ProTipsters.eu ingyenes 30 napos teszt csoport áprilisi összesítő.

Igaz még 3 nap hátra van az áprilisból, de már most kiküldjük az ingyenes csoport áprilisi összesítőjét, mivel már csak néhány tipp fog kikerülni és a profit nagy mértékben nem fog változni.

Áprilisban az ingyenes csoport kicsit eltért a megszokottaktól, mivel a március gyengébben sikerült ezért mindenképpen szerettem volna, ha a hónapban sikerül kiugró profitot elérni. Ez nem volt könnyű mivel nagyon kevés liga futott amire rengetegen fogadtak és ilyen mennyiségű mérkőzésből nem volt könnyű olyan tippeket/tippadókat találni ahol komoly érték van. De ennek ellenére sikerült a tervet teljesíteni, mivel jelenleg 25,8 tét profiton állunk! Aki kicsit is képben van a sportfogadással kapcsolatban az tudja hogy ez nagyon nagy eredmény hiszen kb a semmiből kellet egy brutál profitot összehozni. A profitot két részletben raktuk össze. Az első részben, ahol hoztunk kb 14 tét profitot, azokat főként a foci tippadókkal hoztuk össze, akiknek a tippjei a GAIA (https://protipsters.eu/termek/gaia/) csoportban érhetőek el. Majd ezután jeleztem, hogy új tippadóval fogjuk a többi profitot hozni, akivel durván két nap alatt elértünk 11 tét profitot, majd 1-2 napra átkerült a GAIA csoportba is ahol ugyancsak 10 tét profit felett hozott. Ez az asztalitenisz tippadó pedig egy külön V.I.P. csoportban lesz elérhető Kronosz https://protipsters.eu/termek/kronosz/ néven, hiszen elég szép eredményekkel bizonyította, hogy kimagasló eredményeket tud elérni, és várhatóan májusban ő hozza majd a legnagyobb profitot számunkra.

Május hónaptól pedig visszaáll a teszt csoport is a jóval kisebb tippmennyiségre amivel azért jóval könnyebben követhető lesz azok számára is akiknek az élethelyzete nem a legoptimálisabb ehhez a tevékenységhez.

Pár napja kiküldtünk egy kérdőívet amelyet nagyon sokan kitöltöttetek és ezzel kapcsolatban írnék pár sort. (Persze azóta volt egy kis profit emelkedés de összeségében ennek nincs jelentősége.
A kérdőívben a következő kérdések szerepeltek:

A kiküldött tippek hány %-át tudtad megtenni?
Mivel nagyon sokan követték az ingyenes tippeket rengeteg élethelyzetről van szó, van aki munka mellett, közben, helyett stb fogadott, illetve természetesen előfordulhatott az is, hogy épp olyan szituációban volt valaki, hogy nem tudott fogadni. Illetve volt néhány tipp amit technikai hiba miatt késve küldtünk ki de azok nem hoztak profitot, így nem probléma hogy kimaradt. Volt éjszaka néhány tipp, de ez is csak minimális mennyiség volt. A követők több mint 40%-a bőven 90% felett meg tudta fogadni a kiérkező tippeket ami nagyon jó aránynak számít, főleg úgy hogy volt pár tipp amit amúgy sem lehetett megfogadni. Azaz sokan szinte minden tippet meg tudtak fogadni. Tehát kijelenthetjük hogy a tippek jól fogadhatóak voltak azok számára akik gyorsabban reagáltak.


