Ezek a legfontosabb tennivalók és tudnivalók a szolgáltatásunk igénybevételéhez:

 

Mi a te dolgod pontosan?

– Olvass el mindent amit alább leírtunk, illetve az ahhoz kapcsolódó blogbejegyzéseket és cikkeket!
– Kövesd a “Légy profi” cikket a profi sportfogadás feltételeinek megteremtéséhez, illetve szó szerint tartsd be az ott leírt fogadási stratégiát!
– Ha jelez a tippküldő applikáció akkor minél gyorsabban tedd meg a tippet lehetőleg az ajánlott fogadóirodában! Ezután ellenőrizd vissza hogy nem e hibáztál! (Ha esetleg az adott tipp vagy fogadási opció nem elérhető az irodánál akkor hagyd ki a tippet és várd a következőt!

Mi a célja a 30 napos teszt időszaknak?

Ha valaki az oldalunkra érkezik és kicsit beleolvas azonnal láthatja hogy rengeteg saját tapasztalatra épülő tudásanyag van fenn, illetve olyan információk amelyeket csak az tudhat ilyen mélyrehatóan erről a területről, aki valóban profi szinten űzi ezt a tevékenységet. A https://protipsters.eu/velemenyek/ résznél kitettünk rengeteg visszajelzést amelyeket az előfizetőink küldtek illetve a facebook oldalunkon is találtok hasonlókat. Ezeket mind érdemes átolvasni mert amellett hogy sokan leírták milyen összeget nyertek olvashattok arról is, hogy milyen hibákat követtek el közben! Korábban az ingyenes tippjeinket a telegram messenger alkalmazáson küldtük ahol durván 2 évre visszamenőleg visszaolvashatjátok az ingyenes teszt csoport tevékenységét és a történteket. Ha erre kiváncsi vagy töltsd le a telefonodra a Telegram alkalmazást majd kattints erre a linkre: https://t.me/joinchat/AAAAAEXE6a1XkCTHjxLZig amivel be tudsz lépni a csoportba. (Ide tipp már nem érkezik, csak azért tartjuk fenn hogy aki szeretné ellenőrizhesse az általunk leírt dolgokat)  Mindezek után lehetőséged van 30 napra kipróbálni letesztelni a tippek minőségét illetve a szolgáltatásunkat. Tehát pontosan utána tudsz nézni mi történt illetve mi történik nálunk, tudni fogod hogy mi várható illetve mit kapsz azért ha előfizetsz valamelyik V.I.P. csoportunkra. Természetesen hasonló dolgokat nem nagyon fogsz találni más oldalakon hiszen köztudott hogy millió szám vannak csaló és kókler oldalak akik csak annyit ígérnek hogy gyere fizess elő és majd milyen jó lesz..

Mit tudsz elérni a 30 napos teszt illetve a V.I.P. csoportjainkkal?

A 30 napos teszt csoportnál letesztelheted a tippek minőségét és eredményességét. A legtöbb esetben a későbbi V.I.P. csoportod előfizetési díját is meg tudod itt nyerni. (Igaz nem tudjuk garantálni, hogy minden hónapban profitot tud hozni az ingyenes csoport, de ha úgy alakul, hogy egy adott hónap gyengébben sikerül, akkor írj ügyfélszolgálatunknak info@protipsters.eu és meghosszabbítjuk a teszt csoport hozzáférésedet.)

FONTOS: A profit ingadozik és csak hosszabb távon mutat reális eredményt, ezért ne várd el hogy 1-2 hét alatt csoda történjen, hiszen ilyen rövid távon a szerencsének nagyobb szerepe van, de minél hosszabb távot vizsgálunk annál jobban látszik a reális eredmény amit megfelelő stratégiával és a minőségi tippekkel el lehet érni. (Lebutítva: Ne állapítsd meg 3 vesztes tipp után hogy ez nem működik, ahogy azt sem, hogy 6 nyertes tipp után hogy minden tipp nyerni fog.) Ezen a linken https://protipsters.eu/ingyen-tippek-csatlakozas/ a leírás alján láthatjátok az ingyenes tippek táblázatot a korábbi hónapokról az elért eredményekkel. Mint látható nagyon ritkán van csak veszteséges hónap, mivel a legjobb tippadók 60% körüli találati aránnyal 1.9 átlagodds mellett szép profitot hoznak hosszútávon. Ez azt jelenti hogy a tippek 60%-a nyer de a 40%-a viszont veszít. Ha a nyertes és a vesztes tippek illetve azok sorozata nem egyenletes hanem összetorlódik akkor előfordulnak gyengébb illetve erősebb időszakok. Ezek okozzák azt hogy egy-egy hónap nem átlagprofitot hoz, hanem gyengébb, vagy épp kiugró eredményt produkál. Ezért nagyon fontos hogy a sportfogadással kapcsolatban csakis hosszútávon szabad csak gondolkodni!

