Mint általában, most is reagálnék az ingyenes teszt telegram csoportunkba kitett kérdőívvel kapcsolatban. Először is köszönjük hogy Ilyen sokan kitöltöttétek a kérdőívet de ne feledjétek, hogy ez közös érdek hiszen segít jobban átlátni hogy mennyire működőképes és eredményes a teszt csoport, illetve a visszajelzések segítségével tovább tudjuk javítani és fejleszteni a szolgáltatásunkat.

A kérdőívben szó volt arról hogy ki hol fogad. Szomorúan láttuk hogy az emberek 23%-a még mindig a tippmixet jelölte meg. Most hozzájuk szólnék: Több blogbejegyzést is írtam már arról hogy a tippmixen a gyenge oddsok és a gyenge meccs és fogadási kínálat miatt nem lehet elérni hosszú távon profitot. Ha mégis képes vagy rá ne örülj hiszen online fél-egy év távlatában 10-15x annyi profitot értél volna el. Tehát ha te továbbra is tippmixezni szeretnél és nem vagy hajlandó belátni hogy profi fogadásra alkalmatlan az iroda akkor neked a következőt javaslom: 1. Vagy hagyd abba a fogadást és keress más (olcsóbb) hobbit. 2. Vagy fogadj továbbra is, de ne tőlünk várd a csodát mert a mi szolgáltatásunk nem alkalmas arra hogy valaki azt tippmixen próbálja meg követni. E nélkül is épp elég nehéz a sportfogadással rendszeresen profitot hozni, de ha nem teremted meg a szükséges alapfeltételeket akkor kár is belekezdeni!

A teszt csoportba kiérkező tippeket 36% az ajánlott oddson tudta megtenni 44% pedig minimális eltéréssel (Ennek az oka hogy sok féle fogadóirodánál fogadtok és az oddsok eltérőek, illetve ahogy telik az idő az oddsok idővel csökkennek, legalábbis ha jó tippről van szó) Ha valaki órák mulva tudott csak reagálni és ráadásul nem az általunk ajánlott irodák egyikét használta az nagyobb odds eltérést is tapasztalhatott. Ebből is látszik mennyire fontos az hogy a megfelelő fogadóirodánál fogadjunk! Összegezve a teszt csoport tippjei jól követhetőek voltak és ismét profitot hozott a követők számára.

A következő kérdés az volt hogy mekkora fogadótőkével rendelkezel? 48% itt azt jelölte meg hogy 50eFt alatt. Természetesen tudom hogy mindig mindenre kell a pénz és nem könnyű “befektetni” a profi sportfogadásba. De, pl. februárban több vip csoport előfizetőnk is jelezte hogy sikerült megduplázni a bankrollját. 50eFt alatt nem javasoljuk hogy valaki belekezdjen hiszen azzal nem lehet megfelelő profitot hozni illetve a tevékenységgel kapcsolatos költségeket is számolni kell és a végeredmény sok esetben alacsony profit. Nagyon nem mindegy hogy mekkora a tőkéd hiszen sokat számít hogy 50ezret duplázol meg vagy 200-at. Sokan írtátok a vélemény részben hogy még nem vagytok előfizetők mert kicsi a bankroll és még tőkét növeltek. Őszintén szólva a többség hiába próbálkozik hiszen nem csak a mi tippjeinket követi vagy épp a stratégiát nem tartja be amit leírtunk és csak próbálkozik de a tőkéje nem növekszik számottevően. Ne várj arra, hogy majd összenyered a kezdő bankrollodat, inkább gondolkodj el azon hogy mennyire akarod ezt komolyan venni. Mi hónapról hónapra bizonyítjuk számotokra hogy ha minket követtek akkor szép profitot fogtok tudni elérni. Ez egy befektetés és nem szerencsejáték! Nincs meg a kezdőtőkéd? Dolgozz többet, spórolj hogy meglegyen! Ott van például az Ártemisz csoport ami az elmúl 3 évben egyszer csinált veszteséget akkor is csak két tét körülit. Tehát kockázatról sem igent tudunk beszélni, mivel a bankrollodat nem fogod tudni elveszíteni és a legnagyobb bosszúság az amikor csak néhány tét profitban sikerül zárni.

A vélemények részbe szinten mindenki pozitívumot írt, de volt egy hosszabb vélemény amit meg is osztanék mert úgy érzem tökéletesen leírta mit is csinálunk:

“Hihetetlen amit műveltek.Olyan tippek kerülnek a teszt csoportba, amelyek nem igényelnek azonnali reagálást, így a kezdők is tudják követni.Az 5tét profit pont jó arra,hogy bebizonyítsátok,mit tudtok,viszont aki gyorsabban,nagyobb mennyiségű profitot akar szerezni,annak elő kell fizetni a VIP csoportok egyikére.És aki előfizetett, valószínűleg évekig a partneretek marad.Nagyon jól ki van találva.Én nem változtatnék semmin,maximális az elégedettségem. Tűkön ülve várom a fejlesztést😎”

Persze sokan írták hogy a teszt csoport 5 tétes profitcélja alacsony és hogy jó lenne több.. Mint írtuk többször is a teszt csoport csak tesztelésre van ha esetleg valaki meg szeretne bizonyosodni arról hogy valóban megéri előfizetni hozzánk. Mivel rengeteg hozzánemértő ezen a területen ezért mindenképp szükségesnek látom hogy legyen olyan lehetőség ahol betekintést kaphattok a szolgáltatásunkba és az eredményekbe.

A hét második felében fogunk kiküldeni infót azzal kapcsolatban hogy milyen változás lesz a telegram teszt csoportban illetve az új tippküldő alkalmazás élesítéséről is!