Milyen gyorsan reagáltál a tippekre átlagosan?
Mint azt tudjátok az ingyenes 30 napos teszt csoportnak a lényege, hogy le lehessen tesztelni a szolgáltatásunkat, illetve a tippek minőségét. Akkor számít egy tipp minőséginek és nagy értékkel bírónak, ha a tipp záró oddsa kisebb mint az ajánlott odds. Ez szinte mindig kisebb volt természetesen, tehát az elért eredmény mellett ez is mutatja, hogy minőségi tippekről van szó. Tehát a fogadóirodák idővel korrigálják az oddsokat, és megpróbálnak olyan értéket belőni, hogy a legreálisabb esélyeket mutassa. Minél gyorsabban reagálsz egy tippre, annál nagyobb lesz a profitod. Nagyjából itt is egy 40%-ról beszélhetünk akik legalább 5 percen belül megfogadták a tippeket. Ebből következik hogy ők azok akik szinte minden tippet meg is tudtak fogadni. Azaz minél több tippet fogadsz meg minél gyorsabban, annál nagyobb lesz a profitod. Sokan vannak akik azt jelölték meg, hogy egy óra vagy több a reagálási idejük. Számukra leginkább olyan csoportot ajánlok, ahol az oddsok lassabban változnak, ez pedig a Hermész csoportra jellemző, illetve a nagyligás csoportokra. Itt is van természetesen odds változás de kisebb illetve lassabb.
A gyorsaságon csak te magad tudsz változtatni. Ha komolyan veszed ezt a tevékenységet akkor nagyon szép pénzeket nyerhetsz. Ehhez két dolog kell, 1. Fogadd meg a tippeket minél gyorsabban 2. Csakis az általunk leírt stratégia alapján fogadj mindenféle módosítás nélkül.


A kiküldött oddsokhoz képest milyen eltéréssel tudtál fogadni átlagosan?
56% jelölte meg azt hogy: Szinte mindig a kiküldött oddsokon tudtam fogadni, néha fordult elő kis eltérés.
35% pedig hogy: általában a kiküldött oddsokon tudtam fogadni, de nagyon sokszor előfordult, hogy változott az odds.
Az odds változás egyrészt függ a reagálási időtől, másrészt a használt fogadóirodától. Sokan vannak akik pl vagy csak Bet365 vagy csak 1xbet irodát használnak, és ha pl 1xbetre jött egy tipp 1.8-ért akkor az nem azt jelenti hogy ugyanennyiért fogadható a tipp Bet365-nél, hiszen az oddsok irodánként változnak. Tehát nem az odds változott, hanem csak nem az ajánlott irodánál fogadtál. (minden csoportunknál a leírásban megjelöljük hogy azt milyen irodával ajánlott követni.)


A tőkéd hány %-ával fogadtad a tippeket?
Aki itt 3% felett jelölt az mindenképpen módosítsa azt!!! Ez nagyon nagy hiba, azonnal orvosolni kell!


Hány tét profitot értél el áprilisban a teszt csoport követésével?
A többség természetesen szép profitban tudott zárni, ami valljuk be nem volt nehéz hiszen 25 tét felett értünk el a tippekkel. Persze van jónéhány ember aki ennek közelében zárt, ők azok akik szinte biztos hogy komoly pénzeket fognak nyerni a jövőben, legalábbis ha betartják a leírtakat. Láthatjátok a fentiekből hogy az elért profitot személyenként több dolog is befolyásolja, pl. milyen gyorsan fogad, mennyi tippet tesz meg, betartja e a bankrollmanagementet, melyik irodát használja, mennyi irodát használ, stb. Persze vannak még extrém hibák amiket akkor követnek el az emberek ha nem tartják be a leírt stratégiát. Pontosan emiatt teszünk ki minden csoportban a hónap végén kérdőívet, hogy lássuk az előfizetők milyen konkrét profitokat érnek el, adott paraméterek mellett. Ha azt látjuk hogy a többség megfelelően tudja követni a csoportot és megfelelő profitot ér el akkor minden renden van. DE.. Van ugye az a bizonyos 15% akik annak ellenére hogy a többség profitot ért el ők veszteségben zártak. Ebben az esetben mindenképp az adott személynél kell megkeresni a probléma okát  hiszen 23 tét profitot bukóba varázsolni azért az nem kis teljesítmény.. Természetesen nekik is segítünk ezen változtatni ha normálisan állnak a dologhoz és látjuk hogy a paramétereik alkalmasak erre a tevékenységre. A követők több mint 50%-a 10-24 tét közötti profitot értek el, ami nagyon jónak számít.