Ha kezdő vagy akkor teszt csoportban lehetőséged van gyakorolni a profi fogadás menetét, illetve felkészülni a V.I.P. csoportok követésére. Még a 2019-es év elején indítottam egy “Kiképzés” című projektet ahol 11 blogbejegyzésen keresztül bemutattam hogyan is lehet egy veszteséges fogadóból, egy profi nyereséges sportfogadót varázsolni. Ezt a blogsorozatot külön ajánlom mindenkinek hiszen bemutatja a főbb lépéseket, az elkövetett hibákat és az elért profitot. https://protipsters.eu/2019/02/09/kikepzes-uj-projekt/ (Minden blogbejegyzés végén ott a link a következő rész megnyitásához).  Ezen a linken https://protipsters.eu/2018/09/10/mennyit-lehet-nyerni-a-sportfogadassal-havonta/ pedig egy kis összefoglalót találtok azzal kapcsolatban hogy mi befolyásolja az elérhető profitot, illetve hogy nagyjából mire lehet számítani. Kiemelném azt a fontos részt, hogy a profit mértéke nagyobb részt tőled függ, azaz hogy pl. milyen gyorsan reagálsz a tippekre, illetve mennyire tartod be a leírt szabályokat stb!

Hogyan kezdd el?

1.) Az alábbi linken megtalálod a profi sportfogadáshoz szükséges információkat, amit ha nem olvasol el és tartasz be, akkor NE is kezdj bele a tippjeink követésébe, hiszen a megfelelő stratégia és profi hozzáállás ugyanúgy szükséges, mint a minőségi tippek. Ezek karöltve fogják számodra hosszútávon folyamatosan termelni a profitot! https://protipsters.eu/legy-profi/ (A bejegyzésben található linkeket is alaposan olvassátok el! A fogadási típusoknál a táblázatokban megtaláljátok a leggyakrabban használt fogadási opciókat és azok alternatíváit is. Tehát ha érkezik a tipp és nem érted hogy mit kell megfogadni akkor a választ itt keresd először!) Attól hogy mi profik vagyunk te még nem leszel az, csak azért mert előfizetsz a szolgáltatásunkra! Szükséges ismerned néhány alapvető információt ahhoz hogy a legjobb profitot tudd elérni az általunk küldött minőségi tippekkel! Tehát ha komolyan veszed a sportfogadást, és rendszeresen nagy összegeket szeretnél nyerni akkor mindent csinálj úgy mint mi!

2.) Ahhoz hogy a legtöbb profitot tudd elérni a sportfogadással a jövőben, szükséges elolvasnod a blogbejegyzéseket is! https://protipsters.eu/blog/ (A legelsőtől kezdd, azaz görgess le a blog aljára és lapozz vissza a legelső oldalra!) Ezek az információk amiket itt leírtunk, segítenek átlátni és megérteni a profi sportfogadást. Minél jobban átlátod hogy mi történik annál eredményesebb tudsz lenni a jövőben. Nem minden a jó tipp hiszen van aki ugyanazokkal a tippekkel 5 tét és van aki 10 tét profitot ér el. Ahhoz hogy a legtöbbet hozd ki ebből a tevékenységből, szükséges hogy ismerj meg minden információt és szó szerint kövesd a leírtakat és tartsd be a fogadási szabályokat!

3.) Az ingyenes 30 napos csoportnak a leírását illetve az ezzel kapcsolatos legfontosabb kérdéseket/válaszokat itt találjátok, amit mindenkinek kötelező elolvasnia: https://protipsters.eu/ingyen-tippek-csatlakozas/ (Lépj be a weboldalra mielőtt megnyitod a linket)

4.) Majd az elmélet után jöhet a gyakorlat, azaz megkezdheted az ingyenes teszt tippek vagy a V.I.P. csoport tippjeinek fogadását!