Több email is érkezett azzal kapcsolatban hogy a vírus okozta tippmennyiség változás miatt egy-egy csoportnál lesznek e kedvezmények, vagy bármiféle kompenzáció. Korábban erről már adtunk egy rövidebb tájékoztatást de ezt most megpróbáljuk kicsit részletesebben kifejteni.

Először is egy rövid ismertető, hogy pontosan mit is kap az aki előfizet a szolgáltatásunkra:

Aki elolvasta a weboldalunkon lévő információkat, cikkeket és blogot az tudja, hogy mi nem egy egyszerű tippküldő szolgáltatás vagyunk. Profi sportfogadók vagyunk akik megmutatják, hogy milyen módszerekkel, stratégiával és tippekkel lehet hosszú távon nagy rendszerességgel profitot elérni a sportfogadással. Megmondjuk mit, hol és hogyan kell megfogadni, hogyan kell kezelni a jó és a rossz szériákat, milyen bankrollmanagementet és tétméretet kell használni, segítünk a legmegfelelőbb csoport kiválasztásában, követésében, megmutatjuk hogy melyik fogadóirodát kell használni a legmagasabb profit érdekében, illetve elhozzuk a világ legjobb tippadóinak a tippjeit azaz veszteséges sportfogadókból faragunk eredményes és tudatos profi sportfogadókat. Erről szól a Kiképzés című 11 részes blogsorozat is ahol lépésről lépésre bemutattuk ezt a folyamatot.

Ha valaki előfizet valamelyik V.I.P. szolgáltatásunkra akkor a Catapush alkalmazáson 30napig fogja kapni a tippeket. (Kivéve a negyedéves és a féléves előfizetések)
Mennyi tipp fog érkezni? Ezt az információt mindenki láthatja a weboldalon az adott csoportok profit táblázata alatt, illetve a csoport részletes leírásánál is. Mindenhol ÁTLAG tippszámot jelöltünk meg. Pl. Avg 100db azaz a csoportban átlag havi 100db tipp érkezik. Miért átlagot jelölünk és nem pontos darabszámot? Azért mert minden hónapban más más mennyiség érkezik hiszen a tippadó nem tudja előre meghatározni hogy mennyi tipp fog érkezni. Ezt nagyon sok minden befolyásolja mint pl. Milyen sportágról beszélünk, melyik hónapban járunk, mennyi bajnokság fut, mennyi mérkőzés indul, mennyit dolgozik a tippadó, mennyi olyan tippet talál ahol értéket lát, és még sorolhatnák. Emiatt egy átlag van megadva ami azt mutatja meg, hogy az elmúlt években havonta átlagosan mennyi tipp érkezett a tippadótól. Ez tartalmazza azt is amikor pl több, mondjuk 150db vagy azt amikor kevesebb pl. 50 db tipp érkezett. Sőt előfordulhat olyan is amikor a tippadó csak nagyon minimális tippet küldött. Mi történik ha több tipp érkezik mint az átlag? Igazából semmi, hiszen mindenki (úgy érzi) jól járt, senki nem jelezi felénk, hogy “hahó több tipp jött mint az átlag és emiatt szeretnék többet fizetni”. Mi történik ha az átlagnál kevesebb tipp érkezik? Ekkor viszont már mindenki igazságtalannak érzi azt hogy miért nem jött az a bizonyos átlag szám és szeretne kompenzációt. Sokszor olvashattok arról hogy a sportfogadásban milyen nagy szerepe van a hosszútávnak, hiszen csak akkor lehet igazán reális számokról beszélni, mivel rövid távon jóval nagyobb az ingadozás. De az ingadozás nem csak a profitra értendő hanem pl a tippmennyiségre is. Azaz vannak olyan hónapok amikor több, illetve kevesebb tipp érkezik mint a meghatározott átlag, de ha hosszabb távot nézünk akkor látható hogy az átlag tippszámot kaptuk. Mi történik ha pl egy adott hónapban 0, vagy csak pár tipp érkezik? Reálisan nézve, mivel ez is az átlag része nem történne semmi hiszen minden hónap tippmennyisége beletartozik az átlagba függetlenül attól hogy hány db tippről beszélünk. Persze ez ritka és ilyenkor természetesen valamilyen formában kompenzációt adunk az előfizetőnek hiszen a cél az hogy az előfizetési díjért cserébe kapjon megfelelő értéket. Az hogy mi számít megfelelő kompenzációnak én döntöm el, ennek az oka az hogy lassan tíz éve foglalkozom profi szinten sportfogadással és pontosan meg tudom határozni hogy egy adott szolgáltatásnak az adott időszakra vonatkozóan milyen értéke van. Ha azt látom hogy ha valakinek egy adott időszakra kapott szolgáltatás mennyisége illetve minősége nem megfelelő, akkor mindenképp keresünk valami megoldást amivel ezt kompenzálni tudjuk.

