ProTipsters.eu V.I.P. csoport ajánló!

Március hónapban sok tippadó kényszerpihenőre ment a vírus miatt, de szerencsére sikerült találnunk pár alternatív megoldást mint pl. az ESport ami várhatóan hosszabb távon maradni is fog a kínálatunkban. Néhány tippadónál nem okozott különösebb problémát a kevesebb mérkőzés és hozták a korábban megszokott szép profitot. Ahogy fogytak a ligák úgy csökkent a fogadási lehetőség és emiatt az eredmények is elmaradtak illetve egy idő után tipp sem érkezett néhány csoportban, hiszen nem volt megfelelő számú mérkőzés. Emiatt rengeteg kérdést kaptunk tőletek azzal kapcsolatban, hogy a jelenlegi időszakban melyik csoportokat érdemes követni, illetve mely csoportok azok amelyek komoly profitot hozhatnak az áprilisi hónapban. Ebben a blogbejegyzésben egy rövid csoport ajánlót olvashattok az elkövetkező időszakra.


1.) Ártemisz csoport

Ha esetleg van olyan aki még nem hallott volna erről a csoportról, akkor azok számára egy rövid ismertető: Mostanra már 2.5 éve követjük a tippadót aki ezalatt az időszak alatt szinte minden hónapot profittal zárt! Egyetlen egy hónapja volt eddig minimális veszteségben. A legtöbb esetben pedig kiemelkedő profitot hozott. Aki kicsit is képben van az tudja hogy az ilyen tippadót hívjuk varázslónak! A tippek kosárlabda alatt/felett összpontszámra érkeznek emiatt nagyon könnyű a tippek megfogadása is szinte gyerekjáték. Igaz nagy általánosságban a tippeket 3-4 pontos eltéréssel fogadjuk meg emiatt nem tudjuk elérni ugyanazt a profitot mint a tippadó. Tehát ha a tippadó pl. elér 20 tét profitot akkor mi nagyjából 15 tét profitot fogunk elérni átlagosan. Tehát nem sírunk ha valamivel kevesebb a profitunk, hiszen így is legalább 3x megduplázzuk a bankrollunkat (3% tétmérettel számolva) évente! Bet365 szükséges a csoport követéséhez, illetve az hogy betartsunk néhány fontos szabályt! Minden tippet fogadhatunk 3%-os tétmérettel de tét összege nem lehet nagyobb mint 10.000Ft! Nem ez nem azt jelenti hogy 10.000 Ft-val kell fogadni a tippeket, hanem azt hogy alatta! A Bet365 nem szereti a tudatos és nyerő fogadókat és gyorsan belimitálhatja a tétméretet ami után csak pár száz forintban lehet megtenni a téteket. Persze érdemes még ezek mellett a kis ligás tippek mellett megtenni nagyobb ligás mérkőzéseket(Pl. Hermész csoport) is mivel akkor kevésbé leszünk feltűnőek a fogadóiroda számára, de ezekről a weboldalunkon a blogban olvashattok bővebben. A csoport kimondottan jól követhető hiszen a 3-4 pontos változás a legtöbb esetben már nem romlik tovább így aki nem tud azonnal reagálni annak is megfelelő. Ha nem követed ezt a csoportot annak csak egy oka lehet: Nincs Bet365 irodád! Kiemelten ajánlott csoport! Link a csoporthoz.


 