Tehát most bemutattuk számodra az ingyenes teszt csoportunkban, hogy értünk ahhoz amit csinálunk, nem átverésről van szó és nem igényel különösebb képességeket a történet, illetve hogy tényleg komoly összegeket nyerhetsz hosszú távon is. Ha képes vagy komolyan venni ezt a tevékenységet és követni a leírt stratégiát akkor válassz bátran V.I.P. csoportjaink közül: https://protipsters.eu/vip-tippadok/

Néhány szóban reagálnék a kérdőívben szereplő véleményekre, amelyek mindegyikét lentebb megtalálhatjátok.

Vélemények/Kritikák/Javaslatok

– Bár csak minden hónap így alakulna, ahogy a mostani
Válasz: Természetesen ez lehetetlen kérés, de a kis ligás csoportoknál évente átlagosan 12 hónapból 10-et profitban hozunk, ami összeségében nagyon szép profitot jelent. Kerüld a türelmetlenséget és a mohóságot, és tartsd be a szabályokat amiket leírtunk, így biztos és magas profitod lesz hosszú távon is!
– Összességében elégedett vagyok a szolgáltatással.A tippek érthetőek,fogadhatóak.Az,hogy 60% alatt tudtam megfogadni a tippeket,csupán a munkám miatt van.Nemrég még előfizető voltam az Artemisz csoportban, de mióta sorban leálltak a bajnokságok,sportesemények,úgy döntöttem hogy addig szüneteltetem a tagságot amíg helyreállnak a dolgok.Bár erősen gondolkodom az újboli csatlakozáson,csak épp nem tudom melyik csoporthoz.Kritikát megfogalmazni nem tudok.Tudom hogy a legjobbat próbáljátok meg kihozni ebből a helyzetből.Javaslat.Ha megoldható,akkor olyan napi zárásként jelezni hogy az aznap kiküldött tippekből mennyi nyert/mennyi vesztett. További sok sikert Feri
Válasz: Megpróbálok készíteni hamarosan egy csoport ajánlót májusra, ami segítséget nyújt a választásban. De a legjobb ha írsz emailt az info@protipsters.eu -ra és Zsolt segíteni fog az optimális választásban. Napi zárásra sajnos nincs lehetőség, mivel millió dolgunk van ami ennél sokkal fontosabb. Napi zárást feleslegesnek is tartanám hiszen ez a tevékenység a hosszútávról szól mivel minél rövidebb távot vizsgálunk, annál nagyobb lehet az ingadozás amiből a legtöbben hajlamosak irreális következtetéseket levonni. Őszintén megvallva a ti dolgotok csak annyi hogy ha jön a tipp, mielőbb meg kell fogadni majd leellenőrizni és ennyi. Nem kell figyelni a meccset hogy épp hogyan áll vagy hogy épp mennyi nyert mennyi veszített mert hónap végén úgyis összesítünk. Amúgy meg mindenki meg tudja nézni a fogadási előzményeiben, hogy melyik tippek nyertek vagy veszítettek és tudja a pontos eredményt.
– Jó napot! Bocsánat, hogy negatív dolgot írok le, de a legujabb tippadónál eléggé rossz volt, hogy se fogadó irodát, se sportágat nem írt, csak a tippet. Amúgy köszönöm a tippeket, sok sikert és kitartást.
Válasz: A tipp megfogadásához csak a játékosok/csapat nevére van szükségünk tippre és az oddsra. Beírod a keresőbe a nevet és már dobja is ki hogy mikor kezdődik milyen liga stb. Mivel az asztalitenisz tippek Bet365 és 1xbet irodákban is fogadhatóak voltak ezért külön nem  mindig jeleztük hiszen felesleges volt.  Fontos info: Valaki jelezte korábban, hogy nem jól írjuk a csapatneveket és azért nem találja meg a tippeket. Sajna a fogadóirodáknál, leginkább 1xbet és klon irodáinál van az, ha magyarra állítod a nyelvet akkor a csapatnevek is magyar formában fognak megjelenni. Pl Brest – Breszt de van hogy teljesen más van írva. Célszerű angolul használni az irodákat mivel a tippek legtöbbször nemzetközi formában érkeznek és úgy könnyebb megtalálni. Illetve ha nem találod  a hazai csapatot akkor keress rá a vendég csapatra!
