Igaz még nincs vége a februári hónapnak hiszen még pár nap hátra van 29.-ig, ennek ellenére egy gyors összesítőt írnék erről a hónapról. Természetesen a havi összesítők is kikerülnek majd a csoportokba hónapfordulókor. Mindegyik csoport szép pluszban van jelenlegi állás szerint, és persze akad néhány ami kiemelkedő teljesítményt hozott ismét. Kivétel egy csoportot ami pedig az Aphrodité. Ennél a csoportnál nemrégiben egy új nagyligás tippadó indult és sajnos pont akkor kezdtük el követni amikor épp gyengébb szériája van, és ennek köszönhető a jelenlegi veszteség is. Persze fontos tudni hogy a nagyligás tippeknél nagyobb és gyakoribb az ingadozás mint a kisligásaknál emiatt még nagyobb szerepe van a hosszútávnak, illetve annak hogy megfelelően használjuk a bankrollmanagementet és optimálisan válasszuk meg a tétméretet. Itt hatványozottabban fontos hogy egy rossz vagy egy jó széria esetén se változtassunk, módosítsunk hiszen jó minőségű tippekről van szó amelyek mindegyike értéket hordoz de a reális eredmény hosszabb távon mutatkozik meg. Az Aphrodité csoport tippadója értékesebb mint a többi csoport tippadója összesen, értelem szerűen ezért nagyobb elvárásokat is támasztunk felé, de a sportfogadás törvényei rá is vonatkoznak, éppúgy mint a profit ingadozás is. Aki februárban aktív tag volt annak kibővítjük a tagságát, ennek az igényét emailben kell jelezni felénk.

Nade térjünk vissza a többi csoporthoz ahol komoly profitok születtek. Pár napja sikerült szereznem egy új Bet365 számlát hogy egy kicsit arassak. Szerettem volna képet kitenni arról hogy az elmúlt 4,5 napban! hogyan dupláztam meg a befizetett tőkét de a Bet365 ismét levette a Win/Loss opciót úgyhogy ez most elmarad. Ráadásul mindezt úgy értem el hogy nem is tudtam megtenni minden tippet és emiatt jóval kisebb lett az elért profitom! Persze erre nem csak én voltam képes hiszen rengeteg visszajelzést kapunk tőletek az elért profitokkal kapcsolatban és a többség ennél jóval komolyabb profiton áll a hónapban. Igazából nagyon csoportot nem is tudnék kiemelni mert mindegyik nagyon jól teljesített.

Kiemelten szeretnék megkérni mindenkit hogy tartsa be a weboldalon leírt fogadási szabályokat! Különösképpen az ész nélküli tétemelést fejezze be mindenki mivel egyrészt csak felhívja magára a figyelmet és gyorsabban kap limitálást a számla, másrészt amikor jön egy kicsit gyengébb időszak a legnagyobb téttel fogsz beleszaladni és akkor meg csodálkozol hogy miért esett vissza a korábban elért profit! Vagy tanulsz más hibájából vagy a sajátodéból fogsz!

Az elmúlt időszakban egy egy előfizetőnél előfordult hogy a pushover nem küldött ki néhány tippet. Ennek az okát megtaláltuk és egy kis fejlesztés után nagyjából egy hónap múlva ilyen már nem lesz illetve a tippküldés is gyorsulni fog kb fél perccel. Nagyjából nyár közepére tippküldő alkalmazást váltunk amely minden tekintetben veri a pushovert és még jobb felhasználói élményt biztosít. A 2020-as évben több változtatás és újítás lesz amely még több profitot fog jelenteni az előfizetőink számára, ezekről folyamatosan fogunk majd tájékoztatni mindenkit.