk májusban is. A tippadó tippjeit Ázsiai irodákban is lehet követni azaz nem kell félni a limitálástól sem. A tippadó tényleg brutálisan nagy profitokat hozott az elmúlt hónapokban, igaz a megszokottnál jóval több tippet küldött. Ebben a hónapban eddig arányaiban kevesebb tipp jött így várhatóan a profit is kisebb lesz de ez csak hónap végén lehet biztosra tudni.

HERMÉSZ
https://protipsters.eu/termek/hermesz-2019/

A jelenleg futó egyetlen nagyobb ligás csoportunk amely követhető ázsiai típusú fogadóirodában is ahol nem limitálják a nyerő fogadókat. Ez a csoport az amelyet mindenkinek kötelezően kell követni. Az ok pedig egyszerűen annyi hogy ha valaki csak kis ligás tippeket fogad akkor az előbb fel fog tűnni a fogadóirodának és gyorsabban limitálják majd a tétméretet. Sajnos hiába írtam le ezt a tényt rengetegszer nem nagyon látja senki a jelentőségét. Bezzeg amikor limitálják valakinek a tétméretét jön sírva hogy milyen szemét az iroda.. Az hogy mekkora profitot tudsz elérni hosszú távon tőled függ, hiszen sokféleképpen tudsz hibázni.. Pl az egyik hiba ha valaki nem vegyesen fogad kis és nagyligás tippeket. Tény hogy a nagyobb ligáknál kisebb az elérhető profit és gyakrabb a profit ingadozás ennek ellenére biztos profitot hoz hosszú távon, és mellette még a fogadóirodánk élettartamát is javítja. Aki pedig Brókerirodában illetve Ázsiai irodában fogad nem kérdés hogy ezt a csoportot kel követni.

HÉLIOSZ
https://protipsters.eu/termek/heliosz/

A csoport tippadója már többször bizonyította hogy érdemes követni mindemellett több sportágban is kimagasló eredményeket hozott. Kosárlabda, Röplabda, Ügetés, Labdarúgás. Ezeknek a sportágaknak mindegyikében nagyszerű eredményeket ért el. Jelenleg a csoportba főként ügetés tippek érkeznek illetve esetenként Foci és Kosárlabda. Tény hogy az elmúlt időszak nem hozott kiemelkedő profitot a követők számára, de szinte biztos hogy a következő 3 hónapban minimum meg fogja duplázni a bankrollunkat! Nagyon tehetséges tippadóról van szó akinek a tippjei kimondottan jól követhetőek. Ebben a csoportban is nagyobb mennyiségű tipp fog érkezni, és lassan visszatérnek a kosárlabda bajnokságok is amivel még nagyobb profitokat tudunk majd elérni. Jelenleg az ajánlott fogadóiroda a Bet365.

ÉLŐ TIPPEK
https://protipsters.eu/termek/elo-tippek/

Bizonyára sokan várták már az élő tippek csoport újraindulását, hiszen azok számára akik gyorsan tudnak reagálni szinte mindig biztos profitot hozott minimális profit ingadozással. 3 tippadó küldi a tippeket akik 65% feletti találati aránnyal rendelkeznek. Többségében foci tippek jönnek amelyek szinte mindegyike fogadható Ázsiai irodákban is mint pl Brókeriroda és 18bet. De ha rendelkezel 1-2 limitált Bet365 fogadóirodával azzal is könnyedén követhető, mivel minden odds változásnál új tétet tehetünk meg, amivel könnyedén összehozhatjuk a tétméretünket. Igaz az ÉLŐ tippek az elmúlt hónapokban valamivel kisebb profitokat hozott, de ennek az oka az volt hogy kevesebb tipp került ki a csoportba mivel mellette volt még egy ÉLŐ VIP csoport is. A tippszámot ezáltal az elérhető profitot folyamatosan növeljük és visszaáll a csoport az átlag 10 tét körüli havi profitra. Korábban már többször írtam az élő tippek eredményességéről illetve arról hogy számomra a legtöbb profitot ezek hozták így ez a csoport mindig is kifejezetten ajánlott lesz.