– Márciusban írtam, hogy nem kellene feltétlenül erőltetni a tippeket, ha kevés az esemény, inkább ne legyen tipp, mint 20 tét veszteség. Mivel több hónapja kovetlek VIP csoportban, és ott eddig csak pozitív tapasztalatom volt, ezért bíztam benne, hogy ez csak egy rövid negatív széria volt, és be is jött. Csak így tovább!
Válasz: Köszönjük. Természetesen a háttérben nem a szerencse volt hanem rengeteg munka, és tapasztalat, és nem kevés pénz amit a legjobb és legértékesebb tippadók megszerzésére költöttünk. Emlékszem az emailre amit küldtél, de rajtad kívül is elég sokan jönnek különböző tanácsokkal a csoportokat, tippadókat vagy tippeket illetően. Higgyétek el nyugodtan hogy nagyon képben vagyok a sportfogadással, hiszen már lassan 10 éve dolgozom ezen a területen és nagyon komoly eredményeket sikerült elérnem, tehát pontosan tudom mit mikor és hogyan kell csinálni. Ezért is kérem folyamatosan hogy mindig ugyanazt csináljátok amit én mert akkor fog jól másolódni a sztori és akkor tud mindneki hasonlóan hozzám, kiemelkedő eredményeket elérni.
– Érthető a leírás.
Válasz: Köszönjük
– Jó volt ez a hónap, változatos tippekkel. Örülök, hogy nem maradtam le róla 🙂 Köszönöm
Válasz: Annak igazából nincs jelentősége, hogy milyen tippekre fogadunk azaz mindegy a sportág, a fogadási típus, vagy bármi.. Egy dolog fontos, hogy megfelelő profitot tudjunk elérni! Sokan jönnek azzal hogy teniszt, kosárlabdát stb szeretnének fogadni és hogy ajánljunk valamit. Itt is csak azt tudom mondani hogy mi csak a profit miatt fogadunk az hogy ez milyen sportágból jön teljesen mindegy. Ez nem a szórakozásról szól vagy az élvezetről. Jön a tipp amiket mi gyorsan megfogadunk és pont.
– Én úgy éreztem hogy viszonylag sok tipp érkezett, így nagyobb volt a hibázási lehetőség is, 1. Nap első felében szép profitra tettem szert viszont ezt sorra el is buktam, eddigiek alapján sajnos veszteséges a dolog, nyílván a koronavirus is nagyban megneheziti a dolgotokat, teljesen ertheto ez is.
Válasz: Igen, valóban több tipp jött mint korábban, de ezt jeleztem is a hónap elején. A márciusi gyengébb eredmény után mindenképp szerettem volna odab…ni a vírusnak és megmutatni hogy kb lehetetlen körülmények között is képesek vagyunk brutál profitot hozni. Ez persze több munkával jár mindenki számára, de talán nem mondok újat senkinek azzal, hogy a pénzért bizony meg kell dolgozni. Igaz a dolgozni szó azért képletes hiszen nem kerül sok időbe vagy energiába a dolog de a folyamatban lévő tennivalóinkat meg kell szakítsuk ha épp tipp érkezik. Mindenképp valami hibát sejtek nálad hiszen 22.-étől 36 tipp volt ahol 70% feletti találati arányt hoztunk ami 14 tét körüli profitot jelent. Tehát szinte biztos hogy rengeteg tippet kihagytál vagy valami probléma volt, hiszen látom a kérdőívből hogy szinte mindenki profitban végzett, azaz kellene egy felülvizsgálatot csinálnod amiből kiderülhet hogy mi volt a gond.
