Mint korábban már többször jeleztük, az ingyenes teszt telegram csoport megszűnik és ezentúl ezek a tippek is az új Catapush alkalmazáson keresztül lesznek kiküldve. Ezzel kapcsolatban lesz még egy fontos változás is, mégpedig az hogy innentől az ingyenes tippek korlátozott ideig lesznek igénybevehetőek. Mindenkinek lehetősége lesz 30 napig díjmentesen hozzáférni az ingyenes tippek csoporthoz, majd 30 nap után a hozzáférés megszűnik.

Magának az ingyenes teszt csoportnak mindig is az volt a célja hogy ki lehessen próbálni a szolgáltatásunkat illetve lehessen ellenőrizni a tippek minőségét, ami után mindenki eldönthette, hogy érdemes e előfizetni a V.I.P. csoportjainkra vagy sem. A lenti táblázatból láthatjátok hogy a teszt csoport mennyire jól teljesített hiszen 26 hónap alatt 2 alkalommal volt csak veszteséges hónap ami kiemelkedően jónak számít! Általában próbáltunk arra törekedni hogy az adott hónapban elérjünk 5 tét profitot de néhány alkalommal sikerült azt durván túlszárnyalni. Persze a minőségi tippek mellett próbáltuk profi és tudatos hozzáállásra nevelni az embereket és megmutattuk hogy milyen stratégiát kövessenek, hol és hogyan fogadjanak.

Őszintén szólva büszkék vagyunk a teszt telegram csoporttal elért eredményekre hiszen az interneten elérhető legtöbb fizetős csoport összetenné a két kezét ha ilyen eredményekkel büszkélkedhetne. Persze ezek az eredmények meg sem közelítik a top V.I.P. csoportjainkat amelyeknél minden évben akad jónéhány olyan hónap amikor is meg tudjuk duplázni a bankrollunkat.

Több rajtunk kívül álló oka is van annak, hogy miért kell az ingyen tippek hozzáférését 30 naposra korlátozni de ezzel inkább most nem foglalkoznék. Mindenki induljon ki abból hogy van egy olyan szolgáltatás amelynél ha követed az utasításokat akkor valóban rendszeres profitot tudsz elérni. Tapasztalhattátok hogy tonnaszám vannak tippküldő oldalak vagy nagy sportfogadó profik akik majd küldik a tutit… Mi lehetőséget biztosítunk arra hogy egy hónapig ingyenesen kipróbáld a szolgáltatásunkat, és megnyerd az előfizetési díjadat. Rengeteg véleményt és ajánlást olvashatsz facebook és weboldalunkon ami bizonyítja számodra hogy valóban egy olyan szolgáltatásról van szó amelyre megéri előfizetni és prfoitot termel. A weboldal blogjában és a különböző cikkekben rengeteg saját tapasztalaton alapuló ismeretanyagot lehet találni ami segít abban hogy még profibb és eredményesebb sportfogadó legyél. Tehát ennyi mindennek bőven elégnek kell lennie hogy el tudd dönteni, hogy érdemes e minket választani hosszú távra!  Végre te is megtapasztald azt, hogy milyen is az amikor azt látod hogy a bankrollod folyamatosan növekszik.

Persze olyat ígérni hogy a teszt csoport a jövőben minden hónapot profitban fog zárni nem lehet, hiszen a profit ingadozik és csakis hosszú távon lehet az eredményességet vizsgálni. Pl. ha valaki elkezdte követni a teszt csoportot 2019 májusában akkor a hónap végére 5 tét vesztesében zárt. Ha ez a valaki elolvasta a blogbejegyzéseinket és megértette a hosszútáv fogalmát az két hónap múlva már 12 tét profitban volt. Tehát nagyon fontos hogy tudatosan fogadjuk mert ennek lesz köszönhető a későbbiekben elért profit.

A korábban kitett kérdőívben szerepelt hogy ki mekkora bankrollal rendelkezik és jópáran írták hogy 50eFt alatt. Ez a tőke nem alkalmas arra hogy valaki komolyan elkezdjen profi szinten sportfogadni. Tőzsdézni sem kezdenek el az emberek 30.000Ft-ból, és mivel a pénz itt is munkaeszköz, mindenkinek elsődleges feladata az hogy megteremtse a profi fogadáshoz szükséges feltételeket.

A 30 napos teszt időszakot a weboldalunkon bejelentkezés után az ingyen tippek fülre kattintva lehet aktiválni. Link