A protipsters.eu szolgáltatásánál nincs előre meghatározott fix tippmennyiség vagy fix profit hiszen ezeket sok minden befolyásolja és előre meghatározni nem lehet. Emiatt olvashattok a csoport leírásoknál átlag tippszámról illetve átlag profitról. Mint korábban említettem a mi szolgáltatásunk nem arról szól hogy kiküldjük a tippet és azzal mindenki azt csinál amit akar hiszen mit sem érnek a minőségi tippek ha nem párosul hozzá megfelelő stratégia vagy épp nem megfelelő módon vagy helyen vannak megfogadva a tippek. A célunk az hogy mindenkinek (aki hajlandó követni az utasításainkat) nyújtsunk egy olyan teljes körű szolgáltatást amivel ténylegesen profitot tud elérni, aminek köszönhetően hosszú távon minket választ mert tudja hogy ehhez hasonló szolgáltatás nem igen van a piacon. Természetesen tudjuk hogy a szolgáltatásunknak komoly értéke van hiszen az elmúlt években komoly követő táborunk alakult ki akik hatalmas pénzeket nyertek a segítségünkkel. Ennek a hátterében az áll hogy azt mutatjuk meg amit mi csinálunk évek óta eredményesen, ezért fontos hogy mindent pontosan változtatás nélkül kövessetek hiszen akkor hasonló eredményeket fogtok elérni mint mi.

Az előfizetési díj több részből áll össze azaz nem csak a kiküldött tippekre vonatkozik! Az email ügyfélszolgálat, a folyamatos technikai háttér biztosítása fejlesztése, illetve a know-how azaz maga az elméleti tudás és stratégia ami az alapját adja az eredményes sportfogadásnak.

Milyen kompenzációkra lehet számítani a V.I.P. csoportjainknál?

Mivel minden egyes csoportot másképp érint a jelenlegi időszak, illetve mindenkinek más más időpontban kezdődött az előfizetési időszaka ezért más más mértékű kedvezményekről kell beszéljünk. Pl. a Démétér csoport március 13.án indult és 26db  tipp került ki és jelenleg 0 körüli profitban áll. Aki ebben a csoportban aktív tag 100% kupont kap hiszen egy újonnan induló csoportról van szó ahol a tippmennyiség is kevesebb volt amiből még nem született profit. Athéné csoportnál pedig érkezett 35db tipp a hónapban ami több mint 10 tét profitot hozott és már régóta fut értelemszerűen nem jár kedvezmény. (persze ha valaki pont abba az idősávba kerül amikor mondjuk nem került ki tipp az értelemszerűen kedvezményre lesz jogosult) Azaz a kedvezmény mértékét több dolog is fogja befolyásolni.

Mit kell tenned?

Ha lejárt az előfizetésed írj egy emailt az info@protipsters.eu email címre ami a következő információkat kell tartalmazza:
Teljes neved, Email címed (amivel regisztráltál a weboldalunkon), V.I.P. csoport neve. Előfizetés kezdete és vége.

Ezután mi ellenőrizzük illetve megállapítjuk a kedvezmény mértékét. A kedvezményt minden esetben reális és korrekt módon döntjük el, senki sem fog többet, vagy kevesebbet kapni azon felül mint ami ténylegesen jár neki.

Ha megkaptad a kuponkódot akkor azt csak akkor használd fel ha a csoport újra aktív!! Ezt időszakonként jelezni fogjuk push üzenetben amelyet mindenki megkap aki korábban már használta a Catapush alkalmazást.

Az ezzel kapcsolatos emaileket naponta egy alkalommal dolgozzuk fel így a válasz nem lesz azonnali. Csak akkor írjatok emlékeztető emailt ha 48 órán túl sem érkezett válasz. ( Legyetek szívesek a levél tárgyának a “kupon” szót megadni, így nekünk könnyebb lesz szűrni a beérkező megkereséseket ) – Köszönjük előre is az együttműködést!

Jelenleg aktív csoportok amelyekbe folyamatosan érkeznek tippek:

  • Ártemisz
  • Héliosz
  • Esport V.I.P.
  • Zeusz

Remélhetőleg áprilisban folytatódik néhány bajnokság és a többi csoport is beindul. Amint ez megtörténik jelezni fogjuk push üzenetben!