Szeretnénk adni egy rövid tájékoztatót a vírussal és sportfogadással kapcsolatban, ezért megkérünk mindenkit, hogy ezt a posztot figyelmesen olvassa el!

Jelenleg semmi biztosat nem lehet kijelenteni a vírussal kapcsolatban, ami komoly problémákat okoz a világban. Remélhetőleg az elkövetkező pár hétben sikerül visszaszorítani a terjedését és lassan visszatérhet minden a rendes kerékvágásba. Ami biztos hogy ez idővel be fog következni. Az igazi probléma valójában csak ez után fog kezdődni, amikor is sokan a saját bőrükön fogják érezni a vírust követő válságot. Már most is hallani az elbocsájtásokról, különböző cégek problémáiról és hasonlókról, de ez később még durvább lesz. Több helyen olvasni hogy a 2008-as válságnál is nagyobb visszaesés várható. Ez nagyon sok embert fog érinteni.. Nem igen szeretnék belemenni bármiféle gazdasági elemzésbe, de aki kicsit belegondol ebbe tudja, hogy sokak számára a vírus utáni időszak nagyon nagyon nehéz lesz.

Akik régebb óta követik a ProTipsters.eu szolgáltatásait vagy olvassák a blogbejegyzéseinket tudják, hogy rengeteg embert sikerült már megtanítanunk a profi sportfogadásra amivel nagyon komoly összegeket tudtak nyerni az elmúlt hónapokban, években. Ezekről bővebben a weboldalunkon olvashattok https://protipsters.eu/velemenyek/ ahol az előfizetők visszajelzéseit posztoltuk. Folyamatosan érkeznek hozzánk különböző történetek az előfizetőinktől hogy milyen profitokat sikerült elérni a szolgáltatásunkkal, persze van még jópár amelyeket eddig nem tettünk ki. Hamarosan az oldalunkon lesz egy újabb design váltás, úgyhogy majd akkor fel lesznek töltve.
Tehát pontosan tudom/tudjuk hogy milyen értéke van a ProTipsters.eu szolgáltatásának, illetve tudjuk azt is, hogy a jövőben még több embernek lesz szüksége arra hogy találjon módot a fizetése kiegészítésére, helyettesítésére. Viszont csak azok számára éri meg követni a szolgáltatásunkat aki tényleg pontról pontra betartja azokat a szabályokat amiket leírtunk. Sajnos elég sokan képtelenek erre ezt már láttuk a múltban is, hiába hívjuk fel lassan minden nap erre a figyelmet!


A következő rész a ProTipsters.eu szolgáltatásáról fog szólni:

Mint tudjátok a legtöbb nagyobb bajnokságot pihenőpályára küldte a vírus. Mivel többségében a tippek közepes és kis ligákra érkeznek, ezért ez csak kis mértékben volt befolyásoló tényező. A nagyligás csoportjainknál a tippmennyiséget (Athéné, Aphrodité, Hermész, Élő tippek) eddig nem nagyon befolyásolta az mérkőzések eltörlése. Hermész és Aphrodité 0, Élő 3,8, Athéné pedig már 10 tét feletti profitban van. Az Árész csoport ami 16 tippnél 3,8 tét profitnál jár ugyancsak nagy ligás csoportnak számít, hiszen a tippeket lehet fogadni brokerirodánál is vagy akár élőben. Viszont a legtöbb tenisz bajnokságot törölték ezért a tippmennyiség várhatóan lecsökken a hónapra. A kis ligás csoportoknál a tippmennyiség eddig nem változott jelentősen, a Héra csoportnál érezhető egy minimális csökkenés. A Héliosz és a Héra csoport jelenleg kisebb veszteségben van de mivel ez a két legjobban teljesítő csoport hosszú távon, ezért emiatt nagyon nem kell aggódnunk hiszen csak természetes profitingadozásról van szó, amelyet a tippadók rövid időn belül le is fognak dolgozni. Mindkét csoporttal éves szinten többször lehet duplázni a bankrollt ami leginkább csak idő kérdése, hiszen jelen esetben csak ultra rövid távon vizsgálunk ami két hét. A hosszútáv jelentőségéről illetve a profitingadozásról már korábban kerültek ki blogbejegyzések amelyeket a csoportokban is megosztottunk. Ártemisz csoport továbbra is hasít és már 14tét felett jár a hónapban, Zeusz 7,3 tét, Élő-vip 3,8 tét profiton áll jelenleg.
Az hogy pontosan mi fog történni a következő két hétben nehéz megmondani hiszen napról napra változnak a dolgok, de várhatóan a csoportjaink többsége szünet nélkül üzemel tovább.

A V.I.P. csoportjainknál feltüntettünk egy átlag tippszámot ami azt jelzi hogy havonta átlagosan mennyi tipp várható a tippadótól. De ez átlag azaz van hogy több van hogy kevesebb tipp érkezik. Ha egy adott csoport tippmennyiségét jelentősen befolyásolja a jelenlegi helyzet, és a teljesítmény sem megfelelő, abban az esetben fogunk természetesen adni kedvezményt a következő előfizetési díjra. Azt hogy melyik csoportnál fog ez megtörténni én fogom eldönteni. Aki már régóta követ minket tudja hogy minden esetben a legkorrektebb döntés hozzuk meg.


A kérésünk a következő mindenki számára akár előfizetőnk, akár nem:

1.) Maradj otthon!
2.) Olvasd el újra a weboldalunkon lévő összes cikket és blogbejegyzést! (Ne feledd a blog menüben alul el kell lapozni az első bejegyzésig és ott kell kezdeni!)
3.) Csinálj mindent úgy ahogy leírtunk, semmiben ne térj el a szabályoktól!

A weboldalunkon már több mint 70db blogbejegyzés található amiből pontosan láthatjátok hogy elég komoly tapasztalattal rendelkezünk a profi fogadás terén. De ez csak is akkor működik eredményesen, ha szépen követitek a leírt stratégiát! 100% hogy nem tudod jobban, nem kell elvenni sem hozzátenni, csak egyszerűen követni kell minket a kitaposott úton és meglesz az eredménye! Ha megvan az elmélet és a stratégia akkor már csak az általunk küldött minőségi tippeket kell lehetőleg minél gyorsabban megfogadni, leellenőrizni, majd várni a következő tippet! A profit hullámzik ez természetes azaz nem csak hegymenet van emiatt is nagyon fontos hogy betartsd a tőkekezelési stratégiát és megfelelő tétmérettel fogadj amit lehetőleg csak nagyon nagyon ritkán változtass. Ha megfelelő időtávot vizsgálunk (ami nem pl pár hét, mivel az nem mutat reális eredményt akár profitról akár veszteségről beszélünk) akkor mindegyik V.I.P. csoportunkkal szép profitot lehet elérni. Tehát a türelem nagyon fontos hiszen nem egy fix kamatozású lekötésről hanem egy ingadozó profittal rendelkező “befektetésről” van szó ahol évente 12 hónapból 9-10-et biztosan profitban fogunk zárni!

Mondhatnám hogy sok szerencsét..  De mi nem ebben hiszünk, mivel a szerencsének csak rövid távon van jelentősebb hatása a profitra, hosszabb távon viszont a tudás a stratégia és a minőségi tippek döntenek! 😉