2.) Héliosz csoport

Amikor indult a csoport a tavalyi év végén úgy lett beharangozva hogy az Ártemisz csoport nagy ellenfele lesz, majd indított egy 36 tétes profittal, ahol már az első hónapban tudta duplázni a bankrollját az aki követte a csoportot. Majd jött egy 10 tét illetve egy 25 tét profittal záródó hónap. A különbség az Ártemisz csoporthoz képest hogy itt később változnak az lineok azaz aki egyből reagál az szinte mindig a tippadő által elért profitban tud zárni. Március valamivel “gyengébben” sikerült mivel a hónap elején elkezdtek “fogyni” a kosárlabda ligák és pont volt egy gyengébb széria, ezután a tippek nagy része ügetésre érkezett. Az ügetés tippekkel 71%-os találati arányt hozott a tippadó 1.75 átlagoddson. Tehát amíg nem térnek vissza nagyobb számban a kosármeccsek ezzel a brutál találati aránnyal kell beérnünk. Az ügetés sajnos csak Bet365-nél tudjuk fogadni így aki 1xbeten fogad annak várnia kell míg újra beindulnak a kosár bajnokságok. Természetesen az Ártemisznél leírt tétméretek és a fogadással kapcsolatos szabályok itt is érvényesek. Akár csak az Ártemisz csoportnál itt is már 2-3 hónapos távlatban biztos és magas profitot lehet elérni! Kiemelten ajánlott csoport! Link a csoporthoz.

 


 

3.) Esport V.I.P. csoport

Az elektronikus sport számunkra is egy új terep, viszont figyeltük már egy ideje. A járvány okozta kevesebb sportesemény pedig egyértelművé tette számunkra, hogy az ESport nem csak a jövőben lesz az egyik vezető ágazat, de a jelenben is élni kell vele. A csoportban olyan tippadók találhatóak meg, akik többféle játékra küldenek tippeket. ( Ha esetleg teljesen új még ez a fogalom és a játék alatt nem teljesen érted miről van szó, hadd ajánljuk figyelmedbe a következő írást: https://protipsters.eu/2020/03/20/esport/ ) Ilyen játékok például: Counter-Strike Global Offensive, League of Legends, Star Craft. Az első játék típus úgynevezett “lövöldöző fps” aminél a mérkőzés gyors üteme a lényeg, és legfőképp a játékosok reagálási ideje és csapatmunkájuk, amikkel hatástalanítani tudják az ellenfeleket. ( általában terroristák küzdenek a terror-elhárítókkal szemben ) A felsorolás utolsó játékai pedig kifejezetten stratégiai és taktikai játékok, amiknél az a lényeg, hogy túljárjanak az ellenfél eszén és sarokba szorítsák a másikat. Egy kis túlzással azt lehet mondani, hogy ezek a “modern kori” sakkjátszmák csak egy kicsit másképp.

Mindenkit arra biztatunk hogy tekintsen el attól a ténytől, hogy voltaképp olyan mérkőzésekre fogadunk amiket a világ másik felén számítógépekkel játsszák,  hiszen ez valóban nem egyenlő egy hobbi tevékenységgel, amit sokunk szabadidőnkben tesz.

( Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a felmérések szerint az ESport a világ legdinamikusabban fejlődő sportága és külön érdekesség, hogy Magyarországnak is van ESport csapata pontosabban a sporteseményekre különített támogatásokból ők is kapnak. Ennek semmilyen politikai vagy egyéb üzenete nincs, csupán egy tény, hogy még nálunk is felfigyeltek rá a döntéshozók és már szinte mindenhol teljes körű és különálló sportként tartják számon  )

A másik érdekessége az, hogy milyen helyeken rendezik a nagy tornákat, hát íme..

Ami fogadószemszögből fontos: A tippeket 1Xbeten és Bet365-ön lehet tenni, viszont gyors reagálást igényelnek, így tényleg csak azoknak javasoljuk akiknek nem okoz gondot ha rövid időn belül kell tenni őket. Másik fontos információ: A tippadók magasabb átlagodsokkal dolgoznak mint a hagyományos sportokra küldők, így a találati arány is kisebb. Ebből kifolyólag mindenki úgy határozza meg a tétméretét, hogy ne okozzon gondot egy nagyobb variancia.