– Rendben volt minden, az utolsó asztalitenisz dömping vitt el.
Válasz: Igen a asztalitenisz valóban feltűnőbb volt mivel pár nap alatt nagy profitot hozott, de amint elindultak az új foci tippadók ők is bőven 14 tét felett hoztak.
– Ez az 5. veszteséges hónapom.
Válasz: Több százan mondják hogy profitot értek el áprilisban a teszt csoporttal, így ha nem haragszol meg inkább számodra azt javasolnám hogy ne nagyon fogadj, mivel ha ezekkel a tippekkel nem tudsz nyerni akkor semmivel sem fogsz. Persze dícséretes hogy ilyen kitartó vagy hiszen a profi sportfogadás a hosszútávról szól. De ha 5 hónapig követsz valamit úgy hogy egyik hónapot sem tudod profitban zárni az azért már elég gyanús úgy gondolom. Mivel a legtöbb ember már egy veszteséges hónap után is elgondolkodik, hogy olyat kövessen aki nem hoz profitot, de hogy te 5 hónapon át nem nyersz és kitartasz az úgymond nem reális. Az ingyenes csoportunk követését márciusban korlátoztuk be 30 naposra amelynek aztán kibővítettük a hozzáférését április végéig a gyengébb teljesítmény miatt, előtte az ingyenes telegram csatornánkba mentek a tippek. Az elmúlt 5 hónapban mindig profitban zártunk kivéve a márciust! Sőt, a március előtt 2019 májusában volt utoljára veszteséges hónap. Ha nem gond ezt a véleményt nem gondolom komolynak hiszen amit írsz az több oldalról is képtelenség és csomó sebből vérzik.
– Ilyen ínséges időkben ilyen kört futni, egyszerűen hihetetlen
Válasz: Valóban az, és májustól sok liga beindul úgyhogy mindenki készüljön az aratásra 😉
– Várom már hogy visszatérjen az élet 😉
Válasz: Most is van élet csak más formában! Sok erős csoportunk fut most is, így igazából mostanra nálunk már nincs szó vírusról, ugyanis kihasználjuk azokat a lehetőségeket amelyek jelenleg vannak, illetve már felkészültünk arra is amikor minden beindul.
– Teljesen meg vagyok elegedve az INGYENES tippekkel, ha lejar az ingyenes akkor elo fogok fizetni mindenkepp, sajnos nem volt felesleges 50ezrem elkezdeni de viszon azt amit fel tudtam tolteni meg triplaztam az osszegemet 8 nap alatt !
Válasz: Természetesen a 8 nap még nagyon rövid időtáv és annak ellenére is azt mondom hogy szép profitot értél el. A sportfogadásnak része a lejtmenet is ezt tudomásul kell venni! De sokkal több hegymenet van mint lejtmenet ami garantálja számunkra hogy szép profitot érünk el összességében. Egy dolog a fontos, hogy a bankrollmanagementet megfelelően alkalmazd és ne térj el tőle akkor sem ha épp sorozatban nyernek vagy veszítenek a tippek. Aki pont jó sorozatban csatlakozik hajlamos azt hinni hogy ez mindig így van és a gyors profiton felbuzdulva jól megemeli a tétet, mert már el is döntötte hogy ebből akar megélni, aztán jön egy gyengébb sorozat és a nagy tét miatt pillanatok alatt elégeti az addigi  profitot de még a bankrollt is.
Nèhány tipp kèsve èrkezett, nem lehetett megrakni. Összesègèben csak pozitiv jelzöt tudok mondani.
Válasz: Igen volt egy kis hiba amit késve vettünk észre, de ezek a profiton nem változtattak.
– Március végén kezdtem veletek, 10 ezer Ft tőkével, 100 Ft-os tétekkel. Párhuzamosan veletek volt egy másik “iroda” is, de ott főleg élő meccsekre lehetett fogadni, amit sokszor lekéstem. Két hét múlva már csak Te voltál. Addigra kb 8500 Ft-ra csökkent a bankroll, amit aztán feltornáztunk kb 9500-ra. Aztán érkezett az asztalitenisz hullám, aminek a vége kb 8900 lett. Előfizettem az Artemisz csoportra, ott az első tippet 500 Ft-al tettem meg, ami bejött. 🙂 Jelenleg bizakodok. Most fogok áttérni a 4%-os tippre, kiegészítem 50 ezerre a bankrollt. Jelen pillanatban 400 Ft mínuszban vagyok.
Válasz: Sajnos már az itt leírtakban elég sok problémát látok. Bizony 10e Ft nem elég.. Persze ingyenes időszakról beszélünk de azt mire megnöveled legalább 50.000-re lehet hogy eltelik fél év vagy több. Azalatt meg rengeteg hibát elkövethetsz pl türelmetlenség miatt vagy mert nem tartod arányosnak a befektetett munkát a megtérüléshez. Kicsit zavaros a történet de úgy gondolom hogy a másik “iroda” résznél arra célzol hogy más tippjeit is követted, illetve amikor megérkezett az asztalitenisz hullám utáni összeget nem értem mivel bőven 10 tét feletti profitot hozott azaz nem csökkenhetett volna a tőkéd. Ráadásul előfizettél Ártemisz csoportra ezzel a kis tőkével, ami majdnem az előfizetési díj nagyságú összeg. Majd 5x-ös téten megfogadtad a tippet. Ez így semmiképp nem lesz jó, addig ne fogadj amíg nincs meg a bankrollod! Kérlek olvasd át a weboldalon lévő összes cikket és blogbejegyzést is!
– Odds csökkentés, tétmaximalizálás, plussz egy végleges kitiltás. Hát…..
Válasz:  Hát mint láthatod ez egy egyedüli probléma, aminek a fő oka hogy nem követed azokat a dolgokat amiket mondunk. A kérdőívből látszik, hogy az odds mozgás a többségnél a legtöbb esetben nem volt probléma, tehát ha nálad az, akkor érdemes lenne utánanézni hogy ez mi miatt van. Okkal küldtük ki nemrég az új bankrollmanagementről szóló blogot 2x, és okkal van meghatározva a maximum tétméret is. Érdemes rám hallgatni hiszen már 100 felett van a limitált fogadóirodáim száma úgyhogy ha ezzel kapcsolatban javaslok valamit, akkor azt vakon kell követni. Sajnos mindig azokkal van a legtöbb gond akik már valamennyire profi fogadónak érzik magukat és sok esetben úgy gondolják, hogy ők jobban tudják.. Aztán jönnek a meglepetések. Ezekről a dolgokról amiket írsz, már több alkalommal kiveséztem a blogban kérlek olvasd el!
– Meg voltam elégedve a tippek minőségével és mennyiségével is!!
Válasz: Természetesen a mostani tippmennyiség speciális eset volt de erről már írtam korábban. De örülünk hogy minden rendben volt.
– Teljesen rendben van minden.
Válasz: Köszönjük a visszajelzést!
– Az asztalitenisz tippeket kihagytam
Válasz: Igen, sajnos ez a tipikus esete amikor valaki felülbírálja a dolgokat. Veheted tanulópénznek de csak abban az esetben ha tényleg tanulsz belőle.
– Elégedett vagyok a teszt csoport teljesítményével.A Héliosz valamint az Ártemisz csoportokat követem mellette.
Válasz: Köszönjük a hozzászólást!