 


4,) Gaia csoport

Mivel a legtöbb tippadó kivette a szabadságát erre az időszakra, ezért szükség volt olyas valakire aki ebben a meccsszegény időszakban is dolgozik és mindemellett komoly profitot is hoz. A Gaia csoportba bekerülő tippadó nagy mennyiségű tippet küld amivel magas profitot tud elérni. Emiatt ebben a csoportban a statisztikába nem a teljes havi profit kerül ki hanem annak az arányosított része, mivel a túl nagy mennyiségű tipp nem lenne felhasználóbarát illetve az ehhez reálisan tartozó előfizetési díj is túl magas lenne. A tippadónak az elmúlt egy évben nem volt veszteséges hónapja és reméljük még sokáig megtartja ezt a szép szokását. Mint tudjátok áprilisban a ligák nagy része még szünetel de a Gaia csoporttal úgy fogadhatunk mint a vírus előtti időkben! Minőségi tippek érkeznek azaz idővel az oddsok csökkeni fognak de ettől függetlenül ez nem azonnali ezért a tippek jól követhetőek lesznek. A javasolt iroda az 1xbet vagy klónjai, de Bet365 irodával is követhető. Bet365 esetében előfordulhat, hogy néhány tippet ki kell hagyjunk, ami persze ekkora mennyiségnél ez nem igazán probléma.) A várható tippmennyiség valahol 200-300db között lesz. Bármilyen sportágra jöhet tipp de többségében labdarúgás lesz a mérvadó. Ha Hélioszt az Ártemiszhez ellenfeleként jelentettük be anno akkor a Gaia pedig Héra csoport nagy kihívója lehet. Mindkét esetben az új csoport jobb követhetőséggel és nagyobb tippmennyiséggel rendelkezik és az elért profitok is magasabbak átlagban. (Mint köztudott az elmúlt 1,5-2 év top csoportjai Héra és Ártemisz voltak, de jönnek a trónkövetelők!)  Kiemelten ajánlott csoport! Link a csoporthoz.

 


 

5.) Hermész csoport

A Hermész csoport megrázta magát és feltámadt hamvaiból a vírustámadás alatt! A régi megszokott tippadó mellé bekerült egy új nagyligás tippadó ami egyrészt biztosítja a megfelelő tippmennyiséget továbbra is illetve az ehhez kapcsolódó profitot. A csoportban található régi tippadóról annyit érdemes tudni hogy őt követem a legrégebb óta az összes tippadó közül. Ennek az oka az hogy jól követhető, stabil profitot hoz és a legprofibban kezeli a gyenge időszakokat amire sok tippadó képtelen.  Mivel jelenleg az összes nagyobb bajnokság szünetel, nem könnyű a tippadóknak olyan tippeket találni amelyek elérhetőek Ázsiai irodákban is persze úgy hogy profitképes is legyen. Egy kis csoport upgraddel ezt sikerült megoldani, így egyetlen nagyligás csoportkén a Hermész elérhető továbbra is a kínálatunkban. A csoport nem csak azok számára megfelelő akik esetleg nagyobb bankrollal/téttel rendelkeznek és már nem tudnak fogadni Bet365/1xbet irodákban, hanem mindenkinek aki csak kisligás tippeket követ! (Mivel ha csak kis ligás tippeket követsz, akkor a fogadóiroda sokkal gyorsabban belimitál, ezért célszerű vegyesen nagyobb ligás tippekkel együtt fogadni. erről bővebb információt a weboldalunk blog részén olvashattok! Kiemelten ajánlott csoport! Link a csoporthoz.

 


 

6.) Zeusz csoport

A Zeusz csoport nem áll le és függetlenül a jelenlegi helyzettő márciusban és áprilisban is folytatja a menetelést! Két tippadótól érkezik főként tipp az egyik a Belarus ligák szakértője nagyon régi motoros aki egyike a legrégebben követett tippadóimnak. Persze ennek az oka nagyon egyszerű hiszen pl az elmúlt 3 évben 3x volt veszteséges a többi 33!! hónapban pedig profittal zárt. A legtöbb tippjét meg lehet fogadni Brókerirodában is de a csoport követése Bet365/1xbet iroda is szükséges. A másik tippadó pedig kosárlabda tippeket küld 65+% találati aránnyal. Kiemelten ajánlott csoport! Link a csoporthoz.